Op. Dr. Güncel Öztürk

5.0

Nazal Septum Deviasyonu, Yüz Kırışıklıkları, Lazer Lipoliz

5.0

“o ellere ben herşeyden çok güveniyorum :)” Devamı

Op. Dr. Güncel Öztürk

Op. Dr. Güncel ÖZTÜRK, 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2003 yılında tamamlayarak tıp doktoru ünvanını almıştır. Aynı tarihte Tıpta Uzmanlık Sınavında (TUS) tercihini plastik sanatlara yakın olan plastik cerrahi bölümünden yana yapmış ve sınavda dereceye girip, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümünü kazanmıştır.

Uzmanlık eğitimi esnasında, 6 yıl olan eğitim sürecinin bir bölümünü 2006 yılında Yale University, New Haven Hospital Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı, Connecticut-ABD’ de John A. Persing, MD, FACS baş denetimi altında burun ve yüz estetiği üzerine eğitim almıştır. 2007 yılında University of Miami, Jackson Memorial Hospital Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif  Cerrahi Anabilim Dalı, Florida- ABD’ de burun ve meme estetiği eğitimi aldı. 6 yıl süren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitimi sonrası ihtisasını tamamlayarak Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olmuştur. 

Uzmanlık eğitimi sonrasında, Askerlik görevini Malatya Askeri Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerahisi’ nde, mecburi hizmet görevini ise Sivas Numune Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü’nde yapmıştır.

Op. Dr. Güncel ÖZTÜRK, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde, Acıbadem Levent Tıp Merkezi'nde ve Acıbadem Etiler Tıp Merkezi’nde Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı olarak görev yapmıştır. Şuan mesleki çalışmalarına Fulya Terrace Residence‘ de bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir. Ayrıca kendisi evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 

Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Fulya Terrace No:13 Center-2 K:16 D:112 Şişli/İstanbul
Hizmetler
Göz kapağı estetiği Yağ enjeksiyonları Vücut Şekillendirme Vaser liposuction Redüksiyon mammoplasti (meme küçültme) Devamı

Hakkında

Op. Dr. Güncel ÖZTÜRK, 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2003 yılında tamamlayarak tıp doktoru ünvanını almıştır. Aynı tarihte Tıpta Uzmanlık Sınavında (TUS) tercihini plastik sanatlara yakın olan plastik cerrahi bölümünden yana yapmış ve sınavda dereceye girip, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümünü kazanmıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
şe
şah*** E***
Zamanlama
İlgi
Ortam
27.03.2015

o ellere ben herşeyden çok güveniyorum :) Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Op. Dr. Güncel Öztürk ile nasıl iletişime geçerim?

Op. Dr. Güncel Öztürk için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Op. Dr. Güncel Öztürk nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Op. Dr. Güncel Öztürk Uzm. Dr. Merih Tombul Yeşildal Özel Kliniği bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Op. Dr. Güncel Öztürk hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Op. Dr. Güncel Öztürk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanıdır. Nazal Septum Deviasyonu, Yüz Kırışıklıkları, Lazer Lipoliz alanlarında hizmet veriyor ve Göz kapağı estetiği, Yağ enjeksiyonları, Vücut Şekillendirme hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube