Dr. Öğr. Üyesi Engin Deniz

Motor Mental Retardasyon, Sara (Epilepsi) Hastalığı, Ateşli Havale (Febril Konvülziyon)

Dr. Öğr. Üyesi Engin Deniz

Uzm. Dr. Engin DENİZ, lise öğrenimini Tarsus Amerikan Koleji'nde bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise yine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Nöroloji Uzmanı olmuştur. Daha sonra, İstanbul  Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi Bölümü'nden Çocuk Nörolojisi yan dal uzmanlığını almıştır. Bu eğitimlerinin yanı sıra Marmara Üniversitesi  Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Nörolojik Bilimler Enstitüsü'nde "Elektrodiagnostik Nöroloji" lisansüstü eğitimini de tamamlamıştır.

1991-1992 ve 1995-1996 yılları arasında Devlet, Asker ve SSK hastanelerinde Nöroloji Uzmanı olarak görev yapmış olan Uzm. Dr. Engin DENİZ, 1996-2015 yılları arasında Metin Sabancı Spastik Çocuklar Merkezi'nde, 2004-2015 yılları arasında çifte görevlendirme ile eş zamanlı olarak Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitimi ve Araştırma Hastanesi'nde Çocuk Nörolojisi ve Nöroloji uzmanı olarak çalışmıştır.

Ayrıca 1992-1995 yılları arasında uluslararası ilaç şirketlerinde (Bayer, Eli-Lily ve BMS) yönetici olarak idari görev de yapmış olan Uzm. Dr. Engin DENİZ, 1996-1999 yılları arasında Kızılay Adatepe ve Özel Marmara Hastanelerinde, 1999-2005 yılları arasında Acıbadem Hastanesi'nde konsültan hekim olarak ve EEG-EMG laboratuarı kurucusu ve sorumlusu olarak görev yapmıştır. 2002-2007 yılları arasında Kartal TANDEM Özel  Nörofizyoloji Laboratuarını kurmuş ve çalıştırmıştır.

2016 yılından beri mesleki çalışmalarına Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde devam etmekte olan Uzm. Dr. Engin DENİZ, Serebral Palsi, Epilepsi, Nöromuskuler Hastalıklar, Nörorehabilitasyon, Nörofizyoloji (EEG,EMG), Nöronal Plastisite, Nörogelişimsel bozukluklar, Riskli bebekler, Otistik spektrum bozuklukları konularında uzmandır. Ayrıca kendisi, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca bilmektedir.

Maltepe Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Nörolojisi
Maltepe/İstanbul
Hizmetler
Ergen hastalıkları Prematürite Çocukta gelişimi izleme Aile ve çocuk danışmanlığı Gelişimsel bozuklukların erken tanısı Devamı
PNP Psikonöropedia Eğitim ve Danışmanlık
Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı Gardenya 7 - 1A Blok No: 4 Daire:1 Ataşehir/İstanbul
Hizmetler
Ergen hastalıkları Prematürite Çocukta gelişimi izleme Aile ve çocuk danışmanlığı Gelişimsel bozuklukların erken tanısı Devamı

Hakkında

Uzm. Dr. Engin DENİZ, lise öğrenimini Tarsus Amerikan Koleji'nde bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise yine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Nöroloji Uzmanı olmuştur. Daha sonra, İstanbul  Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi Bölümü'nden Çocuk Nörolojisi yan dal uzmanlığını almıştır. Bu eğitimlerinin yanı sıra Marmara Üniversitesi  Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Nörolojik Bilimler Enstitüsü'nde "Elektrodiagnostik Nöroloji" lisansüstü eğitimini de tamamlamıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Mesleki Tecrübe

Hizmete Başlangıç: 11.1996
Deneyim: 27 Yıl

Yabancı Dil

Almanca, Fransızca, İngilizce

Deneyimler

Kadıköy ve Ataşehir Şifa Hastaneleri (2006 - 2009)
Zeynep Kamil Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi (2004 - 2016)
Acıbadem Kadıköy Hastanesi (1999 - 2006)
Metin Sabancı Spastik Çocuklar Merkezi (1996 - 2016)

Görüşler

Bu uzman ile ilgili herhangi bir <br /> değerlendirme yapılmamış.
Bu uzman ile ilgili herhangi bir
değerlendirme yapılmamış.

Bu uzmanı tanıyor ya da hastalığınla ilgili ziyaret ettiysen görüşünü veya şikayetini yaz.

Görüş Ekle
Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

Sık Sorulan Sorular

Dr. Öğr. Üyesi Engin Deniz ile nasıl iletişime geçerim?

Dr. Öğr. Üyesi Engin Deniz için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Dr. Öğr. Üyesi Engin Deniz nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Dr. Öğr. Üyesi Engin Deniz Maltepe Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Nörolojisi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Dr. Öğr. Üyesi Engin Deniz hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Dr. Öğr. Üyesi Engin Deniz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Nörolojisi uzmanıdır. Motor Mental Retardasyon, Sara (Epilepsi) Hastalığı, Ateşli Havale (Febril Konvülziyon) alanlarında hizmet veriyor ve Ergen hastalıkları, Prematürite, Çocukta gelişimi izlemeErgen hastalıkları, Prematürite, Çocukta gelişimi izleme hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube