Op. Dr. Bülent Koç

5.0

Burun Hastalıkları, Burun Ameliyatları, Rinoplasti (Estetik Burun Ameliyatları)

5.0

“Pendik'teyden operasyonumu yapmıştı kendisi,sorunsuz bir şekilde yaşantıma devam ediyorum, işinde uz...” Devamı

Op. Dr. Bülent Koç

Op. Dr. Bülent KOÇ, 1975 yılında Sarıkamış’da doğmuştur.  Ankara Kurtuluş Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1993 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başlamıştır. 2000 yılında eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı. 2005 yılında ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi ihtisas eğitimini tamamlamış ve KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı olmuştur.

Uzmanlık eğitimi sonrasında Mardin Devlet Hastanesi’nde KBB uzmanı olarak mecburi hizmet yükümlülüğünü ve Kayseri Askeri Hastanesi’nde ise askerlik vazifesini yerine getirmiş olan Op. Dr. Bülent KOÇ, daha sonra Üsküdar Devlet Hastanesi’nde ve Pendik Devlet Hastanesi’nde KBB uzmanı olarak görevine devam etmiştir.

Op. Dr. Bülent KOÇ, asistanlık döneminde ilgi duymaya başladığı burun ve yüz estetiği alanında yerli ve yabancı birçok seminer ve kursa katılmış, pek çok doktor ziyaretlerinde bulunmuştur. Avrupa’nın en ünlü burun estetiği (rhinoplasty) doktorlarından olan Prof. Pietro Palma’ya birçok kez eğitim ziyaretlerinde bulunmuş ve ameliyatlarına katılmıştır. Bununla birlikte, yüz estetiği (Facial Plastic Surgery), dolgu (Filler) ve botox uygulamalarında Amerika’nın önde gelen isimlerinden olan Dr. Steven Dayan ile çalışmalar yapmış ve ameliyatlarına eşlik etmiştir.

Avrupa Yüz Estetigi Derneği ve Türkiye Yüz Estetigi Derneği üyesi olan Op. Dr. Bülent KOÇ, Kadıköy'de hizmet veren Rinoplasti Merkezi'nde mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.

Rinoplasti Merkezi
Feneryolu Mah. Çamtepe Sok. Corner Palas Apt. No: 2/11 Kadıköy/İstanbul
Hizmetler
Medikal Estetik Tiroidektomi Tonsillektomi Adenoidektomi Akustik nörinom cerrahisi Devamı

Hakkında

Op. Dr. Bülent KOÇ, 1975 yılında Sarıkamış’da doğmuştur.  Ankara Kurtuluş Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1993 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başlamıştır. 2000 yılında eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı. 2005 yılında ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi ihtisas eğitimini tamamlamış ve KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı olmuştur. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
OA
Okt*** A***
Zamanlama
İlgi
Ortam
29.05.2019

Pendik'teyden operasyonumu yapmıştı kendisi,sorunsuz bir şekilde yaşantıma devam ediyorum, işinde uzman bir hekim olduğu kanısındayım. Görüşü Şikayet Et

Esr*** Ü***
Zamanlama
İlgi
Ortam
26.09.2018

Ben viyannadan geldim ve ameliyatı yaptıralı 1 hafta oluyor. Uzun zamandır güvenilir tecrübeli doktor arayışındaydım, ve sonunda Dr. Bülent Koç Beyi buldum.Başdan belli doktor Beydende ekibindende cok memnun kaldım, cok ilgililer ve onların elinde kendimi güvene hisettim herzaman. Dr. Bülent Bey gercekden cok iyi güvenilir başarılı bir doktor, iyiki ona yaptırmışım ve ona denk gelmişim diyorum. Nezaman sorum olsa, asistanına yazıyorum ve hemen geri dönüyorlar ve aklımdaki soruları cevaplıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim Dr. beyi ve ekibini. Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Op. Dr. Bülent Koç ile nasıl iletişime geçerim?

Op. Dr. Bülent Koç için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Op. Dr. Bülent Koç nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Op. Dr. Bülent Koç Rinoplasti Merkezi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Op. Dr. Bülent Koç hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Op. Dr. Bülent Koç Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB uzmanıdır. Burun Hastalıkları, Burun Ameliyatları, Rinoplasti (Estetik Burun Ameliyatları) alanlarında hizmet veriyor ve Medikal Estetik, Tiroidektomi, Tonsillektomi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube