Hastalığım nedir

  • --Nazal septumda açıklığı sağa bakan deviasyon mevcuttur. --Sağ inferior konka hipertrofik olup nazal pasajı hafif daralmaktadır. --Kafa kaidesi,kemik oluşumları normaldir --Serebellum normal anatomik özellikleri ile görüntülenmiş olup patolojik sinyal kaydı izlenmedi. --Beyin sapı kompartmanları normaldir. --Supratentoriyal kesitlerde,serebral hemisferlerin gri-beyaz cevher sinyal dağılımı normaldir. --Kitle lezyonu patolojik sinyal kaydı dikkati çekmedi. --Ventrikul sistemi normal konum ve genişliktedir. Bu Beyin Mr sonucum. Burda bunları gösterdiğim bir doktor,kbb uzmanına gösterin dedi. Hastaneyede gideceğim tabi ama bi sorayım dedim. Uzun zamandır geçmeyen bi baş ağrım,ve arada baş dönmem var. Bazen sol koluma uyuşukluk geliyor.Beynimin genellikle sol tarafına çok şiddetli bi ağrı giriyor. Bazen yürümekte güçlük çekiyorum. Sabahları uyandığımda daha şiddetli oluyor ağrı.

  • Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ferhat KORKMAZ

    Mr da burun ara bölmesinde eğrilik var şeklinde rapor edilmiş.baş ağrısı özellikle sizin şikayetlerinizi açıklamaz burun tıkanıklığı varsa eğrilikten ameliyat olmanızı önerebilirim.geçmiş olsun.

Diğer Hasta Soruları

  • Hastalik nedir

    İyi günler hocam benim kız arkadaşım var size rahatsızlıklarından bahsedim siz hastalığın ne olduğunu söylerseniz sevirim. kız arkadaşımın iştahsızlığı var nomal bir insan gibi düzenli yemek yemiyo iştağı yok çabuk yoruluyo yüzü bi solgun ve bacağında küçük morarmalar oluyo bacağında ve bel altı y...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Bir doktorun hastayı görüp konuşmadan ve muayene etmeden teşhis koyması mümkün değil maalesef. yakınmaları açısından bir dahili muayene gerekir. bir doktora baş vurunuz lütfen.

  • Progestan asilama

    Birdal hanim merhabalar, asilama yapildiktan sonra doktor progestan onermisti. asilamadan yaklasik 7 saat sonra kadar fitil olarak progestan 200 mg kullandim. gunlerdir kafami kurcalayan konu asilamadan 7 saat kadar sonra yaptigim icin dollenmeye olumsuz yonde etkisi olurmu? simdiden tesekkur...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Birdal TOSYALI ÇETİNOL

    Op. Dr. Birdal TOSYALI ÇETİNOL

    Merhaba aşılama sonrası progesteron uygulanması döllenmeyi olumsuz yönde etkilemez bilakis endometrium yani döl yatağını olgunlaştırmak açısından faydalı bir yöntemdir içiniz rahat olsun

  • Safrada taş

    Safrada 6.5ml taş tesbit edildi, sancı veya ağri yok mide yanması ve şişkinlik oluyo arada... ameliyat şartmi hocam saygılar

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Mehmet Yavuz ÇAPAN

    Op. Dr. Mehmet Yavuz ÇAPAN

    Safra kesesinde taş oldugunda başka bir engel hali yok ise laparaskopik kolesistektomi yapılması uygun olur

  • Cushing şüphesi?

    Aldosteron 16.6 ng/dl renin 36.7 uiu/ml serbest kortizol(idrar hacmi) 700 ml 36 137 serbest kortizol (idrar) 47.5 ug/24 sa 36 137 dehidroep. sulfat (dhea-so4) 201 ug/dl 98,8 340 kortizol 10.5 ug/dl ca 72-4 1.10 iu/ml 98,8

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ferit TANERİ

    Prof. Dr. Ferit TANERİ

    Normal referans aralıklarını bilmeden yorum yapılamaz.

  • Amilaz değeri

    Merhaba amilaz değerim 450 nin altına düşmüyor ama gittiğim doktor bana çölyak teşhisi koydu endoskopi sonucu ve ben çölyak olmadığımı biliyordum çünkü çölyak belirtileri yoktu 8 ay sonra gittiğim de çölyak değilsin dedi başka bi doktor ve değerim yine yüksek ve yemek yiyemiyor kilo alamıyorum her k...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Alper GEZDİRİCİ

    Uzm. Dr. Alper GEZDİRİCİ

    Gastroenteroloji ye görünmen lazım. pankreas ile ilgili ciddi bir rahatsızlığınız olabilir. zaman kaybetmeyin. geçmiş olsun.

  • Adet gecikmesi

    Hocam merhaba adetim 6 gün gecikti dün gebelik testi yaptırdım kan ancak negatif çıktı kasik bolgemde ve belimde çok ağrı var ama adet ağrısı gibi bir ağrı değil gecikmem neyden kaynaklı olabilir bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptirmam gerekir mi normalde adetim hiç gecikmez 28 gun surer döngü...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nilgün TURHAN

    Prof. Dr. Nilgün TURHAN

    Merhaba muayene ve değerlendirme gerekiyor

  • Meme kanseri tahlil sonuçları

    Hocam merhaba. annemin durumundan kısaca özet geçiyorum.kendisi 52 yaşında 3 senedir meme kanseri.tedavi gördü iyileşti.rutin kontrollere gidiyor.son tahlillerinde farkli olarak amilaz sınır 100 sonuç 116,kortizol sınır 6.7 sonuç 6.62,demir sınır 70 sonuç 68.67 idrarda eritrosit 8,lökosit 2,yassı e...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri ALTUNDAĞ

    Prof. Dr. Kadri ALTUNDAĞ

    Acıkcası meme kanserı nuksuyle alakalı bır durum oldugunu dusunmuyorum

  • Ella hap uzun süren kanama

    Merhaba. sürtünme yolu ile bir ilişki oldu zevk suyundan şüphelenmiştik 12 saat sonra ertesi gün hapı e**a içtim. ilişkiden 3 gün sonra normal adet günüm. o gün adet oldum. gecikme olmadı. ama normalde adetim 3. gün azalır 4. gün de biter. şuan 6. gündeyim hala azalma olmadı adet kanaması devam ediy...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Gülbin DESTİCİ İŞGÖREN

    Op. Dr. Gülbin DESTİCİ İŞGÖREN

    Kullandığınız ertesi gün hapı nedeniyle adetiniz normalden farklı olmuş olabilir. kanama devam ederse bir kadın doğum uzmanına başvurmamız uygun olacaktır.

  • İhtimalim var mı

    Hocam merhaba 48.7 yaşındayım spontan gebelik ihtimalim var mı varsa %kaç (1 yıldır adet olmuyorum) teşekkürler....

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Uzay YILDIRIM

    Op. Dr. Uzay YILDIRIM

    Büşra hanım üzgünüm, menopozdasınız...

  • Penis şikayeti

    Hocam ben mastürbasyon da kuru yaptım ve 3kere yaptım ve diğer gün penisinin kısaldığını farkettim 2cm normalde 6cm falan di yaş 12

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Yaşar ISSI

    Op. Dr. Yaşar ISSI

    Erişkin urologuna gorunmenizi öneririm

  • Fsh ve lh aşırı düşük

    Merhaba adet düzensizliği için doktora gittim adetin 3.günü yapılan fsh:0.18 lh:0 prolaktin :5.5 e2:51 çıktı. doktorum hormon tedavisine başladı (cyclo progyonova) annem meme kanseri geçirdiği için ilacı içmemde risk varmıdır? ayrıca ilaçla değerlerim düzelirmi normal yolla çocuk sahibi olabilirmiym...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Uzay YILDIRIM

    Op. Dr. Uzay YILDIRIM

    Burcu hanım bu değerlerle ilaçsız gebelik ihtimaliniz yok gibi. ilaç kullanmadan adet olamıyor olmanız gerekir. ama ilaçla hamile kalabilirsiniz... https://www.uzayyildirim.com/gebeligin-olusumu

  • Gebelik için hormon testleri

    Merhaba doktor hanım. gebelik planladığımız için bugün kan değerlerime baktırdım. tsh:2.040, fsh: 9.75, lh: 5.13, estradiol: 28, prolaktin:30.29 çıkmış durumda. bu değerler gebe kalmama engel midir ? normal değerlerin üzerinde midir ? bilgilendirebilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Hale BENGİSU

    Op. Dr. Hale BENGİSU

    Tsh degeriniz normal istenen duzeyde- normal fsh deger) iniz 9.75.. ( adetin 3. gunu yapılmıssa 12 altında - normal - ancak yasınıza gore daha dusuk olabilirdi , ama ay icerisinde dalgalanmalar gosteren bir hormondur) adetin 3 gunu yapılmadıysa, normal... prolaktin için: yaptırdıgınız lab a gor... Cevabı gör

  • Kaslarda seğirme ve his kaybı

    Merhabalar el parmak uçlarımda his kaybı bacak ve kollarda seğirme sağ bacakta karıncalanma bacaklarda ve kollarda ağrı problemiyle nörolojiye gittim mr sonucum temiz çıktı ( ilaçsız ) mr in ilaçsız olması olası bir problemin görülememesine sebep olmuş olabilirmi ? bu şikayetlerim doğrultusunda...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Recep ALP

    Doç. Dr. Recep ALP

    Anlattığınız şikayetlerinizin nedeni için sadece mr çekilmiş olması yeterli olmayabilir. muayene ile birlikte emg yapılması daha doğru sonuç verecektir. nöroloji uzmanına başvurmanız uygun olur. geçmiş olsun.

  • Doğum kontrol hapı almayı unuttum

    Merhaba ben ilk kez başladığım dienille isimli ilacın 8.gününde hapı almayı unuttum ve ertesi gün daha 24 saat geçmeden unuttuğum hapı aldım o günün hapını da aynı saatte aldım sorun olur mu acaba ilk 7 gün ek koruma olmuştu sadece bir gün olmadı oda hapı unutmamdan bir gün önce. bilgilendirirseniz...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Akın SAVCI

    Op. Dr. Akın SAVCI

    Bir sorun çıkartmaz

  • Gebemiyim acaba

    Kan tahlilinde test edince gebelikte 6 a çıktı sonra bir hafta geçtikten sonra tekrar test ettik sonuç sıfır çıktı bunun nedeni ne olduğunu öğrenebilir miyiz

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Gülbin DESTİCİ İŞGÖREN

    Op. Dr. Gülbin DESTİCİ İŞGÖREN

    Laboratuvar hatası olabilir ya da döllenmeden sonra tutunamayan bir gebelik olmuş olabilir.

.
x