Yanma

  • Seval hnm merhaba . eşimle ilişkiye girince rahimde yanma oluyor ve bu 1 saat boyunca geçmiyor sadece boşalma sonucunda oluyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim.teşekkürler...

  • Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Seval TAŞDEMİR

    Jinekolojik muayene olmalısınız. enfeksiyon veya yara olabilir.

Diğer Hasta Soruları

  • İdrarda yanma ve sperm

    Mastürbasyon sırasında aniden boşaldım ve boşaldıktan sonra idrarın sonunda yanma oluşmaya başladı ve spermlerimde azalma meydana geldi bu durumun sebebi ve sonuçları neler olabilir

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Zafer YILDIRIM

    Op. Dr. Zafer YILDIRIM

    Bir kez olduysa sıkıntı yok

  • Hereditler polinöropati

    Merhaba hasan hocam bana hereditler polinoropedi teşhisi konuldu dizden aşağı kısım baldır ve ayaklarımda çok fazla yanma elektriklenme iğne batması oluyordu dirsek ve aşağısındada aynı şekilde bir ay cosakondrin op kullandım ve halen kullanıyorum ağrılarımdan kurtuldum annemdede mevcut fakat kendis...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hasan AKDEMİR

    Uzm. Dr. Hasan AKDEMİR

    Herediter polinöropatilerde şu anda kesin bir kür tedavisi yok. hastalık seyrini yavaşlatmak için antioksidan özellikli ilaçlardan ve besinlerden fayda görülebiliyor. sizin emg raporunuzdaki bulgular bacaklarınızda daha belirgin olmak üzere ağır düzeyde duyu-motor sinirlerin tutulduğu durumu özetliy... Cevabı gör

  • Hemoroid anal fissür

    Hemoroid problemi basur hocam bende 7 ay önce basur problemi oluştu kanda geliyordu ondan sonra 1 2 hafta sonra tekrar geçti şimdi birdaha oldu sert dışkı yapınca ama kan gelmedi sadece orada bıcak kesiyormuş gibi birde yanma oluyor ama 2 gündür zeytinyağı filan sürdüm geçti bunun tamamen çözümü nas...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Cemalettin CAMCI

    Prof. Dr. Cemalettin CAMCI

    Mustafa bey geçmiş olsun. hemoroidden ziyade anlattıklarınız anal fissür (çatlak) ile uyumlu. muayene olup tedavi olmanızı tavsiye derim. akut anal fissürlerde (yani yeni oluşmuş fissürlerde) ilaç tedavisi ile düzelme şansı yüksek. onu da muayene ile değerlendirmek olası. bu yüzden herhangi bir hast... Cevabı gör

  • Çarpıntı, sol kol ağrısı ve göğüs ağrısı

    Merhaba öncelikle 24 yaşındayım. geçen sene sol bacağımda trombfilebit hastalığı geçirdim ve hala daha ilaçlarıma devam ediyorum. coraspirin ve modet.fakat sol göğsüm nasıl anlatılır bilmiyorum ara ara yanma hissi veriyor yanma mı desem ağrı mı desem bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor.midemize ağrı...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Murat ŞENER

    Uzm. Dr. Murat ŞENER

    Şikayetlerinizin kalple ilgili olduğunu düşünmüyorum, kalpnağrısı efor sırasında artar, dinlenince geçer. ciğerinize pıhtı attığında ise ani ve şiddetli bir göğüs ağrısı ve nefes darlığı olur.

  • Kalpte veya göğüste geçmeyen ağrı

    Sol göğüsümde sol koltuk altımda ve kolumda bazen orta parmagımdada hissetigim bir agrı var. kalbimde gıdıklanma hissi gibi bazende yanma bazen kalbim üşüyor gibi bole soguk alıyormus gıbı bır hıs kardiolojiye gittim ekg 3 kere cekildim eko yapıldı bir sefer hicbirsey yok dendi.ama senaloc diye bir...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Harun ARBATLI

    Prof. Dr. Harun ARBATLI

    Geçmiş olsun duygu hanım, şikayetinizi değerlendirirken yaşınız ve daha önce yaşadığınız sağlık sorunları bize çok yardımcı olurlar. genç bir bayan olduğunuzu düşünerek şikayetlerinizin kalple ilgili olmayabileceğini düşünüyorum. kolunuza da vuran bu ağrının sebebi boun omurga kemiklerinizle alakal... Cevabı gör

  • Humerus kırıgı

    Iyi gunler hocam 55 gun önce homerus üst bölgesı tumsekçik yerinden kolum kırıldı basit kol askısıyla kaynadı anca fizik hareketlerinde kaslarım çok agrıyo yanma hıssi oluyor ve segriyo kas sıkışması olabilirmi yada kasda herhangi bir problemi nasıl düzelir hareketleri yapmakdan korkuyorum artık kol...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Engin KESGİN

    Op. Dr. Engin KESGİN

    İyi günler merhaba, tubermajus denilen omuzun döndürücü kılf kaslarının yapıştığı kemik bölgesinden kırılmış. ve kaynamış olduğunu belirtmişsiniz . şu an fizik tedavi, omuz hareketleri artırıcı hareketler yapmak gerektiğini hekim arkadaşlarımız size iletmişlerdir. harekete devam. sağlıklı günler di... Cevabı gör

  • Tiroid sonuçları

    Hocam merhabalar. ben 26 yaşında bayanim. tetkik sonuçlarım tsh 0,122 referans aralığı 0,27-4,2 ; free t4 1,77 referans aralığı 0,93-1,7 ; free t3 3,53 referans aralığı 1,8 -4,6 .hocam doktor ilaç başlamadi.bu değerlere ilaç başlamıyoruz 1 ay sonra tekrar kan ver dedi.siz ne düşünüyorsunuz? ilac...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Sinan ÇAĞLAYAN

    Doç. Dr. Sinan ÇAĞLAYAN

    1 ay beklenebilir ama tiroid usg ve antikorlar da lazım değerlendirmek için.

  • Penisden beyazimsi akinti

    Bel soğuklluğu gibi bişeymi iğneyle geçermi başini sikiyırum beyazimsi sivi çikiyor başindan yani ucundan geliyor yanmada var

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Semih AYAN

    Prof. Dr. Semih AYAN

    Olabilir, tedavi ile geçer

  • Boyun fıtığı

    Merhabalar hocam annemin yaklaşık 2 aydır sol kolunda ağri var güç kaybi yok fakat kolunda cok siddetli olmasada yanma ve ağrı olduğunu söylüyor muayne olduğumuz doktor ameliyat kararını bize bıraktı yorumlarsaniz seviniriz ameliyat gerekli midir? radyolojik bulgular; servikal lordozolağandır. c2-3...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Alper ERGİN

    Op. Dr. Alper ERGİN

    Merhaba. geçmiş olsun. hastamızın şikayetleri iki aydan daha kısa zamanda başlamışsa beklenebilir, küçülme ihtimali var ancak sık sık güç kaybı varmı diye kontrol edin. eğer iki aydan daha uzun zamandır şikayetleri varsa operasyon daha uygun olur kanaatindeyim. mutlu bayramlar dilerim.

  • Enfeksiyon

    Hocam merhabalar..geçen gün de tahlil sonuclarimi atmistim enfeksiyon var demiştiniz dun vajinamda içten yanma kasık ve belimde ağrı hissettim acile gidip tekar idrar verdik enfeksiyon çıkmadı fakat alttan muayenede akıntım olduğunu söylediler ve gyno-lomexın 600mg ovül verdiler.ben kullanmakta çok...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Alparslan BAKSU

    Prof. Dr. Alparslan BAKSU

    Gebeliğin bu döneminde rahatlıkla kullanabilirsin

  • Enfeksiyon ve yanma

    Merhaba ben uc ay once ilk defa iliskiye girdim ve bir ay sonrasinda kanli idrar,baski hissi ve surekli idrara cikma gibi sorunlarim oldu idrar yolu enfeksiyonu icin tedavi gordum kontrole gittigimde kultur testi idrar testi bobrek icin ultrason testi yapildi ve temiz cikti bu testler yapilali da ik...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Gülbin DESTİCİ İŞGÖREN

    Op. Dr. Gülbin DESTİCİ İŞGÖREN

    Ayşegül hanım merhaba vajinal bir enfeksiyon olabilir. bir kadın doğum uzmanına muayene olmanız uygun olacaktır.

  • Kabızlık sorunu

    Hocam merhaba benim eşim sık kabız oluyor ve yanmasıyla beraber zorlanma da oluyor ne yapmaliyiz yardımcı olrmusunuz

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Zorlanma ve yanma da varsa makatta çatlak ta olabilir. bir muayene olmasinda yarar var...

  • İdrar yolları enfeksiyonu mu ?

    Merhabalar hocam penisim de sarı akıntı idrar yaparken yanma ve batma şikayetlerim oluştu acile başvurdum idrar kan ve elisa testi yapıldı bütün sonuçlar negatif çıktı sadece idrar yolları enfeksiyonu olduğu gözüktü doktor bana cipro 500 ve buscopan verdi 7 gündür kullanıyorum hiç bir şekilde şikaye...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Semih AYAN

    Prof. Dr. Semih AYAN

    Anlattıklarınıza göre sorun üretra enfeksiyonu gibi duruyor, yani üretrit, burada etkenler daha çok sıradan idrar yolu enfeksiyonlarında gördüklerimizden farklı olduğu için (chlamidia, gonore gibi) tedavisi de farklı olmalıdır. üroloji uzmanına başvurarak bu şekilde tedavi almanız gerekir.

  • Hastalık..

    Hocam bende surekli yanma var doctora gıttımde hemoroid oldunu soylediler kullanmam için ilaç verdiler kullandım bıraz faydası oldu ama yenıden başladi yanma

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Kadir USKUAY

    Op. Dr. Kadir USKUAY

    Muayeneye olmalısınız.geçmiş olsun.

  • Vajinal mantar

    Merhaba hocam 13 gun once akne tedavisi icin doktora gittim bana monodoks antibiyotik yazdi ama kullandigim gunden beri vajinal kaşıntı,akıntı ve yanma başladı 5 gündür geçmiyor mantar oluşmuş anladığım kadarıyla ne yapmalıyım?

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Uzay YILDIRIM

    Op. Dr. Uzay YILDIRIM

    Gyno-lomexin fitil travocort krem

.
x