Uzm. Dr. Ismail Apul

Access Bars, Epilasyon Uygulamaları, Zayıflama

Uzm. Dr. Ismail Apul

 İsmail Apul 12 Subat 1948'de Ankara’da doğdu. Bahaeddin ve Melahat Apul’un oğludur. İlk çocukluk ve Gencligi Ankara ve 1958- 1959 yıllarını babasının subaylık görevleri nedeniyle kisa bir süre Karamürsel’de geçirdi. Ankara’da büyüdü. Ankara Saraçoğlu İlkokulu, Karamürsel’de, Keçiören Ortaokulu, Atatürk Lisesi ve ilk ve orta öğrenim gördü. Kimyager olmayı istememe rağmen ebeveynlerim ve Almanca öğretmen’im Tıp öğrenimi görmemi tavsiye ettiler. Tıp eğitimi ile yapmak istediklerime yeterince erişebileceğime razı ettiler. Üniversite yıllarında, 1965 ve 1972’de yaz tatillerinde toplam 10 ay sirasiyla Ankara Seker Fabrikasi Revirin’de, TC Sağlik Sosyal işler Bakanliği Sosyalizasyon hizmetleri ile Doğubeyazit Ağri’da, Kemalpaşa Artvin’de, Üniversite’de Neurocerrahi Kliniğinde mesleki çalışmalar yaptı ve Almanca öğrendi. Bana bilimsel çalışma yöntemi öğreten 1967’de Doktora çalışmamı yaptığım, ilk kez deneysel yapay kalp naklini gerçekleştiren, Fizyoloji bölüm başkanı Sayın Prof. Dr. med. Mehmet Atay’ı saygı ile anarım. Aralik 1972'de Ankara Üniversitesi Tip Fakültesi’ni bitirdi ve Fizyopatoloji kürsüsüne asistan olarak başladi. 1965’de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde başlayan bilimsel serüvenim, 36 yıldır hekim olarak çalıştığım F.Almanyada Jinekoloji ve Doğum uzmanlığımı tamamladıktan sonra,1980’den beri Bremende çalışmalarıma devam etmekteyim. Günlük çalışmaların yanında Işıktermo Tadavi sistemi, 1996 yılından beri üzerinde başarısı, giderek yoğunlaşarak sürdürdüğüm yeni bir yöntemdir. Mustafa Kemal Atatürk'ün teşvikleri ile 1930 yıllarında oluşturulan Güneş Dil Teorisi'ni ve Günes isinlarinin yapay sekli LAFER Termo Tedavi yöntemi bu Tezi'ni destekleyen tarafları bulunmaktadır; 1968 sosyal Hareketi felsefi anlamda bu düşüncemin kaynağıdır. Ankara Üniversitesi Tıp fakültesinde Fizik, Fizyoloji, Fizyopatoloji çok ilgimi çeken bölümlerdi. Daha o zamanlar basit bir alet ile geniş halk kitlelerinin tedavisini nasıl yapabileceğim konusunu düşündüm. 1972/73 yıllarında aynı üniversitenin Fizyopatoloji enstitüsüne Bilimsel araştırma görevlisi olarak başladım. Şeker hastalığı ile ilgili deneylerde çalışmalarda bulundum. Bebek lerde UV- Işıktedavisi çalışmaları kısa sürede benim çalışma hayatımda önemli rol oynadı.

emekli
Yeni Levent 16 A 2 Kadıköy/İstanbul
Hizmetler
Prp yüz gençleştirme Saç mezoterapi ve saç prp Cilt Gençleştirme Medikal Estetik Devamı

Hakkında

 İsmail Apul 12 Subat 1948'de Ankara’da doğdu. Bahaeddin ve Melahat Apul’un oğludur. İlk çocukluk ve Gencligi Ankara ve 1958- 1959 yıllarını babasının subaylık görevleri nedeniyle kisa bir süre Karamürsel’de geçirdi. Ankara’da büyüdü. Ankara Saraçoğlu İlkokulu, Karamürsel’de, Keçiören Ortaokulu, Atatürk Lisesi ve ilk ve orta öğrenim gördü. Kimyager olmayı istememe rağmen ebeveynlerim ve Almanca öğretmen’im Tıp öğrenimi görmemi tavsiye ettiler. Tıp eğitimi ile yapmak istediklerime yeterince erişebileceğime razı ettiler. Üniversite yıllarında, 1965 ve 1972’de yaz tatillerinde toplam 10 ay sirasiyla Ankara Seker Fabrikasi Revirin’de, TC Sağlik Sosyal işler Bakanliği Sosyalizasyon hizmetleri ile Doğubeyazit Ağri’da, Kemalpaşa Artvin’de, Üniversite’de Neurocerrahi Kliniğinde mesleki çalışmalar yaptı ve Almanca öğrendi. Bana bilimsel çalışma yöntemi öğreten 1967’de Doktora çalışmamı yaptığım, ilk kez deneysel yapay kalp naklini gerçekleştiren, Fizyoloji bölüm başkanı Sayın Prof. Dr. med. Mehmet Atay’ı saygı ile anarım. Aralik 1972'de Ankara Üniversitesi Tip Fakültesi’ni bitirdi ve Fizyopatoloji kürsüsüne asistan olarak başladi. 1965’de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde başlayan bilimsel serüvenim, 36 yıldır hekim olarak çalıştığım F.Almanyada Jinekoloji ve Doğum uzmanlığımı tamamladıktan sonra,1980’den beri Bremende çalışmalarıma devam etmekteyim. Günlük çalışmaların yanında Işıktermo Tadavi sistemi, 1996 yılından beri üzerinde başarısı, giderek yoğunlaşarak sürdürdüğüm yeni bir yöntemdir. Mustafa Kemal Atatürk'ün teşvikleri ile 1930 yıllarında oluşturulan Güneş Dil Teorisi'ni ve Günes isinlarinin yapay sekli LAFER Termo Tedavi yöntemi bu Tezi'ni destekleyen tarafları bulunmaktadır; 1968 sosyal Hareketi felsefi anlamda bu düşüncemin kaynağıdır. Ankara Üniversitesi Tıp fakültesinde Fizik, Fizyoloji, Fizyopatoloji çok ilgimi çeken bölümlerdi. Daha o zamanlar basit bir alet ile geniş halk kitlelerinin tedavisini nasıl yapabileceğim konusunu düşündüm. 1972/73 yıllarında aynı üniversitenin Fizyopatoloji enstitüsüne Bilimsel araştırma görevlisi olarak başladım. Şeker hastalığı ile ilgili deneylerde çalışmalarda bulundum. Bebek lerde UV- Işıktedavisi çalışmaları kısa sürede benim çalışma hayatımda önemli rol oynadı. Devamı

Görüşler

Bu uzman ile ilgili herhangi bir <br /> değerlendirme yapılmamış.
Bu uzman ile ilgili herhangi bir
değerlendirme yapılmamış.

Bu uzmanı tanıyor ya da hastalığınla ilgili ziyaret ettiysen görüşünü veya şikayetini yaz.

Görüş Ekle
Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

Sık Sorulan Sorular

Uzm. Dr. Ismail Apul ile nasıl iletişime geçerim?

Uzm. Dr. Ismail Apul için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Uzm. Dr. Ismail Apul nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Uzm. Dr. Ismail Apul emekli bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Uzm. Dr. Ismail Apul hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Uzm. Dr. Ismail Apul Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. Access Bars, Epilasyon Uygulamaları, Zayıflama alanlarında hizmet veriyor ve Prp yüz gençleştirme, Saç mezoterapi ve saç prp, Cilt Gençleştirme hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube