Beta hcg

  • merhaba doktor bey.4 tüp bebek denememde 12. gün beta hcg değerim 19 çıktı.ama daha sonra artışlar hep 2 katı oldu.daha sonra değerim 590 çıktı doktorum artık yaptırma dedi ama ben 3 gün sonra tekrar yaptırdım ve değerim 1454 çıktı 3 gün sonra yani bugün tekrar yaptırdım 2562 çıktı.artışlar 2 katından az olmaya başladı.bu bir sorun teşkil eder mi gebeliğim bu şekilde sağlıklı devam eder mi?.cvp verirseniz sevinirim.teşekkürler...

  • Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Tolga Tasci

    2562 degerinde vajinal yolla gebelik kesesi gorulmelidir. ultrason yapilirsa daha kolay yorum yapilabilir.

Diğer Hasta Soruları

  • Gebemiyimki

    Hocam ben ben ilk beta hcg yaptrdm 1.2 çıktı dün bidaha yaptırdım bundada 1.20 çıktı bu değerler aynimi yoksa yukseliyomu

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Akın SAVCI

    Op. Dr. Akın SAVCI

    Gebe olmadığınızı gösteriyor

  • Adet gecikmesi

    Hocam merhabalar, 16 mayıs adet olmam gerekirdi 4 gün gecikti bugün pembe akıntım geldi ilk defa anlamadım... hamile olabilir miyim? teşekürler...kan testi beta hcg yapıldı 2 çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptrmalı mıyım?

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Erdal AKTAN

    Doç. Dr. Erdal AKTAN

    Olabilir geç yumurtlama sonrsaı gebelik için kontrol olur

  • Gebelikkkk

    Hocam ben 6+4 gunluk gebeyim yalniz kalp sesi duyamadik daha ve beta hcg 10000 cikti ne yapmamiz gerekir bekleyelim mi?

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Erol BAYRAKTAR

    Op. Dr. Erol BAYRAKTAR

    1 hafta sonra tekrar bir ultrason yaptırın

  • Hamilemiyim acaba

    Merhaba hocam ben 21 nisanda adet oldum genelde adetlerim 35 37 gunde bir oluyor bebek dusundugumuz icin 4 aydir korunmuyoruz ve bugun saglik ocagina gidip kan testi yaptim beta hcg 0 cikti sizce erken mi yaptirdim kan testini yada 10 gun sonra tekrar mi yaptirim eger adet olmazsam bide yumurtlama...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Sevim TURHAN

    Op. Dr. Sevim TURHAN

    1 hafta sonra kan testini tekrar yaptırabilirsiniz,yumurtlama dönemi beklediğiniz adetten 14 gün öncedir, ona gore hesaplayabilirsiniz

  • Hamilelik ve kaç haftalık

    Beta hcg 1859,5 ne kadarlık hamileyim acaba bide gaviscon kullanabilir miyim şimdiden cevabınız için teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Seval TAŞDEMİR

    Op. Dr. Seval TAŞDEMİR

    Gebelik yaşı son adet tarihine göre hesaplanır. gaviscon kullanabilirsiniz

  • Hamilelik ve beta

    Mrb hocam adım nevin beta hcg 0,0 l 5-50 miu/ml nedir hamilemyim acaba birde hocam 2.ci sorumda 10-357 pg/ml nedir simdiden tessekur ederiz hocam

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ahmet Suphi TOPRAK

    Op. Dr. Ahmet Suphi TOPRAK

    Beta hcg sıfır yani gebelik yok çıkmış diğer sorunuzun ise hiçbir anlamı yok

  • Kanamam var

    Merhaba hocam önceki ay kimyasal gebelik geçirdim sonraki adet dönemimde 3 gün geç geldi ve hem kanamam fazla hemde parça parça oluyo neden olabilir yardımcı olun lülfen

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ayşe GÜRBÜZ

    Prof. Dr. Ayşe GÜRBÜZ

    Beta hcg yaptırın. gebelik yoksa herhangi bir sorun yok demektir.kanama uzun süre devam ederse jinekoloji muayenesi olmanızda yarar var

  • Hamile kalmak istiyorum

    Merhaba hocam ben bugün doktora gittim beta hcg değerim 274,07 çıktı adetim 2 gün geçikti bu değer normal mi ve bu değere göre kaç haftalık hamileyim. doktor 2 gün sonra testi tekrarlama mı istedi...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Semavi ULUSOY

    Op. Dr. Semavi ULUSOY

    48 saatte 2 kat artıyorsa gidişat normal kabul edilir. beta hcg nin 1500 üzerine çıkması ile gebelik kesesi izleniyor olacaktır.

  • Gebelik testi

    Mrb hocam gebelik testimde çıkan sonuç beta hcg 3.26 birimi:mlu/ml referans aralığı:0.5-5 yazıyor daha önceki ayda ise 0.7 çıkmıştı sonuç sizce hamile miyim?

    Doktor Cevabı:
  • Beta hcgggg

    Merhaba ben 19 yaşındayım hiç bir iliskiye girmedim adetimin 3. günü kan testi yaptırdım beta hcg 0. 100 çıktı ne anlama geliyor?

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Sevim TURHAN

    Op. Dr. Sevim TURHAN

    Gebelik yok. iyi günler dilerim

  • Beta hcg değeri

    2 mayıs'da dondurulmuş embriyo transferi oldum.2 embriyo transfer edildi.transerin 12.günü beta hcg 78.51 ,14.günü ise 144.5 çikti.beta hcg'nin sağlikli gebeliklerde 2 gunde 2 katina cikmasi gerektigi söyleniyor ama benimki tam iki kati olmadi.bu degerler normal mi yoksa sıkıntı olabilir mi.simdiden...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Esra KESKİN

    Doç. Dr. Esra KESKİN

    48 saatte %50 den fazla yükselme olması yeterli

  • Çocuk istiyoruz....acilll

    Sayın parvana seyıdova, yeni evliyim çocuk istiyoruz. adetin 2. günü hormon testi yaptırdım ve değerlerim tsh3: 0.892 fsh: 7.15 e2: 37 lh: 5.10 prolaktin: 15.12 progesteron: 0.19 beta hcg: 0.49 bunlar adetimin 2. günü aç karna yaptirdiğim değerlerim. normal mi sizce. bir de baktirmam...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Parvana SEYIDOVA

    Op. Dr. Parvana SEYIDOVA

    İyi günler deniz hanım. adetin 2. günü bakılan hormon seviyeleri normal düzeyde görünüyor. tekrarlamanıza gerek yok.

  • .100 beta hcg

    Merhaba regl günüm 8 gün gecikti beta hcg testi yaptırdım .100 olarak sonuç yazıyor 0,100 de değil 100 de değil .100 referans değerinde ise sadece - yazıyor bu ne anlama geliyor ? yardımcı olurmusunuz _?

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Erdal AKTAN

    Doç. Dr. Erdal AKTAN

    Sonuç kısmında 100 yazıyorsa hamilesiniz

  • Beta hcg değeri hakkında

    Nilgün hanım merhabalar, size bir sorum olacaktı, beta hcg değerinin 5,7 olması gebelik habercisi olabilir mi? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
  • Gebelik testi

    Merhaba hocam ben 8 sene önce düşük yaptım kürtaj oldum. ondan sonra çocuğum olmadı. çoğu tedavileri denedik olmadı. ben 24 mart 2017 de adetli oldum. 31 martta banyo yaptım. ondan sonra hiç adet görmedim. bugün yani 12 mayıs 2017 de 1 er saat arayla 2 defa idrarla gebelik testi yaptım herikisinde d...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Kemal HÜKMEN

    Op. Dr. Kemal HÜKMEN

    Degerli okurm gebesiniz ultrason çekilmeisni tavsiye ediyorum konuşalım

.
x