Op. Dr. Evren Helvacı

Göğüs Estetiği, Yüz Estetiği, Yağ Aldırma

Op. Dr. Evren Helvacı

Op. Dr. Evren HELVACI, lisans öncesi öğrenimini İskenderun Makzume Anadolu Lisesi’nde bitirmesinin ardından 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başlamıştır. 2001 yılında eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Hemen ardından da üniversite yıllarında plastik cerrahi branşına olan ilgisi nedeniyle Ege Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda ihtisasına başlamıştır. Uzmanlık eğitimi boyunca doğumsal anomaliler, travma, mikro cerrahi ve estetik cerrahi konularında sayısız ameliyata girmiş ve uzmanlık tezini deri kanserlerinin bir tipi olan ve göreceli olarak diğer deri kanserlerine nazaran daha hızlı ve agresif seyreden ‘Malign Melanoma’ üzerinde klinik çalışma olarak yapmıştır.

Yağın en az travmayla alınması ve uygulanmasını sağlayan ve farklı basınçlarda yağ alabilen ‘water-jet liposuction’ liposuction cihazı sistemi ile ilgili olarak yurtdışında farklı eğitim programlarına katılmış ve uygulama alanlarını inceleme fırsatı bulmuş olan Op. Dr. Evren HELVACI, Estetik ve Plastik Cerrahi alanında ulusal ve uluslararası toplantıları düzenli olarak takip etmektedir. Ayrıca kendisinin yerli ve yabancı toplam 5 adet yayını ve 15 adet bildirisi bulunmaktadır.

Türk Plasik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Yara Bakım Derneği ve İstanbul Tabip Odası üyesi olan Op. Dr. Evren HELVACI, İstanbul - Ataşehir'de bulunan özel muayenehanesinde başarılı çalışmalarına devam etmektedir.

Op. Dr. Evren HELVACI Muayenehanesi
Barbaros Mah. Gelincik Sok. Uphill Towers B-Blok K: 17 D: 99 Ataşehir/İstanbul
Hizmetler
Cilt estetiği Cilt soyma Liposakşın Göz altı morlukların giderilmesi Baldır protezi Devamı

Hakkında

Op. Dr. Evren HELVACI, lisans öncesi öğrenimini İskenderun Makzume Anadolu Lisesi’nde bitirmesinin ardından 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başlamıştır. 2001 yılında eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Hemen ardından da üniversite yıllarında plastik cerrahi branşına olan ilgisi nedeniyle Ege Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda ihtisasına başlamıştır. Uzmanlık eğitimi boyunca doğumsal anomaliler, travma, mikro cerrahi ve estetik cerrahi konularında sayısız ameliyata girmiş ve uzmanlık tezini deri kanserlerinin bir tipi olan ve göreceli olarak diğer deri kanserlerine nazaran daha hızlı ve agresif seyreden ‘Malign Melanoma’ üzerinde klinik çalışma olarak yapmıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Görüşler

Bu uzman ile ilgili herhangi bir <br /> değerlendirme yapılmamış.
Bu uzman ile ilgili herhangi bir
değerlendirme yapılmamış.

Bu uzmanı tanıyor ya da hastalığınla ilgili ziyaret ettiysen görüşünü veya şikayetini yaz.

Görüş Ekle
Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

Sık Sorulan Sorular

Op. Dr. Evren Helvacı ile nasıl iletişime geçerim?

Op. Dr. Evren Helvacı için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Op. Dr. Evren Helvacı nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Op. Dr. Evren Helvacı Op. Dr. Evren HELVACI Muayenehanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Op. Dr. Evren Helvacı hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Op. Dr. Evren Helvacı Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanıdır. Göğüs Estetiği, Yüz Estetiği, Yağ Aldırma alanlarında hizmet veriyor ve Cilt estetiği, Cilt soyma, Liposakşın hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube