Dr. Öğr. Üyesi Feza Burak

Varikosel, Vajina Estetik Ameliyatları, Üreme Endokrinolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Feza Burak

Yrd. Doç. Dr. Feza Burak, 1969 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. Lise eğitimini 1986 yılında Adana  Merkez Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamlamasının ardından 1986 ile 1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini sürdürdü. Dr. Burak, mecburi hizmetini 1992 ile 1994 yıllarında  Isparta’nın Eğirdir ilçesinde Sarı İdris Sağlık  Ocağında pratisyen hekim olarak gerçekleştirdi.

Dr. Burak, Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını 1994 ile 1998 yılları arasında Malatya İnönü Üniversitesi  Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı'nda tamamladı ve 1998 ile 1999 yılları arasında Malatya Yeşilyurt  Hasan Çelık Devlet Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak hastalarına hizmet verdi. Akademik kariyerini 1999 ile 2003 yılları arasında İnönü Ünversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalında öğretim üyeliği yaparak sürdüren Dr. Burak, burada Yardımcı Doçent unvanını aldı. 2003 ile 2004 yılları arasında Malatya Devlet Hastanesi'nde; 2004 ile 2006 yıllarında Özel Malatya Hastanesi'nde; 2006 ile 2007 yıllarında Malatya'da Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezi'nde görev alan Dr. Burak, 2008 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Tüp Bebek Merkezi'nden sertifika aldı.

Dr. Burak, 2007 ile 2009 yılları arasında Malatya Ana-Med Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezini kurucusu ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak hastalarına hizmet verdi; 2009 yılından 2010 yılına kadar ise Bodrum Muğla'da serbest muayenehane hekimi olarak görev aldı.

Dr. Burak, 2010 ile 2014 yıllarında Özel Turan Çetin Tüp Bebek Merkezinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  ve ÜYTE Klinik Sorumlusu olarak görev yaptı.

2014 yılından beri Adana'da bulunan Özel Medline Adana Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

 

Özel Medline Adana Hastanesi
Belediye Evleri Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 234 Çukurova/Adana
Hizmetler
İnfertilite ve tüp bebek Endoskopi Jinekolojik cerrahi Düşük Laparoskopik supraservikal histerektomi(histerektomi) Devamı
Dr Alihan Derincek Muayenehanesi
ORTOGRUP KLİNİK. Cental Plaza, Hurmalı Mahallesi, Kurtuluş sokak, No:39 Kat 3 Daire: 19 /
Hizmetler
İnfertilite ve tüp bebek Endoskopi Jinekolojik cerrahi Düşük Laparoskopik supraservikal histerektomi(histerektomi) Devamı

Hakkında

Yrd. Doç. Dr. Feza Burak, 1969 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. Lise eğitimini 1986 yılında Adana  Merkez Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamlamasının ardından 1986 ile 1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini sürdürdü. Dr. Burak, mecburi hizmetini 1992 ile 1994 yıllarında  Isparta’nın Eğirdir ilçesinde Sarı İdris Sağlık  Ocağında pratisyen hekim olarak gerçekleştirdi. Devamı

Sertifikalar

Diploma Aldığı Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Yabancı Dil

İngilizce

Hobiler

Balıkçılık Tekne Turu Tarihi Geziler Bilim Kurgu Devamı

Görüşler

Bu uzman ile ilgili herhangi bir <br /> değerlendirme yapılmamış.
Bu uzman ile ilgili herhangi bir
değerlendirme yapılmamış.

Bu uzmanı tanıyor ya da hastalığınla ilgili ziyaret ettiysen görüşünü veya şikayetini yaz.

Görüş Ekle
Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

Sık Sorulan Sorular

Dr. Öğr. Üyesi Feza Burak ile nasıl iletişime geçerim?

Dr. Öğr. Üyesi Feza Burak için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Dr. Öğr. Üyesi Feza Burak nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Dr. Öğr. Üyesi Feza Burak Özel Medline Adana Hastanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Dr. Öğr. Üyesi Feza Burak hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Dr. Öğr. Üyesi Feza Burak Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite uzmanıdır. Varikosel, Vajina Estetik Ameliyatları, Üreme Endokrinolojisi alanlarında hizmet veriyor ve İnfertilite ve tüp bebek, Endoskopi, Jinekolojik cerrahiİnfertilite ve tüp bebek, Endoskopi, Jinekolojik cerrahi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube