Op. Dr. Leyla Arvas

5.0

Mamoplasti, Jinekomasti, Ameliyatsız Estetik Yöntemleri

5.0

“2020de Leyla hanıma meme büyütme ameliyatı oldum. İlgili bir hekim. Hastasını ilgiyle dinliyor ve gü...” Devamı

Op. Dr. Leyla Arvas

Op. Dr. Leyla ARVAS, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ve tıp doktoru unvanı almıştır. Doktorasını tamamladıktan sonra Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisasına başlamıştır.

Eğitim dönemi boyunca  farklı ülkelerdeki tanınmış klinik ve hastanelerde çalışma fırsatı bulmuştur. Dünyanın en iyi mikrocerrahi merkezlerinden biri olan Tayvan Chang Gung Memorial Hastanesi’nde, mikrocerrahi (baş, boyun ve meme kanserlerinin tedavisinde rekonstrüksiyon) eğitimi almıştır. Japonya’da Tokyo şehrinde TWMU Hastanesi'nde çalışarak akne, lekeler, hiperpigmentasyon, yara izleri, kırışıklıklar, akne izleri için uygulanan lazer tedavileri konusunda deneyim kazanmıştır.

​​İspanya’da Barselona şehrinde, IDB (Instituto Javier de Benito) Kliniği’nde klinik fellow olarak bulunmuştur. Özellikle yüz estetiği, meme ve vücut estetiği konularında aktif olarak çalışmalar yapmıştır. Barselona’daki Silhouette Lift ve Silhouette Soft eğitim toplantılarında defalarca bulunmuş olan Op. Dr. Leyla ARVAS, özellikle yüzdeki kırışıklıkların ve sarkmaların tedavisinde kullanılan bu yöntemi 5 yıldır uygulamaktadır. Kolombiya'da Bogotta şehrinde High Definition Liposculpturing, 4D Lipo Vücut şekillendirme tekniklerinin ilk uygulayıcısı olan Dr. Alfredo Hoyos ile birlikte çalışmış ve bu konuyla ilgili deneyim ve tecrübe kazanmıştır.

Op. Dr. Leyla ARVAS, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanlığı sonrasında İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümünde Yardımcı Doçent olarak görev yapmaya başlamıştır. Ardından Fulya Jinemed Hastanesi'nde özellikle uluslararası hastalar için yüz ve vücut estetik operasyonları gerçekleştirmiş ve 2011 yılında Bosphorus Anatomica Plastik Cerrahi Merkezi'nde, plastik cerrahi konsültan hekimi olarak çalışarak farklı estetik operasyonlar gerçekleştirmiştir. Bunun yanı sıra Vaser ve Lazer Liposuction teknikleri, Vücut Şekillendirme operasyonları, Yüz Gençleştirme Teknikleri, Saç Ekimi operasyonları, Botox, dolgu, mesoterapi enjeksiyonları, Lazer tedavileri, kimyasal peeling ve askılama yöntemleri gibi minimal cerrahi prosedürleri uygulamıştır.

Op. Dr. Leyla ARVAS, 2012 ve 2015 yılları arasında İstanbul Fulya Aşçıoğlu'nda özel muayenehanesinde hizmet vermiştir. Kasım 2015 tarihi itibariyle Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde kurucusu olduğu Quartz Klinik'teki özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmeye başlamıştır. Ameliyatlarını ise İstanbul Avrupa yakasında bulunan, Amerikan Hastanesi, Acıbadem Taksim Hastanesi, Liv Hastanesi ve Fulya Jinemed Hastanesi gibi nitelikli özel hastanelerde gerçekleştirmektedir. 

Rinoplasti, Göz Kapağı Estetiği, Yüz Germe (Endoskopik yüz germe) ve vücut şekillendirme prosedürleri de denilen Liposuction, Meme Dikleştirme - Büyütme - Küçültme ve Karın Germe ameliyatları başlıca uzmanlık alanları arasında olan Op. Dr. Leyla ARVAS, vücut şekillendirmede VASER ve LASER teknolojilerini kullanarak Liposuction operasyonu gerçekleştirmektedir. Özellikle daha atletik bir görünüm isteyen ve bunun için uygun adaylara “High Definition Liposculpturing”, " 4D Lipo" yöntemlerini başarıyla uygulamaktadır.

Op. Dr. Leyla ARVAS Muayenehanesi
Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. No: 19 Kat: 2 Nişantaşı Şişli/İstanbul
Hizmetler
Cilt soyma Göz kapağı germe Kol germe Güçlendirme mamoplasti(meme büyütme) Dudak ve yüz dolgusu Devamı

Hakkında

Op. Dr. Leyla ARVAS, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ve tıp doktoru unvanı almıştır. Doktorasını tamamladıktan sonra Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisasına başlamıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
BG
Bet*** G***
Zamanlama
İlgi
Ortam
27.11.2020

2020de Leyla hanıma meme büyütme ameliyatı oldum. İlgili bir hekim. Hastasını ilgiyle dinliyor ve güven veriyor. Sağlıklı bir süreç geçirdim kendisine sağlıklı bir hayat diliyorum. Görüşü Şikayet Et

ST
Sib*** T***
Zamanlama
İlgi
Ortam
21.02.2017

Leyla arvas a 12 ocak 2017 tarihinde karın ameliyatı oldum. Artık kaslarım ve çok güzel bir göbeğim var. Herkese tavsiye ediyorum. Çok ilgili ve tatlı bi doktor. Tskler LEYLA ARVAS? Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Op. Dr. Leyla Arvas ile nasıl iletişime geçerim?

Op. Dr. Leyla Arvas için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Op. Dr. Leyla Arvas nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Op. Dr. Leyla Arvas Op. Dr. Leyla ARVAS Muayenehanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Op. Dr. Leyla Arvas hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Op. Dr. Leyla Arvas Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanıdır. Mamoplasti, Jinekomasti, Ameliyatsız Estetik Yöntemleri alanlarında hizmet veriyor ve Cilt soyma, Göz kapağı germe, Kol germe hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube