Op. Dr. İlker Manavbaşı

Abdominoplasti, Cilt Hastalıkları, Burun Hastalıkları

Op. Dr. İlker Manavbaşı

Op. Dr. İlker MANAVBAŞI, 1971 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1999 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Hemen ardından TUS sınavında dereceye girerek Türkıye'nin en köklü tıp fakültelerinden biri olan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda ihtisasına başlamıştır. Hacettepe Üniversitesi'nde Finlandiya, Kuopio Üniversitesi ve ardından İsveç, Linköping Üniversitesi'nde gözlemci doktor olarak çalışmalar yapmıştır.

2001 yılında Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı olmuş ve İstanbul Özel İren Hastanesi'nde El Cerrahisi Bölümü Şef'i olarak 2004 yılına kadar görev yapmıştır. Daha sonra ülkemizin sayılı cerrahlarından biri olan Prof. Dr. Onur Erol'un Plastik ve Estetik Cerrahi Kliniğinde fellow olarak ardından da partner olarak çalışmalar yapmıştır.

Op. Dr. İlker MANAVBAŞI, 2006 yılından beri estetik cerrahi hastalarını İstanbul Levent'te bulunan özel kliniğinde kabul etmektedir. İşlevsel estetik burun ameliyatları, meme protezi, derin tabaka yüz germe, göz çevresi gençleştirme ameliyatları ve mega-liposuction  (5 litre üzeri yağ alma) özel uzmanlık alanlarıdır.

Tek ameliyat ile ideal burun şeklini elde etmek ve burun ameliyatlarında karşılaşılan temel sorunları gidermek amacıyla geliştirdiği tekniklerinden ikisini 2008 yılında İtalya'da International Symposium on Plastic Surgery isimli sempozyumda sunmuş olan Op. Dr. İlker MANAVBAŞI'nın burun çökmelerini engelleyen ve eğri burunların bir seansta kalıcı düzelmesini sağlayan bu teknikleri 2010 ve 2011 yıllarında dünyanın sayılı estetik cerrahi dergilerinde yayınlanmaya hak kazanmıştır. Kendisi halen bilgisayarda oluşturulan burun simülasyonlarının ameliyat sırasında hasta burnuna uygulanmasını sağlamak amacıyla geliştirdiği diğer teknikler üzerinde çalışmalarına devam etmektedir.

İleri düzeyde ingilizce bilmekte olan Op. Dr. İlker MANAVBAŞI, The Rhinoplast Society, İstanbul Tabip Odası, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği ve Estetik Plastik Cerrahi Derneği' gibi mesleki kuruluşlara üyedir.

İmep Estetik
Terrace Fulya Center1 Kat: 16 Daire:16 Hakkı Yeten Caddesi No:11 34365 Beşiktaş/İstanbul
Hizmetler
Serbest fleple onarım Göğüs kası protezi Ultrason destekli lipoplasti Deri grefti uygulaması Variköz ve spider venlerde kozmetik cerrahi Devamı

Hakkında

Op. Dr. İlker MANAVBAŞI, 1971 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1999 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Hemen ardından TUS sınavında dereceye girerek Türkıye'nin en köklü tıp fakültelerinden biri olan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda ihtisasına başlamıştır. Hacettepe Üniversitesi'nde Finlandiya, Kuopio Üniversitesi ve ardından İsveç, Linköping Üniversitesi'nde gözlemci doktor olarak çalışmalar yapmıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Görüşler

Bu uzman ile ilgili herhangi bir <br /> değerlendirme yapılmamış.
Bu uzman ile ilgili herhangi bir
değerlendirme yapılmamış.

Bu uzmanı tanıyor ya da hastalığınla ilgili ziyaret ettiysen görüşünü veya şikayetini yaz.

Görüş Ekle
Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

Sık Sorulan Sorular

Op. Dr. İlker Manavbaşı ile nasıl iletişime geçerim?

Op. Dr. İlker Manavbaşı için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Op. Dr. İlker Manavbaşı nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Op. Dr. İlker Manavbaşı İmep Estetik bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Op. Dr. İlker Manavbaşı hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Op. Dr. İlker Manavbaşı Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanıdır. Abdominoplasti, Cilt Hastalıkları, Burun Hastalıkları alanlarında hizmet veriyor ve Serbest fleple onarım, Göğüs kası protezi, Ultrason destekli lipoplasti hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube