Uzm. Dyt. Deniz Berksoy

5.0

Obezite, Kilo Kontrolü, Sporcu Beslenmesi

5.0

“Deniz Hanım sayesinde kısa zamanda ciddi yağ kaybı sağlayarak istediğimiz sonuca ulaştık. Doğru besl...” Devamı

Uzm. Dyt. Deniz Berksoy

Uzm. Dyt. Deniz BERKSOY, lisans öncesi eğitimlerinin ardından Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olarak Diyetisyen unvanı almıştır. 4 yıllık lisans eğitimi süresince İzmir Kent Hastanesi, İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi, Ankara Dışkapı SSK Çocuk Hastanesi gibi Türkiye'nin önde gelen hastanelerinde stajlar yapmıştır.

2008-2011 yılları arasında Ankara Üniversitesi BESYO Spor Sağlık Bilimleri Anabilim Dalı’nda yüksek lisans derecesini almış ve Uzman Diyetisyen olmuştur. Lisans ve yüksek lisans eğitimi boyunca pek çok seminer ve kongreye katılmıştır. 2008 yılında Ankara - İstanbul - İzmir İllerinde Çalışan Sağlık Personeli’nin Obezite Prevelansı’ başlıklı lisans tez araştırması Japonya’nın Yokohama kentinde ‘15. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi’nde - ICD - poster olarak sunulmuştur.

Uzm. Dyt. Deniz BERKSOY'un, 2011 yılında ‘İzmir ve Ankara İllerinde Yaşayan Kadınların Fiziksel Aktivite Düzeylerini ve Beslenme Alışkanlıklarını Etkileyen Faktörlerin Karşılaştırılması’ başlıklı yüksek lisans tez çalışması Antalya’da ‘1. Uluslararası Fiziksel Aktivite, Beslenme ve Sağlık Kongresi’nde sözel bildiri olarak sunulmuştur.

Üstün Yemekçilik, Base Life Club Spor Merkezi, HDL Beslenme ve Diyet Danışma Merkezi gibi merkezlerde beslenme eğitimi ve danışmanlık hizmeti vermiş olan Uzm. Dyt. Deniz BERKSOY, Sky Tv, Yeni Asır Tv, STV, Ege Tv, Star Tv gibi kanallarda beslenme ve obezite konularında haberleri yayınlanmış, Diva, Yeniasır, 9 Eylül, Bugün, Posta, Habertürk, Hürriyet gibi gazete ve dergilerde beslenme ile ilgili çeşitli konularda haber ve yazıları yayınlanmıştır ve yayınlanmaya devam etmektedir.

2012 yılında İzmir - Konak'ta kurduğu Deniz Diyet Danışmanlık Hizmetleri'nde danışanlarına kilo verme, kilo alma, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, çocukluk ve ergenlik döneminde beslenme, hastalıklarda beslenme, spora özel beslenme vb. hizmet vermeye devam etmektedir.

Deniz Diyet Danışmanlık Merkezi
Deluxia Suites Barbaros Mah. Mor Menekşe Sokak No:3A Daire:201 Ataşehir Ataşehir/İstanbul
Hizmetler
Beslenme durumu değerlendirilmesi Vücut analizi İnsülin direnci ve metabolik sendrom İnfertilitede beslenme tedavisi Gebelikte sağlıklı kilo alımı ve emzirme dönemi beslenmesi Devamı

Hakkında

Uzm. Dyt. Deniz BERKSOY, lisans öncesi eğitimlerinin ardından Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olarak Diyetisyen unvanı almıştır. 4 yıllık lisans eğitimi süresince İzmir Kent Hastanesi, İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi, Ankara Dışkapı SSK Çocuk Hastanesi gibi Türkiye'nin önde gelen hastanelerinde stajlar yapmıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
sd
Sem*** D***
Zamanlama
İlgi
Ortam
25.11.2015

Deniz Hanım sayesinde kısa zamanda ciddi yağ kaybı sağlayarak istediğimiz sonuca ulaştık. Doğru beslenme programı, sıkı motivasyonu ve güler yüzüyle konusunda gerçekten uzman! Artık ayna karşısında çok daha mutluyum ve bu mutluluğun en büyük mimarı olarak kendisini görüyorum. İyi ki Deniz Hanım'ı seçmişim. Görüşü Şikayet Et

sd
Sem*** D***
Zamanlama
İlgi
Ortam
25.11.2015

Deniz Hanım sayesinde kısa zamanda ciddi yağ kaybı sağlayarak istediğimiz sonuca ulaştık. Doğru beslenme programı, sıkı motivasyonu ve güler yüzüyle konusunda gerçekten uzman! Artık ayna karşısında çok daha mutluyum ve bu mutluluğun en büyük mimarı olarak kendisini görüyorum. İyi ki Deniz Hanım'ı seçmişim. Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Uzm. Dyt. Deniz Berksoy ile nasıl iletişime geçerim?

Uzm. Dyt. Deniz Berksoy için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Uzm. Dyt. Deniz Berksoy nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Uzm. Dyt. Deniz Berksoy Deniz Diyet Danışmanlık Merkezi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Uzm. Dyt. Deniz Berksoy hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Uzm. Dyt. Deniz Berksoy Diyetisyen uzmanıdır. Obezite, Kilo Kontrolü, Sporcu Beslenmesi alanlarında hizmet veriyor ve Beslenme durumu değerlendirilmesi, Vücut analizi, İnsülin direnci ve metabolik sendrom hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube