Sonuçlar nasıl

  • Biyokimya Kan Alma Tar. : Onay Tar. :23.09.2013 14:05 Lab Kabul Tar. : 23.09.2013 10:21 23.09.2013 11:54 Glukoz 84 mg/dl 74 - 106 Kreatinin 0.82 mg/dl 0.67 - 1.17 Üre 23 mg/dl 17 - 43 Total Kolesterol 282 mg/dl 0 - 200 Trigliserid 532 mg/dl 0 - 150 HDL Kolesterol 32 mg/dl 40 - 60 VLDL Kolesterol 106 mg/dl 8 - 35 LDL Kolesterol Trig > 400 oldugundan hesaplama yapilmadi mg/dl 50 - 150 AST 28 U/L 0 - 50 ALT 42 U/L 0 - 50 GGT 84 U/L 0 - 55 Alkalen fosfataz 70 U/L 30 - 120 Total Protein 7.8 g/dl 6.6 - 8.5 Albumin 4.5 g/dl 3.5 - 5.2 Sodyum 138 mmol/L 136 - 146 Potasyum 4.66 mmol/L 3.5 - 5.1 Kalsiyum 10.20 mg/dl 8.4 - 10.5 BUN 11 mg/dl 8 - 20 ülkü hanım bu tahlilleri ben şeker ve kolestrol için yaptırdım sizce durum vaziyet nasıl açıklarmısınız şimdiden teşekkürler cevabınızı bekliyorum..

  • Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ülkü GÖRMEZ

    Süper maaşallah. gizli şekeriniz var

    www.immunoterapiturkiye.com

Diğer Hasta Soruları

  • Göğüs yağlanması

    Merhabalar emrah bey . benim yaşım 17 ve göğüs bölgemde jinekomasti var fakat ultrason ile muayene olduğumda bunun östrojen değil sadece yağdan ibaret olduğunu söylediler ve sonuçlar elimde . bunun için ışın ile veya bir benzeri olay ile ameliyat olabilme ihtimalim var mıdır ? sadece kesilerek mi am...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Emrah ARSLAN

    Prof. Dr. Emrah ARSLAN

    Merhaba, sizi göreyim önce, ne yapılması gerekir o zaman söyleyebilirim. fiyat bilgisi bu şekilde veremiyorum.

  • Akciger kanseri pet ct yorumlama

    Iyi günler doktor hanım, benim babam 64 yaşında kanser teşhisi ile pet ct ve beyin mr i istendi, pet ct sonucu çıktı ama sağ akciğerde de bişey varmı bilmem gereken bişey varmı yorumunuzu merakla bekliyorum. """ eş zamanlı bt'de izlenen sol akciğer alt lob süperior segmentte posterior kostal bölged...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Sağda da sol da da kitle var biyopsi yapılıp radyo ve kemoterapi alacak

  • Izole mikro hematürü

    Merhaba hocam yoğun antrenmanve spor yapan biriyim sağlık kontrolünde idrarımda hemoglobin(++), lökosit esteraz(+) ve eritrosit (71) çıktı ultrason sonucum temizdi idrara çıkarken yanma ağrı sızıda olmuyor doktorum çok önemsenicek bir durum yok dedi fakat içim rahat değil sizce ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Her idrarda görülüyorsa (antrenman yapmadığınız zamanda bile) araştırlması gerekir

  • Kalp büyümesi

    Merhaba hocam. çok müşkül durumdayım. bebeğim 8 aydır entübe. prematüre doğdu birçok sorunu var. en başında kronik akciğeri. bugün yenidoğan uzmanı uzun süredr entübe olduğundan kalbin sağ tarafı çok büyümüş dedi. tedaviside yok dedi. yaşamaz ama yaşarsa hep makineye bağlı kalacağını, eve çıkma ihti...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. H. Barbaros KINOĞLU

    Prof. Dr. H. Barbaros KINOĞLU

    Geçmiş olsun şeyda hanım, bebeğinizin yenidoğan uzmanı ve pediyatrik kardiyolog nezaretinde takip edildiğini ve gerekenin yapıldığı sanıyorum.. ifadelerinize göre akciğer sorununun ciddi olduğu muhakkak ancak sabırla tedavi sonucunu beklemeniz gerekecek en kısa zamanda toparlamasını temenni ediyorum... Cevabı gör

  • Elisa testi

    Hocam iyi günler 4 yıl önce korumasız ilişkim oldu. bu ay evleneceğim ama o ilişkiden dolayı korku girdi ve bugün elisa testi yaptırdım anti hiv 0.336 cıktı tekrar yaptırmama gerek varmı ve evliliğe engel mi bu sonuc

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Mücahit Yemişen

    Doç. Dr. Mücahit Yemişen

    Tekrar yaptirmaniza gerek yok. sonucunuz negatif.

  • Boy uzaması

    Merhaba hocam. yanlış hatırlamıyorsam ben 5. sınıfın sonlarına doğru regl olmuştum şu an liseye 2 ye geçtim ve boyum 149 gerçekten bu durumdan çok rahatsız oluyorum sizce boyumun hala uzama ihtimali var mı ve ne yapmalıyım cevaplarsanız çok sevinirim iyi günler

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Lütfi AKGÜN

    Uzm. Dr. Lütfi AKGÜN

    Sevgili rumeysa! boy uzaması kızlarda özellikle 16 yaşından sonra büyüme kıkırdakları tamama yakın kapanması nedeniyle noktalanıyor. özellikle kız çocuklarında 9-13 yaşlarda çok ciddi boy uzaması oluyor.sana gelince önerim anne ve babanın boylarını toplayarak 2 ye böl.bulacağın sonucun üzerinde isen... Cevabı gör

  • Kronik tonsilit

    Merhabalar küçüklükten beri kronik tonsilit ile boğuşmaktayım hangi doktora gittiysem ve ne ilaç verdilerse işe yaramadı yaşım 19 bazı doktorlar bu yaşta yapılacak ameliyatın ölümle bile sonuçlanabileceği yönünde gözümü korkuttu.2-3 defa boğaz kültürü yaptırdım ve sonuçlarda aso değerleri normal çık...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Tahminim siz ameliyat olmak istemiyorsunuz veya ailenizde büyükleriniz ameliyatını da istemiyorlar korkmanıza gerek yok ameliyatınızi olun geçmiş olsun

  • Bilgi verirmisiniz

    Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum hiv testi 95 günde negatif . 0183 sonuç referans aralığı 0.89-0.99

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Sağlıklısınız, bu konuyu kapatın

  • Tomografi sonucu

    Baş ağrısı için çektirdiğim tomografi sonucunda nazal septumda s tipi deviasyon ve sola deviye görünüm,nazal septum anterioruna yakın lokalizasyondasol nazal kavite içerisine uzanım gösteren kemik spur oluşumunun bulunduğu dikkat çekmektedir. sol maksillersinüs duvarında mukozal kalınlaşma ve yumuşa...

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Ümit KEPOĞLU

    Yrd. Doç. Dr. Ümit KEPOĞLU

    Geçmiş olsun tomografinin yorumu raporu ile yapılmış önemli olan sizdeki bulgular ve hastalıklar için muayenenizi yapan doktor bu tomografiyi ne için istediği ve ne bulduğudur sizi muayene edip sizden bu tomografiyi isteyen hekiminize kontrolsüz gitmenizi öneririm saygılar sunarım eğer baş... Cevabı gör

  • Akciğer patoloji sonucu

    Hocam merhaba. babama 2 ay önce kanser akciğer kanseri teshisi konuldu ve istanbul şişli'de 35 seans radyoterapi aldı. daha sonra doktorumuz patoloji örneğini çapaya götürmemizi istedi. çapa'da yapılan pataloji sonucu yazıyorum. ne demek oluyor bu sonuç? rica etsem cevaplarsanız mısınız? makro...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Akciğerdeki tümörün adı adenokarsinom büyük ihtimalle akciğerin kendi tümörü ama bazen nadir de olsa başka organlardan yayılma olabiliyor çünkü o organların da adenokarsinoması var. mide, barsak, prostat gibi....bu konuyu lütfen doktorunuzla konuşunuz

  • Hipodens alan

    Merhabalar.sol kaudat nükleusta fokal hipodens alan izlenmektedir. şikayetim yüzümde her gün yanma olması.cevaplarsanız sevinirim.19 yaşındayım.3 yildan beri şikayetlerim var.

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hasan AKDEMİR

    Uzm. Dr. Hasan AKDEMİR

    Beyin sol orta kesiminde hipodens alan (doğuştan veya sonradan gelişmiş olabilecek normal beyin dokusunun olmadığı bölge ) var. genelde anatomik açıdan yeri değerlendirildiğinde yanma yapması beklenmez. cevaplanacak bir soru görmedim ama 19 yaşında birisinin aceleciliğiyle yazılmış bu sevimli yazıya... Cevabı gör

  • Kabizlik

    6 aylik bebegim var surekli kabiz veya kakasini yapmak istemiyor fitil duphalac osmalok tribudat magnezi kalsine kullandim sonuc ayni bebegim cok sidetli agliyor kakasni yapmiyor zinco gaz ilaci kullaniyorum nutrigen babytamin ve monivit d3 vitamin kullaniyorum bebegim suan 6 kilo gelisimi zayif 3 1...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Mama kullanan bebeklerde kabızlık anne sütü alanlara göre daha sık olabiliyor. kabızlık içi kullanılan ilaçlara rağmen sorun çözülemiyorsa bir çocuk gastroenteroloğun bebeğinizi görmesi iyi olacaktır. kısa sürede bebeğinizin sorununun düzelmesi dileğiyle..

  • Eliza sonuc

    Hocam 7 ay sonra eliza testi oldum. sonuclarim hbs ag 0.1 n anti hcv 0.10 n anti hiv pt 0.069 n vdrl rpr negatif. sonuclarimda referans degeri yazmiyor hocam internetten baktim sonuclarima başka test olmam gerekirmi bir sorun varmi

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Yılmaz SALATAN

    Op. Dr. Yılmaz SALATAN

    Sonuçlar normal görünüyor. 1 yıl dolunca da tekrar hiv testi yaptırmanızı öneririm.

  • Eliza sonuc

    Hocam 7 ay sonra eliza testi oldum. sonuclarim hbs ag 0.1 n anti hcv 0.10 n anti hiv pt 0.069 n vdrl rpr negatif. sonuclarimda referans degeri yazmiyor hocam internetten baktim sonuclarima başja test olmam gerekirmi bir sorun varmi

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hilmi TEZGEL

    Uzm. Dr. Hilmi TEZGEL

    Başka teste gerek yok. sonuçlarınız çok güzel. gözünüz aydın.

  • Kriyoterapi

    Merhaba sevim hanım ben 3yıllık evliyim ve 3senedir vajinal yanma kaşıntı ve ilişki sonrası şiddetli bel ve kasık ağrısı çekiyorum. senelerdir doktor geziyorum antibiyotik kullandırıyorlar bi sonuç bulamıyorlar. son gittiğim doktor yara olduğunu şikayetlerimin bundan kaynaklandığını söyleyip kriy...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Sevim TURHAN

    Op. Dr. Sevim TURHAN

    Henüz çok yeni olduğu için ağrı ve akıntı olabilir, zamanla geçecektir, doktorunuz antibiyotiğin gerekli olduğunu düşünse verirdi ,merak etmeyin, iyi günler dilerim.

.
x