Bilecik Romatizmal Hastalıklar Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Ayak parmagi ve ellerimde agri

    Dr,engineer net benin 2 haftadir ayak parmaklarim ve bilegimden parmaklarim agri oluyor kan testikels yaptirdim hersey iyi cikti yani sonuclarda herhangi bir romatizma ya saptanmadi cok sukur amateur elimineren yumruk yaptigimda parmaklarim tuhaf birsey hissediyorum sanki sis gibi agrilar icin me ya...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Engin KESGİN

    Op. Dr. Engin KESGİN

    Merhaba, ellerde ve küçük eklemlerinizde ağrı ve şişlik gibi durumlarda mal hastalık olabilir.. romatizmal kan tetkiklerinizi normal çıksa bile bu geçerlidir. takip etmek gerekecektir. fizik tedavi bölümüne başvurmanızı tavsiye ederim.geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim.

  • Uyuşma ve morarma

    İyi günler hocam ben 25 yaşında bir bayanım ve benim avuç içimde ve ayak tabanımda uyuşma yanma morarma kaşınma ısınma ve ağrılar oluyor ve bu morarma avuç içimden parmaklarıma kadar atmaya başladı yaklaşık 3 aydır var ve gittikçe ilerliyor morarmalar ilk başlarda küçük küçük sonradan büyümeye başla...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Hasan DURSUN

    Prof. Dr. Hasan DURSUN

    Yakınmalarınız raynaud fenomenine benziyor. otoimmun romatizmal hastalıklar açısından tetkik etmekte yarar var.

  • Sakroiliet mr sonucu

    Bileteral sakro iliak eklem 1/3 orta kesimde ; sağda ekleme bakan subkondral sakral ve iliak yüzlerde , solda ekleme bakan subkondral iliak t1a görüntülerde hipointens yağ baskılı , t2a görüntülerde hiperintens sinyal değişiklikleri vardır. yine sağ sakro iliak eklem 1\3 superior kenar ekleme bakan...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ahmet Mesut ONAT

    Prof. Dr. Ahmet Mesut ONAT

    Merhaba, sadece bu mr da yazan cümlelere bakarak, sizin hakkınızda hiç bilgi sahibi olmaksızın, yaşınızı dahi bilmeden, ailedenizdeki romatizmal hastalık varlığından habersiz, kan değerleriniz olmadan, şikayetlerinizi bilmeden, muayene olmadan asla hiç kimseden fikir almayınız. aksi takdirde biris... Cevabı gör

  • Oğlumun test sonuçları cevap

    10 yaşındaki oğlumun sonuçları ldh 458 iu/l 110 – 295 fibrinojen 402 mg/dl 200 – 400 *neu 8.09 k/ul 2.3 – 7.8 *mono 1.14 k/ul 0.3 – 0.9 *plt 312 k/ul 175 – 311 idrar dansite 1.035 1.005 – 1.035 protein eser mg/dl keton eser mg/dl serum amiloid a 3.25 mg/l 0 – 7 cevaplarsanız sevinirim iyi...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR

    Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR

    Merhaba, çocuğu, yakınmalarını ve gelişimini değerlendirmeden sonuçlar hakkında görüş belirtmek mümkün değil. söz konusu sonuçları mutlaka isteyen hekim ile paylaşın. saygılarımla