Op. Dr. Ali Ekber Şahin Hasta Soruları 132

  • Gebelik tüp bbk

    Merhaba ben 26 martta sezeryan ile doğum yaptım tüp bebekti fakat bebeğimiz 40 gün yaşadı kalbi delikti...bi müddet kendiliğinden olmasını düşünüyoruz tekrar ne kadar süre sonra bebeğimiz olabilir en erken ne zaman düşünmeliyiz hamileliği eğer kendi olmazsa tüp bebeği ne kadar süre sonra yaptırabili... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Kanlı akıntı

    Mrb kürtaj olduktan 1 ay sonra adet oldum adetim bitti ve son 2 haftadır akıntıyla beraber kan geliyo küçük parçalar şeklinde devam etmeye başladı bunun sebebi ne olabilir

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Kırmızı sivilceden büyük

    Merhaba hocam vajinamin sağ dudagi üstünde kırmızı sivilceden büyük ucu olmayan bir şey çıktı bu ne olabilir ağrısı vs yok sıkılmıyoda bu nasıl geçer acaba kendim yapabileceğim bişey varmi buna

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Miyom tedavisi

    Çok teşekkürler hocam emeğinize sağlık

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Adet olamama

    Merhaba ben 20 yaşında 52 kiloyum boyum 1.54 4 ay spor yaptım 7 kilo verdim 1 yıldır regl olmuyorum ultrason sonuçlarım normal hormon sonuçlarım ise **** te**** **** **** lh:0.09 **** **** dhea-so4 255.5 sizce sorun nedir sonuçlarımı yorumlayabilir misini... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Pcos .....

    Mrb hocam . ultroson sonucumu degerlendirrmisiniz ap kalınlığı menopoza mı işaret ? over boyutlarim normalmi yüksek mi ? bilgi verirseniz memnun olurum. 25 yasindayim adetimde 5 senedir ilacla yada 2 3 ayda bir oluyor. şimdiden tşk ederim. uterus antevert konumda olup boyutları 73×40×27mm dir. e... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Hormon testi

    Hocam iyi günler ben 27 yaşında bayanım bir yıldır gebe kalamıyorum.hormon test sonuçlarını yorumlar mısınız 1)****,435 (referans o.34-5.60) 2) fsh 6.80 (mid folikuler3.85-8.78) 3)lh 5.59 (mid foliküler 2.12-10.89) 4)estradiol 81 5)prl 25.22 ng/mı 3.34-26.72 6)progesteron 0... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Düşük gebelik

    Merhaba hocam 8 yıl önce düşük yaptım ondan sonra bebek olmadı çeşitli tedaviler denedik.geçen yıl gebe kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum. bu yıl yine gebe oldum ama bebeğin kalbi atmıyordu bu sefer. doktor kürtaj materyallerini patoloji yolladı sonuç aşağıdaki gibi bu sonuca göre sıkıntı nedir.... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Myom ile ilgili

    Yaklaşık 5 yıldır sağ kasık ağırlıklı bir ağrım var adet dönemi dışında ortaya çıkıyor bazen bele vuruyor rahim zarına yakın bir miyomum olduğu söylendi 27mm takip ediyoruz büyüme yok adetimin 2.3. günleri kanamam yoğun ve pıhtılı. bu ağrılar miyom yüzünden mi başka birşey olsa bukadar yıl içinde or... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Myom ile ilgili

    Yaklaşık 5 yıldır sağ kasık ağırlıklı bir ağrım var adet dönemi dışında ortaya çıkıyor bazen bele vuruyor rahim zarına yakın bir miyomum olduğu söylendi 27mm takip ediyoruz büyüme yok adetimin 2.3. günleri kanamam yoğun ve pıhtılı. bu ağrılar miyom yüzünden mi başka birşey olsa bukadar yıl içinde or... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Miyom tedavisi

    Merhaba hocam, iki bucuk yıllık evliyiz cocuğumuz olmuyor 1,5 yıldan beridir deniyoruz, hastaneye gittiğimizde rahmin dışında 5 cm miyom olduğu gözlendi, bunun bir etkisi var mıdır sizce, rahme baskı yapmıyor muş, birde bunun tedavisi nelerdir, dr riskli ameliyat olduğu için ve hiç cocuk olmadığı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Adet kanaması

    Merhabalar, 2 yıllık evliyim pco hastasıyım gebelik oluşmadı. bu ay klomene başladım ve bir hafta süren adetim 4 gün sürdü ve ilk kahverengi akıntım sonrası aşırı kanamam ve hafif kasık ağrım oldu 4.günü kesildi kanamam 5.günü sabah kalktığımda kahverengi akıntım geldi. klomene devam etmelimiyim aca... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Aşilama süreci

    Hocam merhaba ben 13 mart sali gunu asilama oldum esimdeki varikosel sebebiyle yumurtamin biri 22 mmdi sag kasigimda batma ve sari akintim var bu tutmadiginami isaret yoksa olumlumu

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Tarlusal kahverengi leke

    Merhaba. yaklaşık 4.5 aydır adet olmuyorum. hormon testi yapıldı, prolaktin değeri çok yüksek çıktı, ancak başka bir doktor adet sürecinde olmadığım için doğru sonuçları vermeyeceğini söyleyip tarlusal adet söktürücü verdi. ilaç 4 gün önce bitti adet olmadım. sadece 4. gün kahverengi leke geldi. çok... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Tüp bebek tedavisi

    Merhabalar hocam şubat ayinda tüp bebek tedavisi oldum malesef sonuc negatif problem erkek faktörlü ikinci denemeyi ne zaman yapmamiz uygundur 6 ay sonra yeniden denemek istiyoruz fakat araya fazla zaman koymak doğrumudur yoksa 2 3 ay sonra yeniden denemek mi dogru tıbben araya fazla zaman koymak ba... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Diane 35 kullanımı

    Hocam merhaba ben adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırdım adet düzensizliğim vardı daha sonra 13. gün doktoruma gittim ve pcos olduğumu söyledi daine 35 verdi 6 ay kullan dedi ne zaman kullanacağı söylemedi bende 16. günü 1 tane içtim ertesi gün aradığımda adeti ilk günü içildiğini söyledi ve... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Tüp bebek tedavisi

    Merhabalar hocam şubat ayinda tüp bebek tedavisi oldum malesef sonuc negatif problem erkek faktörlü ikinci denemeyi ne zaman yapmamiz uygundur 6 ay sonra yeniden denemek istiyoruz fakat araya fazla zaman koymak doğrumudur yoksa 2 3 ay sonra yeniden denemek mi dogru tıbben araya fazla zaman koymak ba... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Sigil ve acik sari akinti

    Bacagin ic kisminda bikini ucunda kalicak sekilde bi yerde sigile benzer bi sey cikti. ama yumusak bi sey tenimle ayni renkte. bu ne olabilir sebebi ne olabilir. bir de adet oncesinde bikac gun acik sari akintim oluyor. diger zamanlar normal beyaz ya da seffaf oluyor zaman zaman acik sari oldugunu g... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Hamilelikte ast alt yüksekliği

    Merhaba ben ilk kez tüp bebek yaptırdım ve tuttu. bü süreç içinde şiddetli ohss sendromu yaşadım. şimdi 7.haftadayım anca uyku sonrası kaşıntı ve ast151 alt450 çıktı. bebek tehlikede midir? dr randevum yarın ama endişe ettiğim için yazmak istedim. şimdiden teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

  • Prolaktin yüksekliği

    Merhaba, yaklaşık 6-7 korunmuyoruz. fakat gebe kalamıyorum.geçen gün göğüsümden süt geldiğini farkettim ve tahlil yaptırdım prolaktinim 29,61 çıktı. gebeliğe engel olan prolaktin olabilirmi? bunun dışında daha adetime 1 hafta kala yapıldı prolaktin testi. bunun içn hangi bölüme gitmeliyim. teşe... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

x