Kan testi bilgisi

  • Wbc 5.47 RBC 5.77 Hgb 17.5 Hct 50.3 MCV 87.2 NRBC 0.00 MCHC 34.8 KREATİNİN 1.24 eGFR 77 AST 14.3 ALT 12.7 VİTAMİN D 7.85 VİTAMİN B12 920.7 TSH 0.653 FERRİTİN 90.05 Bu değerler normal mı hocam . UFUK ÇAĞLAYAN

  • Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Özlem TUNCAYENGİN

    Vitamin d seviyeniz dusuk.


  • Ankara Dermatolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

 Özlem  TUNCAYENGİN -
Uzm. Dr. Özlem TUNCAYENGİN
İletişim & Randevu: 0 (850) 811 71 65

Diğer Hasta Soruları

  • Kan testi bilgisi

    Wbc 5.47 rbc 5.77 hgb 17.5 hct 50.3 mcv 87.2 nrbc 0.00 mchc 34.8 kreatinin 1.24 egfr 77 ast 14.3 alt 12.7 vitamin d 7.85 vitamin b12 920.7 tsh 0.653 ferritin 90.05 bu değerler normal mı hocam . ufuk çağlayan

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Özlem TUNCAYENGİN

    Uzm. Dr. Özlem TUNCAYENGİN

    Vitamin d seviyeniz dusuk.

  • Burun kenarı kaşıntı ve yara

    Hıcam gelme şansım yok ilaç önerisi yaparsanız sevinirim. saygılar

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran ATMANOĞLU

    Prof. Dr. Nuran ATMANOĞLU

    Sayın ilgili, tıp bilimi falcılık değildir. hastayı görmeden ilaç verilmez .zaten bu yasaktır . herhangi bir hukuki durumda doktor suçlu duruma düşer. gidebildiğiniz bir cildiye uzmanına muayene olmanızı öneririm. sağlıklar. prof. dr. nuran atmanoğlu

  • Burun kenarı kaşıntı ve yara

    Hocam merhaba burnumun ön solu yani bıyıkla birleşen nnoktada kaşıntı ve yara var. kabuklanıp iki kez düştü tam iyileşti dedim tekrar kabuklandı ve hareketli bölge olduğu için sürekli çatlak var . bu arada anus ta aşırı bir kaşıntısı ve kızarıklık ayrı bir konu ! ben istanbuldayım tafsiyeniz nedir...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran ATMANOĞLU

    Prof. Dr. Nuran ATMANOĞLU

    Sayın ilgili, ben bu durumlarda belirtiler içine özel iğneler yapıyorum. ve çok iyi neticeler alıyorum. yalnız ben bodrum acıbadem hastanesinde çalışıyorum. hem 1-2 gün tatil yapmak , hem de tedavi olmak istiyorsanız hastaneden randevu alarak gelebilirsiniz. sağlıklar. prof. dr. nuran atmanoğlu ( c... Cevabı gör



  • Siğil sanırım

    Hocam merhaba: sizden ricam benim anüs çevresinde bir kaç tane arpa büyüklüğünde beyaz renkli siğil gibi kabartılar var birde kuyruk sokumu ile anüs arasında nohut büyüklüğünde deri renginde siğil yumağı gibi bir şey var ne yapmam lazım nasıl tedavi olacam. doktora gitmekten çekiniyorum . teşekkür...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Şerafettin SARAÇOĞLU

    Uzm. Dr. Şerafettin SARAÇOĞLU

    Genital bölge sorunlarında muayene olmanız ve gerekli görülürse bazı kan tahlilleri yaptırmanız uygun olur. tedavinizi siz değil doktorunuz yapmalı ağrılı bir bölgedir. bu nedenle mutlaka dermatoloji uzmanına muayene olmanızı öneririm.

  • Sürekli şiddetli anüs ve vajina kaşıntısı

    Merhaba hocam. sürekli şiddetli anüs ve vajina kaşıntım oluyor. neden olduğunu ve tedavisini yazarsanız sevinirim

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Erdoğan ASLAN

    Doç. Dr. Erdoğan ASLAN

    Sevgili meliha, bu sikayetlere neden olabilecek bircok durum olabilir. bu nedenle bir muayene olmanizi oneririm. bu sebepler cok basitten ciddi problemlere kadar genis bir alana yayilabilir. bu nedenle ihmal etmeyin. gecmis olsun

  • Anüs kaşıntısı

    Merhaba hocam, yaklaşık 3-4 aydır aşırı bir anüs kaşıntım var. kazakistandayım ve bburadaki doktorlara güvenemediğimden hastaneye gitmek istemiyorum.(yanlş anlamayın burada doktorlar parayla diplama alıyor o yüzden). geceleri çoğalıyor ve uykumu bölüyor. internet araştırmalarıma göe hemoroid beli...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Murat ÜSTÜN

    Op. Dr. Murat ÜSTÜN

    Merhaba, travocort krem kullanabilirsiniz. ancak en kısa zamanda muayene olmalısınız. saygılarımla..



  • 7 yaşında kızımı yaklaşık 10 gün önce anüs kaşıntısı nedeniyle doktora götü

    7 yaşında kızımı yaklaşık 10 gün önce anüs kaşıntısı nedeniyle doktora götürdüm. bir de sarı renkli vajinal akıntısı vardı. nidazol başlandı. ama anüs kaşıtısı geçmedi.aynı zamanda kaka yaparken acı hissetiğini söylüyor.ilaç bitti ancak vajinal kaşıntı, kızarıklık şikayetlerimiz eklendi buna.acaba m...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Bilge  KAYIRAN

    Uzm. Dr. Bilge KAYIRAN

    Kil kurdu olabilir, mantar olabilir. kakasindan tahlil yaptirin

  • 4 aydır anüs kaşıntısı çekiyorum bunun için pimafusin ,advil krem önerdile

    4 aydır anüs kaşıntısı çekiyorum bunun için pimafusin ,advil krem önerdiler bir sonuç alamadım sin önerebileceginiz bir ilaç veye krem ve ne neden olur bu kaşıntıya tesekkürler

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Hakan AKINCI

    Op. Dr. Hakan AKINCI

    Muayene etmeden ilaç öneremem kusura bakmayın. geçmiş olsun.

  • 2 yıl önce anüs bölgesinin üst kısmı, kaşıntı yapıyordu,mantar geçer dedim

    Hocam şimdi hiç bir şey kullanmıyorum. anüs bölgesinde kan yok ama sadece kaşıntı var. o da sanırım dermatoloğ bölümü ile ilgili yardımınızdan teşekür ederim

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Tuğrul TANSUĞ

    Doç. Dr. Tuğrul TANSUĞ

    Hayır dermatoloji ile ilgili değil. kasık bölgesinde kaşıntıdan söz ediyor olsaydınız o dermatolojinin konusu. anal bölge kaşıntısı (pruritis ani) ise genel cerrahinin / proktolojinin konusudur. bu kaşıntının giderilmesi için öncelikle tuvaletten sonra bölgeyi çok iyi yıkayıp tuvalet kağıdı ile çok... Cevabı gör





.
x