Uzm. Dr. Ozan CENGIZ Hasta Soruları 6

  • Lenf nodu antibiyotik kullanımı

    Benim boyun ultrasonunda solda 13x8 mm sağda 17x8 mm lenf nodu çıktı dahiliye doktoru augmentin 1000 mg 10 tablet 2x1 verdi ama kan tahlili yapılmıştı crp 2 den küçük geldi ama bakteriyel enfeksiyon olsa crp yüksek çıkmazmıydı ama düşük çıkmış sizce antibiyotiki kullanayım mı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    tarihinde cevapladı.

  • Tüm üst kaslarım ağrıyor.hareket edemiyorum.

    Merhaba sayın hocam, iki gündür sol kaburgam, göğsüm, boynum nefes alınca acı veriyor. boğaz ve kulaklarımda yanma var, özellikle.eğilince artıyor.sol köprücük kemiğimin ve de sol kaburgamın üstünde şişme var. oturmak, kalkmak, yatmak, dönmek en çokta eğilmek çok ağrı veriyor. ateşim yok ama arad... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    tarihinde cevapladı.

  • Sağ bel boşluğundan bacağa yayılan ağrı

    Babam 47 yaşında 4 sene önce emboli geçirdi. 2 sene kan durultucu ilaçlar kullandı. 2 hafta önce belinin sağ kısmında atak gibi aniden şiddetli bir ağrı saplandı ve anlattigina göre belinin aşağısına bacağına doğru yayıldı bu esnada soğuk soğuk terledi yarım saat sonra ağrı geçince hiçbir şikayeti k... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    tarihinde cevapladı.

  • Karınagrısı

    Saygilar esim gecmiste kalinbarsak girisinde duvar kalinlasmsi vardi salazoprin tedavisiyle duzlesme giderildi 10aydir bu sorunla ugrasiyoruz tum hemogram ve kan degerleri normal karin agrisi cektiginde wbc azami11000ecikiyor kan degerleri hep normal hgb hct degeri iyi sadece diskida gizll kan bulun... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    tarihinde cevapladı.

  • Mide rahatsizligi

    Merhaba hocam ben bundan 4 yada 5 sene once devldt hastanesinde calisirken muayene olmustum midem agridigi icin ve mikrop olabilecegini soylemistiniz verdiginiz kombin seklindeki ilaclar cok iyi veldi ve uzun yillar agrimadi ama suan arada midem agriyor hangi hastanede gorev yapiyorsaniz esimin de... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    tarihinde cevapladı.

  • Tahlik sonucu

    Hocam kan tam sayımında tahlil sonuçlarım; mo% 13.1 (referans aralığı 2-10), ne# 1.1 (referans aralığı 2-8), ne% 37.8 (referans aralığı 50-80), rdw 17.2 (referans aralığı 11-16), wbc 2.9 (referans aralığı 4-10) diğer sonuçlarım normal aralıkta.. bu sonuclardan 3 hafta sonra testler tekrar edildi ve... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    Uzm. Dr. Ozan Cengiz

    tarihinde cevapladı.

x