Prof. Dr. Yener KOÇ Hasta Soruları 2758

  • Polistemia vera

    Hocam yaş 29 erkeğim sigara kullanmıyorum. yaklaşık bir yıldır ayak altında ve bacaklarımda yanma şikayetiyle dahiliye bölümüne gittim kan tahlili sonucumda hgb 18.4 hct 54 çıktı diğerleri normal sınırlarda. dahiliye uzmanı beni polistemia vera şüphesiyle hematoloğa yönlendirdi.orada doktorumun b... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Tahlil sonuçları

    Teşekkürler hocam

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Hodgkin lenfoma sonrasi hamilelik

    Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama hamile kalmamda bir sakınca yokdur diyebilirmiyiz. 3 yıldır kontrollerimde herhangi bir sorun yok diyebilirmiyiz

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Kızımın biopsi ve ultrason raporu

    Merhaba,hocam daha önce kızımı boğazında sol tarafında şişlik için başvurmuştuk. ultrasonlarla bakılmıştı.daha sonra biopsi istenmişti.biopsinin sonucunu salgın nedeni ile kızım 20 yaşın altında olduğu için ve sokağa çıkma yasağı olduğu için bir türlü gösteremedik.birde korona sebebi ile hastane ye... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Tahlil sonuçları

    Merhaba hocam . son 3 aydır yaptırdığım kan testlerimde plt sıra ile 295, 284, 265 şeklinde her ay giderek düşüyor. lym de 2.5 , 2 , 1.58 şeklinde düşüyor.. her ay bu kadar hızlı düşmeleri farklı birşey midir. takip etmeli miyim.yorumlar misiniz

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Hodgkin lenfoma sonrasi hamilelik

    Teşekkür eder sağlıklı günler dilerim 😌☺️

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Hodgkin lenfoma sonrasi hamilelik

    Hocam merhabalar. öncelikle sağlıklı günler dilerim. yaklaşık 3 yıldan fazla bir süre önce gebelikten hemen sonra boynumda oluşan küçük şişliği farkedip doktora gitmemle hodgkin lenfoma olduğumu öğrendim. altı kür kemoterapi aldım ve 10 gün radyoterapi aldım hastalığım başlangıç evresinde idi. 3 yıl... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Gece terlemesi, kilo kaybı, uzun süren karın gurultusu, ağızdan kan gelmesi

    Hocam merhaba, devlet hastanesinde toraks, alt batın, üst batın (tümü ilaçsız) bt çekilmem için gün verildi. doktor muhtemelen corona virüsden dolayı herhangi fiziksel muayenede bulunmadı. ilk sorum çekilecek olan bt ler vücudumdaki lenfoma şüphesinin tamamen kalkması için yeterli mi ? (görüntül... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Sol köprücük kemiği üst boşluğunda lenf nodu

    İyi günler hocam 24 yaşındayım yaklaşık 1 sene önce kbb ye genel muayane için gittiğimde ultrason sonucu servikal zincirde solda submandibüler bölgelerde 17*7 mm sağda submandibüler bölgelerde 14*5,5mm kalın korteksli ancak ekojenik hilusu izlenen lenf nodları şeklinde nodlar tespit edildi.3 ay sonr... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Lökosit bozuklugu

    Merhaba hocam, 30 yasindayim mayis 2019 da bel fitigi nedeniyle hastaneye gittigimde wbc degerimin dusuk oldugu tespit edildi, hematolojiye yonlendirildim once 2 ay sonra 3 ay olarak kontrollerime gittim wbc degerlerim; (laboratuar referans deger alt siniri 4.5)13.05.2019: 4.37, 20.05.2019: 4.16 bu... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Gece terlemesi ve kilo kaybı hk.

    Hocam merhaba, gece terlemesi ve kilo kaybı şikayetlerimle dahiliye uzmanı bir doktor beye muayeneye gittim. kan testlerim hemogram, sedimantasyon tümü referans değerlerde çıktı. 4 bölge ilaçlı bt çekildi. boyun bt sinde çıkan sonuç " her iki servikal zincirde seviye 1a, 1b, 2 ve 3 düzeylerinde... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Gece terlemesi, kilo kaybı, uzun süren karın gurultusu, ağızdan kan gelmesi

    Hocam merhaba, ct tüm vucuda mı çekiliyor. lenf bezlerinde büyüme varsa bu görüntüleme ile mutlaka ortaya çıkar mı? ct de bişey çıkmaz ise ek işlemler gerekli midir ? teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Gece terlemesi, kilo kaybı, uzun süren karın gurultusu, ağızdan kan gelmesi

    Hocam merhaba, şikayetlerimin tümü mart ayının sonunda başladı (karantina döneminde) biraz strestli bir dönemdi benim için hastalık virüs olayları. yaşım 31 boyum 1,86 mt *gece terlemelerim (her gün olmuyor ort. haftada iki yada üç gün oluyor) boncuk boncuk terliyorum atletim ıslanıyor. *kilo kaybım... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Lym yüksekliği

    5.29 hocam demir serum ise 158 hocam

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Multipl myeloma (acil)

    Hocam kolay gelsin anneme 2 hafta önce kemik iligi patolojisi yapildi sonuclar bugun cıkti ama haftasonu oldugu icin doktorumuzla görüsemedik bende sizin görüsünüzü almak istedim yardimci olabilirseniz cok memnun olurum makroskobik bulgular: 1-kemik iliği biyopsi: en büyüğü 1.5 cm, en küçüğü 0... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Lym yüksekliği

    Merhaba, hocam hemogram testinde lym %57.1 olarak çıkmıs diğer tahlillerim normal değerlerde görünüyor. 2 haftadır. boynumda sıkılma boğulma gibi his var. hipotrioidten sandım ama değerim normal cıktı. sebebi ne olabilir

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Demir eksikligi

    Doktorum merhaba bende yıllardır demir eksikliği var diskida gizli kan testi yaptırdım negatif idrar da negatif sadece midem de gastirit var doktor o da önemsiz başlangıcın başlangıcı dedi tahlillerim ferritin 3.00 demir bağlama 439 hgb 13.2 sorum şu kan kaybı olsa kan seviyem düşerdi ama hemog... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Lenf bezi ?

    Merhabalar hocam yaklasik 2 yil önce boynumda çene altimda agri olusmasiyla birlikte doktora gittim ve reaktif karakterli lenf nodu ultrasonla tespit edildi ara ara kontrollerle 1 sene 3 ay kadar sag sol submandibülör ve aksillerde boyutlari bazen buyuyen bazende kuculen lenf nodlari varligini de... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Kansızlık bu belirtilere neden

    Canım hocam hayırlı bayramlar, kafamda dolgunluk hissi var boynunda da yanma başladı ağzımda demir tadı bu normalmidir ne yapmaliyim

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

  • Kansızlık bu belirtilere neden

    Mcv 85,8 tam 6 ay kullandım hocam günde 2 defa, sabahları normal tansiyonum normale döndü ama boynunda kalbimde hafif yanmalar var kalbime baktirmistim 6 ay önce kansizlikla alakalı çarpıntım vardi bir de karaciğerim de hafif bir batma alt 15 ast 16 ggt 18 kanim fazlalastigindan dolayı mi ilk de... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

x