Sonuçlar nasıl

  • Biyokimya Kan Alma Tar. : Onay Tar. :23.09.2013 14:05 Lab Kabul Tar. : 23.09.2013 10:21 23.09.2013 11:54 Glukoz 84 mg/dl 74 - 106 Kreatinin 0.82 mg/dl 0.67 - 1.17 Üre 23 mg/dl 17 - 43 Total Kolesterol 282 mg/dl 0 - 200 Trigliserid 532 mg/dl 0 - 150 HDL Kolesterol 32 mg/dl 40 - 60 VLDL Kolesterol 106 mg/dl 8 - 35 LDL Kolesterol Trig > 400 oldugundan hesaplama yapilmadi mg/dl 50 - 150 AST 28 U/L 0 - 50 ALT 42 U/L 0 - 50 GGT 84 U/L 0 - 55 Alkalen fosfataz 70 U/L 30 - 120 Total Protein 7.8 g/dl 6.6 - 8.5 Albumin 4.5 g/dl 3.5 - 5.2 Sodyum 138 mmol/L 136 - 146 Potasyum 4.66 mmol/L 3.5 - 5.1 Kalsiyum 10.20 mg/dl 8.4 - 10.5 BUN 11 mg/dl 8 - 20 ülkü hanım bu tahlilleri ben şeker ve kolestrol için yaptırdım sizce durum vaziyet nasıl açıklarmısınız şimdiden teşekkürler cevabınızı bekliyorum..

  • Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ülkü GÖRMEZ

    Süper maaşallah. gizli şekeriniz var

    www.immunoterapiturkiye.com

Diğer Hasta Soruları

  • Hipoekoik lezyon

    Annem 10 aydır meme kanseri tedavisi görüyor. rutin kontrolde ultrason sonucunda karaciğer 8 segmentte hipoekoik nodüler lezyon dikkati çekmiştir bununla ilgili bilgi istiyorum

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Erdinç NAYIR

    Uzm. Dr. Erdinç NAYIR

    Geçmiş olsun. karaciğerde hipoekoik nodüler lezyonlar, karaciğerin iyi huylu veya kötü huylu tümörlerinde görülebilir. bunun değerlendirilebilmesi için ultrason sonucunu hastanın diğer raporlarıyla incelemek gereklidir. hastamız adana'daysa muayene ve tüm tetkiklerinin incelenmesi sonucu detaylı bil... Cevabı gör

  • Kalp damar hastalığı

    İyi günler , hocam elimi sol göğüs bölgeme koyduğumda kalp atışımı elimde hissediyorum doğal olarak zayıfım derim ince daha da net hissediliyor fakat bazen kalp vuruları elime farklı hissediliyor yani bazen tum avuç içinde hissedilirken bazen parmaklarda veya atış kuvvetleri farklı hissediyorum kalb...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Murat ŞENER

    Uzm. Dr. Murat ŞENER

    Bu şekilde kalbi dinleyerek hiç bir yorum yapılamaz.

  • Idrarda kan ve bayan ürolog

    Hocam rahatsız edıyorum ama bursada bayan ürolog mevcutmu acaba ? idrar tahlılım sonucunda kan hücresi görüldü ama enfeksiyon yok. tek şikayetim sık ıdrara çıkma. sorun ne olabilir enfeksiyon yok dendi. bayan ürolog tavsıyenız var mı ben bulamadım hiç yok mu acaba?

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Tuğrul TÜRKER

    Op. Dr. Tuğrul TÜRKER

    Üreter taşı veya kum dökme olabilir. bayan ürolog nerde çalıştığını bilmiyorum saygılarımla

  • Endometrial indifrensiye ca

    Mrb 1 ay once endometrium ca oldugumu ogrendim ameliyat oldum hic bir yerde bulasma yoktu gelen raporda bunun indifrensiye bir polip oldugu yaziyordu patalojiyi yapan doktor not dusmus on taniya endometrial stromal sarkom indifrensiye carsinom yazmis boyama istemis bir hafta oldu sonuc cikmadi indif...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nusret ERDOĞAN

    Prof. Dr. Nusret ERDOĞAN

    Sayın hatice döner geçmiş olsun size kanaat verebilmem için,patoloji raporu ve ameliyat sonrası epikriz (hastane çıkış raporu) örneklerini görmek gerekir.sözel ifadelerinizle yorum yapmak doğru olmaz. iyi günler dilerim.

  • Nolur aydınlatın hocam

    Iyi akşamlar hocam şüpheli ilişkim oldu üroloji uzmanına gittim bel soğukluğu dedi antibiyotik ve iğne verdi kullandım akıntı yok 70 ve 93 . günlerde anti hiv testi negatif cıktı devlet hastanesinde yaptırdım sonuca güveneyim mi birde idrarın bitiminde damla damla geliyor idrar son olarak sperm peyn...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Muharrem Murat YILDIZ

    Op. Dr. Muharrem Murat YILDIZ

    Bir problem yok gözüküyor ejakulat kulturu mycoplazma ureoplazma ve clamıdya kulturu yaptırabılırsınız

  • Hiv olasılığı

    Oral yaptiğım kiside bel soguklugu varmis.bu kisi bosalma esnasinda gözüme sperm geldi.28.gün ve 42.gün gaziantep univ.tip fakultesinde oldugum anti hiv ve hiv rna pcr sonuclarim negatif geldi.fakat 3 haftadir gecmeyen faranjitim var.konuyu kapatabilirmiyim yoksa faranjit hiv belirtisi oldugundan su...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hilmi TEZGEL

    Uzm. Dr. Hilmi TEZGEL

    Şanslısınız. bel soğukluğu mikrobu gözünüze bulaşsaydı gözünüzde ciddi iltihap oluştururdu. farenjitin hiv ile ilgisi yok.

  • Atfl bütünlüğü izlenmemiştir

    16.09 tarihinde ayağımı burktum. 17.09 akşamında mr çekildi. mr sonucunda; ay. bileği ekl. aral.da tibiotalar ekl.de sıvı artışı ,dış malleol çevresinde ödem görülmüştür. atfl bütünlüğü izlenmemiştir.(rüptür) malleus tepe nok.da post.da medüller kemikte küçük bi alanda kem. iliği ödemi görülmüşt...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mustafa YEL

    Prof. Dr. Mustafa YEL

    Muayene eden doktorunuzla gorusun

  • Eeg sonucu yorumu

    Nöbet yok hocam sadece diskleksi tanısı kondu.öğrenme bozukluğu varmış.eeg ye bakan psikolog bundada belli dedi .teşekkür ederim sağolun hocam

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Safiye BİLGİN

    Prof. Dr. Safiye BİLGİN

    Önemli değil.sağlıklı günler dilerim.

  • Tomografi sonucum

    Merhaba hocam. ben meme ca tanısıyla kemoterapi tedavisi görmekteyim. (tedavi devam ediyor)geçen gün yapılan bt sonucunda " karaciğer segment 7 düzeyinde vena kava inferior komşuluğunda en geniş yerde 25×21 mm boyutunda iyi sınırlı arterial ve portal fazla belirgin kontrastlanma izlenmeyen hipodens...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Güner SÖNMEZ

    Prof. Dr. Güner SÖNMEZ

    Geçmiş olsun ayşe hanım. bt deki özellikler kisti düşündürüyor, ama ultrasonografi gerekir tabiki. ultrason da kist çıkarsa problem yok. ultrason kist olduğu konusunda net bir sonuç vermezse bu durumda pet çektirmek ihtiyacı doğar. prof dr güner sönmez

  • Sperm testi

    Hocam merhaba sperm testi sonucumu yorumlayabilirmisiniz rica etssem. hacim 2 renk opak ph 8 viskozite normal likefaksiyon 15 spermatozoa sayisi 110 ileri hareketlilik 47 yerinde hareketlilik 12 hareketsizlik 41 toplam ileri hareketli sperm sayisi 51.7 yuvarlak hucre sayidi 1 morfoloji...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Spermlerde şekil bozukluğu var. bazı ilave tetkiklerin yapılması gerekir. 0212 589 95 51 numaralı telefondan randevu alarak gelirseniz yardımcı olabilirim

  • Adet gecikmesi

    Mrb hocam en son 24 temmuzda regl oldum 5 gun surdu 28 gunde bir oluyorum. 21 agustosta olmam gereken reglimden 4 gun once iliskim oldu ondan sonra beyaz akıntı yerine kahverengi akıntim oldu birkac kere daha sonra ne 21 agustosta ne 18 eylulde adet olamadim. test yaptim bu iki sure arasinda negatif...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Yaşam Kemal AKPAK

    Uzm. Dr. Yaşam Kemal AKPAK

    17 agustostaki ilişkiden gebe kalsniz simdiye belli olurdu

  • Tenosinovit

    Hocam merhaba. avuç içinde şişliklerim var. elle muayene sonucu tenosinovit denildi. şiş bölgelere sulidin plus sürebilir miyim? ilaç olarak da voltaren sr 75 mi majezik mi önerirsiniz? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Özcan KAYA

    Yrd. Doç. Dr. Özcan KAYA

    Geçmiş olsun muayene olmanız gerekmektedir

  • Kolposkopi sonucunun patoloji ili uyumsuzluğu

    Kolposkopi yaptırdım birşey görülmedi,ancak pataloji sonucunda cin1 ve cin3 hücreleri çıktı testi tekrarlatayimm

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Atilla KÖKSAL

    Prof. Dr. Atilla KÖKSAL

    Çin 1 cin 3 aynı patolojide söyleniyorsa bu cin 3 tur ve mutlaka ilave tetkik gerektirir.

  • Hocam yardımcı olur musunuz

    Değerli cevabınız için çok teşekkürler hocam. burdan çıkaracağım üzere primer enfeksiyon diye tabir edilen akut evre 12. haftada görülmez yani kırgınlığın hiv ile alakası yok, bu durumda ilerleyen günlerde teste içim rahat gidebilirim değil mi hocam? yeniden teşekkürler...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Fatih KARA

    Uzm. Dr. Fatih KARA

    Akut hiv enfeksiyonunun belirtileri genellikle maruziyetten 2-6 hafta sonra görülür. ancak maruziyetten birkaç gün sonra başlayabileceği gibi, birkaç ay boyunca da devam edebilir. burada kırgınlık belirtisi üzerinden bir yorum yapmak doğru olmaz. kırgınlık, hiv dahil, birçok farklı sebebe bağlı olab... Cevabı gör

  • El ile mastürbasyon yaptırmak

    Hocam merhaba, bir masaj salonunda kadına el ile mastürbasyon yaptırdım ve boşaldım. 20.gün hiv vidas duo ultra sonucum negatif. ne önerirsiniz ? teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Fatih KARA

    Uzm. Dr. Fatih KARA

    Kadının elinden (elinde açık bir yara yoksa) nasıl hiv bulaşacak? böyle bir durumda test yaptırmanıza gerek yok.

.
x