x

Bilgilendirme

Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir. Gerçek bir tanı ve tedavi için hasta ve doktorun yüzyüze gelmesi gereklidir. Bu sitede verilen bilgilerin kullanılmasının sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir.

Gizle

Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.menopoza girmedim ve ile ilgili Op. Dr. Aysun BALTACI cevabı

Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.menopoza girmedim ve

Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.Menopoza girmedim ve adetlerim düzenli.Ama adetin 2. günü aç karnına yapılan hormon testinde fsh 19 ,lh6 E2-40 çıktı.Üçüncü gün aç karnına testi tekrar yaptırdım.(kendi isteğimle )Fsh25, lh8,E2 -7.Özellikle E2 bir günde bu kadar düşer mi.Doktorum yanlışlık olduğunu E2 nin 7 olması imkansız dedi.Çünkü adetlerim çok düzenli.Sizce durum ne olabilir..Adetimin ikinci günü 40 olan estradiol E2 üçüncü gün 7 ye düşer mi ?Saygılarımla

Merhaba! Labratuar hatasını elemek için önümüzdeki adet kanamanızda da aynı şekilde tekrarlamanızı öneririm.Menopoza girmemiş bile olsanız unutmayın ki FSH 10 un üzerine çıkmaya başlayınca yumurta kaliteniz, yumurtanın döllenebilme şansı, rahimin bebeği tutma şansı hızla azalır. Geçmiş olsun. İyi günler.

Bu konu hakkında Op. Dr. Aysun BALTACI'a danışmak istiyor musunuz?
Op. Dr. Aysun  BALTACI
.