Prof. Dr. Aygül DEMIROL Hasta Soruları 454

  • Vajinal akıntı

    Merhabalar.6 yıl önce doğum yaptım.doğum sonrası vajinada yara oluştu.2 kez dondurdum.sonrasında belirli aralıklarla ve cinsel ilişki sonrası beyaz,koyu kıvamlı akıntı oluşuyor.yanma,kaşıntı veya koku yok.bir doktora başvurmadım.bu konuda bilgilendirirseniz memnum olurum

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, size bu konuda ayrıntılı bilgi verebilmemiz için size ait birtakım muayene ve tetkik bulgularına ihtiyacımız olacaktır. aksi takdir de vereceğimiz cevap yanıltıcı olabilir. randevu için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz dilek mıngır - 0532 171 94 45 / 0530 402 79 46 safin...

  • Gebelik isteği

    Merhaba hocam.29 yaşındayım ilk hamileliğim 2,5 aylıkken karnımda bebeğim öldü.sonra aradan 3 ay geçince tekrar hamile kaldım,maalesef dış gebelik geçirdim.iğne vurularak kanama yoluyla düşürdüm. dr.görüşü bende sorun olmadığını şansızlık olarak görüyor.dr.um üniversite hast. yönlendirdi genetik tah... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, size bu konuda ayrıntılı bilgi verebilmemiz için size ait birtakım muayene ve tetkik bulgularına ihtiyacımız olacaktır. aksi takdir de vereceğimiz cevap yanıltıcı olabilir. randevu için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz dilek mıngır - 0532 171 94 45 / 0530 402 79 46 safin...

  • Regli

    Hocam merhaba ben 21 yaşindayim her ayin 16'sinda 7 gün sürmek üzere adet oluyordum daha öneceden ise 4 günü geçmiyordu .. ayrica son aylarda aşiri derecede kahverengi akinti geliyor ve bu bana cok buyuk rahatsizlik veriyor :( mart 16 adet olmam gerekirken 17sinde oldum ve 2 gün sürdu birde genell... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, size bu konuda ayrıntılı bilgi verebilmemiz için size ait birtakım muayene ve tetkik bulgularına ihtiyacımız olacaktır. aksi takdir de vereceğimiz cevap yanıltıcı olabilir. randevu için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz dilek mıngır - 0532 171 94 45 / 0530 402 79 46 safin...

  • Fsh yüksekliği

    Merhaba doktor hanım..ben hormon testi yaptırdım fsh 14.69 prolaktin ise 41 çıktı prıolaktin için dostinezs verdi..fsh için bişey vermedi diğer ay tekrarlayalım yüksek çıkarsa aşılama ya da tüp bebek diyecem dedi. fsh hormonunu düşürmek münkün değil idir... bu arada 7 aylık eviyim 4 aydır korunmuyor... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bebek tedavisi özenle planlanıp uygulanması gereken ciddi bir süreçtir. paranızı, vücudunuzu, psikolojinizi ve umudunuzu size, özelliklerinize göre en yüksek başarı şansını verebilecek bir merkeze yatırınız. uzun yıllar sizi tanıyan ve kadın hastalıkları ile ilgili konularda sağlı...

  • Kürtaj sonrası gebelik

    Merhaba hocam 20 ocakda gebeliğimin 13.haftasında bebeğimin 12. hafttada kalbi durması sonucu kürtaj oldum ilk gebeliğimdi doktorum ilk gebelikde bu durumla çok karşılaşıldığını o yüzden şuan için herhangi bir araştırma yapamaya gerek olmadığını düşükler devam ederse araştırma yapıldığını söyledi ve... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, hamilelik planladığınız günlerden itibaren (hamile kalmayı beklemeden) folik asit vitamini kullanmaya başlamanız gerekir. folik asit kullanımı ve gebelikten önce yapılması gereken tahliller için doktorunuza başvurmalısınız. yumurtlama zamanına yakın günlerde ilişkiye girmeniz ge...

  • Gebelik

    31 yasindayim ve 5.5 yillik evliyim.3.5 yasinda bir kizim var.pco hastasiyim.kizima 4 aylik tedavi sonrasi catlama ignesi ve klomen kullanarak hamile kaldim.regl tarihim gectigi gun beta hcg ile ogrendik ve agrilarimdan dolayi ilk 3 ay dusuk tehlikesinden sebebiyle progestan kullandim 6. ayda erken... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, size bu konuda ayrıntılı bilgi verebilmemiz için size ait birtakım muayene ve tetkik bulgularına ihtiyacımız olacaktır. aksi takdir de vereceğimiz cevap yanıltıcı olabilir. randevu için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz dilek mıngır - 0532 171 94 45 / 0530 402 79 46 safin...

  • Test sonucu

    Merhaba hocam ; ben 9 aylık evli bir bayanım. 3 ay önce yaptırdığım testler sonucu tsh : 0.87 fsh : 8.96 lh : 7.43 e2 :82 prolaktin : 12.17 bunları adetimin 3. günü yaptırmıştım.bu arada folik asit kullandım.adetimin 12. gününde 1 yumurtam oluşmuştu.gebeliğe engel olmayan bir kistim oldugu söylendi.... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bebek tedavisi özenle planlanıp uygulanması gereken ciddi bir süreçtir. paranızı, vücudunuzu, psikolojinizi ve umudunuzu size, özelliklerinize göre en yüksek başarı şansını verebilecek bir merkeze yatırınız. uzun yıllar sizi tanıyan ve kadın hastalıkları ile ilgili konularda sağlı...

  • Adet düzensizliği

    Merhaba hocam, 27 yaşındayım 8 aylık evliyim. 2010 yılndan itibaren adet düzensizliği yaşıyorum. adetim önce leke halinde başlayıp sonrasında normal kanama şeklinde devam ediyor. toplamda bu kanamalar 15 günü buluyor. 3 kez horman testi yaptırdım hepsinde de fsh değerim yüksek çıktı. 4. kez yaptırdı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bebek tedavisi özenle planlanıp uygulanması gereken ciddi bir süreçtir. paranızı, vücudunuzu, psikolojinizi ve umudunuzu size, özelliklerinize göre en yüksek başarı şansını verebilecek bir merkeze yatırınız. uzun yıllar sizi tanıyan ve kadın hastalıkları ile ilgili konularda sağlı...

  • Rahim duvarı kalınlığı

    Merhaba doktor hanım ben 20 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor doktorum rahim duvarımın 8mm ve ince olduğunu söyledi bu değeri adetimin 2. veya 3. günü ölçtü diğer hormon tahlillerimin güzel olduğunu söyledi ve rahim duvarım ince olduğunu söyleyerek normal yollarda... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bebek tedavisi özenle planlanıp uygulanması gereken ciddi bir süreçtir. paranızı, vücudunuzu, psikolojinizi ve umudunuzu size, özelliklerinize göre en yüksek başarı şansını verebilecek bir merkeze yatırınız. uzun yıllar sizi tanıyan ve kadın hastalıkları ile ilgili konularda sağlı...

  • Hormon testi

    Hocam merhaba adet düzensizlii ve hamile kalamama sebeplerinden dolayı hormon testi yaptırdım.yorumlarsanız sevinirim.tiroid stimülan hormon (tsh)'' 1.68 0.27 - 4.2 uiu/ml luteinizan hormon (lh)'' 6.13 mlu/ml foliküler faz 2.4 - 12.6 mlu/ml ovulatuar faz 14.0 - 95.6 mlu/ml luteal... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, size bu konuda ayrıntılı bilgi verebilmemiz için size ait birtakım muayene ve tetkik bulgularına ihtiyacımız olacaktır. aksi takdir de vereceğimiz cevap yanıltıcı olabilir. randevu için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz dilek mıngır - 0532 171 94 45 / 0530 402 79 46 safin...

  • Prolaktin hormonum yuksek çıkıyordu şimdide progestron hormonu düşük çıkıyor ne yapmalıyım?

    Lütfen yardim edin !... merhabalar aygül hanım ; 6 yaşında bir oğlum var.adetim normalde düzenliydi ama göğsümden süt gelmeye başlayınca dr gittim ve adet düzensizliğim başladı 2-3 ayda bır adet görmeye basladım . 2 senedir prolaktin hormonum yuksek çıkıyordu.şimdi normal seviyeye geldi şimdi de pr... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bebek tedavisi özenle planlanıp uygulanması gereken ciddi bir süreçtir. paranızı, vücudunuzu, psikolojinizi ve umudunuzu size, özelliklerinize göre en yüksek başarı şansını verebilecek bir merkeze yatırınız. uzun yıllar sizi tanıyan ve kadın hastalıkları ile ilgili konularda sağlı...

  • Spiral

    Iyi günler doktor hanım ben 6 ay önce spiral taktırdım bir kaç gündür kanlı akıntım var ve kokuyor akşamları belimde de ağrı oluyor nedeni ne olabilir, spirali çıkartmalı mıyım ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, size bu konuda ayrıntılı bilgi verebilmemiz için size ait birtakım muayene ve tetkik bulgularına ihtiyacımız olacaktır. aksi takdir de vereceğimiz cevap yanıltıcı olabilir. randevu için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz dilek mıngır - 0532 171 94 45 / 0530 402 79 46 safin...

  • Rahim incelmesi

    Mrb doktor hanım benim sorum su;yaklasık 1 senedir mesigyna igne vuruluyorum ve her ay düzenli adet görüyodum en son ocak 12 de oldum subat ve martın 12 de sadece lekenlenme tarsında adet gördüm gecen ay tarlusal kulandım ama sökertmedi bugün bi doktora gittim rahim inceligi var dedi basından savdı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, size bu konuda ayrıntılı bilgi verebilmemiz için size ait birtakım muayene ve tetkik bulgularına ihtiyacımız olacaktır. aksi takdir de vereceğimiz cevap yanıltıcı olabilir. randevu için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz dilek mıngır - 0532 171 94 45 / 0530 402 79 46 safin...

  • Akıntım var?

    Merhaba aygül hanım benim 3 4 gündür sarı su gibi fakat kokusuz akıntım var neden olabılır 10aylık bebeğim var normal doğum yaptım doğumdan sonra 2 ay kanamam oldu sonra birdaha olmadı onunla alakalı olabılırmı?? şimdiden teşekür ederim

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bulunduğunuz ilde uzman bir hekim tarafından muayne edilmenizi önerebilirim. geçmiş olsun dileklerimle

  • Kanama bozuklugu

    Hocam baldızım 32 yasında bekar 2 aydır adet gormuyor tahlıl sonucları tt3=2,89 tt4=0,9l e2=94,36 tsh=22,31 lh=29,4 proloktin 19,17 doktor erken menopoz baslangici dedi .ilac verdi adetin 3 gunu de tahlil istedi acaba bu sonuclara gore menopozmu

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bebek tedavisi özenle planlanıp uygulanması gereken ciddi bir süreçtir. paranızı, vücudunuzu, psikolojinizi ve umudunuzu size, özelliklerinize göre en yüksek başarı şansını verebilecek bir merkeze yatırınız. uzun yıllar sizi tanıyan ve kadın hastalıkları ile ilgili konularda sağlı...

  • Kanama bozukluğu hamile kalamama

    Merhaba doktor hanım. 4 aydır adetimde düzensizlik yaşamaya başladım. 10 aydır bebek düşünüyoruz. hamile kalamıyorum. bazen 1 hafta gecikiyor. bazen gününde geliyor. ve ara lekelenme oluyor. muayenemde yumurtalıklarımın temiz olduğunu söylendi. strestendir dendi. fakat benim şikayetim devam ediyor.... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bu tür tahliller için açlık olması önemli değildir. önemli olan adetinizin 2 veya 3 gününde yaptırmış olmanızdır. bol şans dilerim

  • Gebelik

    Merhaba hocam; eşim 2 yıla yakındır panik atak tedavisi görmekte buna bağlı olarak paxera ve dideral ilaçlarını kullanmaktadır.bu ilaçların spermlere etkisi olup hamile kalmayı zorlaştırır mı ve bunlar kullanılırken hamile kalmak bebekte sorunlara yol açar mı acaba?cevabınız için şimdiden teşekkür e... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bu ilaçları kullandığınız dönemde hamile kalmanızı önermiyoruz. ilaçları bırakdıktan 3 ay sonra bu tür planları yapmanızı önerebilirim. bol şanş dilerim.

  • Gebe kalamıyorum

    Sayın hocam 1.5 yıllık evliyim. 28 yaşındayım. cocuk istiyoruz uzun zamandır fakat olmuyor. eşimin sperm testleri yapıldı. hersey normal. bende muayene oldum. sonuçlarım tsh 1.28 fsh 5.03 lh 6.21 prolaktin 27.90 total testosteron 0.35 bu sonuçlara göre doktor bana serophone verdi. adetın 4. gün... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bbebek tedavisi özenle planlanıp uygulanması gereken ciddi bir süreçtir. paranızı, vücudunuzu, psikolojinizi ve umudunuzu size, özelliklerinize göre en yüksek başarı şansını verebilecek bir merkeze yatırınız. uzun yıllar sizi tanıyan ve kadın hastalıkları ile ilgili konularda sağl...

  • Hpv mi?

    Hocam iyi günler , eşime yapılan biyopsi sonucu rahim ağzında hafif displazi görüldü dr nedeni hakkında bilgi vermedi hpv kökenlı mı dıye sordugumda evet dedı sadece, ne ben de ne esımde siğil yok ,sadece bende genıtal bölgede hsv1 var ,rahim ağzında saptanan asetobeyaz bölge hpv'ye bağlı olmayabil... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, size bu konuda ayrıntılı bilgi verebilmemiz için size ait birtakım muayene ve tetkik bulgularına ihtiyacımız olacaktır. aksi takdir de vereceğimiz cevap yanıltıcı olabilir. kontrolu altında bulunduğunuz hekiminiz ile görüşmenizi önerebilirim. randevu için aşağıdaki numaraları ara...

  • Adet düzensizliği

    Merhaba. ben 15 yaşındayım. 12 yaşımdan beri adet görüyorum fakat o zamandan beri hep 2-3 ayda bir adet oluyorum. doktor hormon testi önerdi testte diğer değerler normal çıktı fakat prolaktin hormonu biraz yüksek çıktı. doktor hormon ilacını 6 ay kullanmamı söyledi fakat yan etkileri olduğu için kul... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Prof. Dr. Aygül Demirol

    Sevgili hastamız, bu ilacı size öneren doktorunuzun önerilerini dikkate almanızı önerebilirim. geçmiş olsun dileklerimle

x