Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu

5.0

Bel Fıtığı, Bel kanal darlığı, Beyin Kanamaları

5.0

“mesleğini en iyi şekilde kusursuz yapan bir cerrah. yolunuz açık olsun başarılar...” Devamı

Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu

Op. Dr. Bülent Fahri KILINÇOĞLU İzmir ve Selanik kökenli olup 1966 yılında Erzurum'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimini İstanbul'da bitirmiştir. Ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 1989 yılında tamamlamış ve tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise 1994-1999 yılları arasında Şişli Etfal Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı’nda yaparak Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olmuştur.

1989-1992 yılları arasında Osmaniye - Düziçi Atalan Sağlık Ocağı'nda mecburi hizmetini, 1992-1993 yılları arasında ise Niğde - Bor Askeri Fabrika Tabibi ve 1993-1994 yılları arasında Çanakkale - Ayvacık Sağlık Merkezi Tabibi olarak askerlik vazifesini yerine getirmiştir.

1994-1999 yılları arasında Şişli Etfal Hastanesi Nöroşirürji Kliniği'nde Asistan olarak, 1999-2001 yılları arasında da Uzman Doktor olarak görev yapan Op. Dr. Bülent Fahri KILINÇOĞLU, 2001-2004 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi olarak, 2004-2005 yılları arasında TEM Hospitals Nöroşirürji Kliniği Uzmanı ve İşyeri Hekimi olarak, 2005-2008 yılları arasında NİSA Hastanesi Nöroşirürji Kliniği Uzmanı olarak ev 2008-2010 yılları arasında ise Medicana International İstanbul Hastanesi Nöroşirürji Kliniği Uzmanı olarak hastalarına hizmet vermiştir.

2010 yılından beri Memorial Antalya Hastanesi Nöroşirürji Kliniği’nde çalışmış olup mesleki çalışmalarına Özel Akdeniz Şifa Tıp Merkezi ve Özel Medikum Hastanesi'nde devam etmektedir.

Op. Dr. Bülent Fahri KILINÇOĞLU, Amatör yat kaptanlığı (2001), Toros Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (TODOSK - lisanslı sporcu 2013), CMAS Tek Yıldız Scuba (2014) ve Aikido 1. DAN Siyah Kuşak (2014 from AİKAİ Japan) gibi birçok sosyal eğitim da almıştır.

 

Özel Akdeniz Şifa Tıp Merkezi
Kuşkavağı Mah., Atatürk Blv. No:81 Kepez/Antalya
Hizmetler
Bel fıtığı tedavisi Beyin tümörleri ameliyatı Çocuk beyin ve sinir cerrahisi Omurga ağrılarında enjeksiyonlar Omurga kırıkları (açık, kapalı cerrahisi, enstrümantasyon, omurga ve omurilik tümörleri) Devamı
Özel Medikum Hastanesi
Hacıveliler Mahallesi, Merkez Sokak No:2 Kumluca/Antalya
Hizmetler
Bel fıtığı tedavisi Beyin tümörleri ameliyatı Çocuk beyin ve sinir cerrahisi Omurga ağrılarında enjeksiyonlar Omurga kırıkları (açık, kapalı cerrahisi, enstrümantasyon, omurga ve omurilik tümörleri) Devamı

Hakkında

Op. Dr. Bülent Fahri KILINÇOĞLU İzmir ve Selanik kökenli olup 1966 yılında Erzurum'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimini İstanbul'da bitirmiştir. Ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 1989 yılında tamamlamış ve tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise 1994-1999 yılları arasında Şişli Etfal Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı’nda yaparak Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olmuştur. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

Dokuz Eylül Üniversitesi

Yabancı Dil

İngilizce

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
Yak*** ş***
Zamanlama
İlgi
Ortam
30.11.2015

mesleğini en iyi şekilde kusursuz yapan bir cerrah. yolunuz açık olsun başarılar... Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu ile nasıl iletişime geçerim?

Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu Özel Akdeniz Şifa Tıp Merkezi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. Bel Fıtığı, Bel kanal darlığı, Beyin Kanamaları alanlarında hizmet veriyor ve Bel fıtığı tedavisi, Beyin tümörleri ameliyatı, Çocuk beyin ve sinir cerrahisiBel fıtığı tedavisi, Beyin tümörleri ameliyatı, Çocuk beyin ve sinir cerrahisi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et
Yakın Çevredeki Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanları

Muratpaşa

Konyaaltı

Kepez

Manavgat

Alanya

Döşemealtı

Daha fazla

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube