Uzm. Dr. İlker Apaydın

5.0

El Ve El Bileği Hastalıkları, İple kepçe kulak estetiği, Dupuytren Hastalığı

5.0

“Seattle daki amerikali bir arkadşım sayesinde tanıştığım Dr Ilker Bey'e operasyonum esnasında göster...” Devamı

Uzm. Dr. İlker Apaydın

Uzm. Dr. İlker APAYDIN, 1967’da Ankara’da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini TED Ankara Koleji’nde tamamlamıştır. 1992’de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tıp doktoru unvanını almıştır. İhtisasını ise yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Estetik ve Plastik Cerrahi Bölümü’nde yapmış ve 1998 yılına kadar Ankara Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimi almanın yanı sıra Estetik ve Plastik Cerrahi alanında klinik çalışmalar sürdürmüş ve bu çalışmalarını yayınlamıştır.

Uzm. Dr. İlker APAYDIN,  1998-2000 yılları arasında İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü’nde ve 2000-2006 yılları arasında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü’nde görev yapmıştır. Yine bu dönemde de pek çok bilimsel araştırma ve uluslararası yayın çalışması gerçekleştirmiştir.

2005-2012 yılları arasında Transmed Saç ve Estetik Cerrahi Merkezi’nde Dr. Melike Külahçı ile birlikte kıdemli estetik plastik cerrah olarak çalışmıştır. 2012 Ağustos ayından beri kurucu ortaklarından olduğu New Age Clinic’te Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Özellikle saç ekimi konusunda Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği (ISHRS) ile birlikte eğitimler vermektedir.

Kadın hastalarında daha çok yüz cerrahisi, burun estetiği operasyonları, liposuction, karın germe, meme büyütme ve küçültme operasyonları uygularken, erkek hastalarında saç ekimi ve jinekomasti cerrahisi uygulamalarını sıklıkla ve başarıyla gerçekleştirmekte olan Uzm. Dr. İlker APAYDIN, Türk Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Derneği ve Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği (ISHRS) gibi mesleki kuruluşlarda aktif olarak üyedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Fulya Teras, Hakkı Yeten Cad. No:13, C-2-76 Fulya Şişli İstanbul Ataşehir/İstanbul
Hizmetler
Lipoplasti Blefaroplasti Lazer liposuction Popo estetiği Deri grefti uygulaması Devamı

Hakkında

Uzm. Dr. İlker APAYDIN, 1967’da Ankara’da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini TED Ankara Koleji’nde tamamlamıştır. 1992’de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tıp doktoru unvanını almıştır. İhtisasını ise yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Estetik ve Plastik Cerrahi Bölümü’nde yapmış ve 1998 yılına kadar Ankara Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimi almanın yanı sıra Estetik ve Plastik Cerrahi alanında klinik çalışmalar sürdürmüş ve bu çalışmalarını yayınlamıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
AA
Ayh*** A***
Zamanlama
İlgi
Ortam
29.02.2016

Seattle daki amerikali bir arkadşım sayesinde tanıştığım Dr Ilker Bey'e operasyonum esnasında göstermiş olduğu emek ve ilgi alaka için sonsuz teşekkürler.Türkiye'de bu kalitede doktorlar olduğunu duyuran Doktor sitesine de ayrıcana minnetarım. Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Uzm. Dr. İlker Apaydın ile nasıl iletişime geçerim?

Uzm. Dr. İlker Apaydın için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Uzm. Dr. İlker Apaydın nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Uzm. Dr. İlker Apaydın bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Uzm. Dr. İlker Apaydın hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Uzm. Dr. İlker Apaydın Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanıdır. El Ve El Bileği Hastalıkları, İple kepçe kulak estetiği, Dupuytren Hastalığı alanlarında hizmet veriyor ve Lipoplasti, Blefaroplasti, Lazer liposuction hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube