Acıl cevap yazarmısınız

  • Merhaba hocam benım penisimin uc kısmının etrafında sivilceye benzer bir topluluk var 1 senedır felan ama rahatsız etmıyor bu konuda naapmam lazım hastaneye gıtmekten cekınıyorum

  • Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Önemli olup olmadığı konusunda mutlaka bir doktor görsün. damarsal anormallik ve enfeksiyonlara bağlı durumlar olabilir


  • İzmir Üroloji uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

 Güven  ASLAN -
Prof. Dr. Güven ASLAN
İletişim & Randevu: 0 (850) 433 39 57

Diğer Hasta Soruları

  • Varikosel tehşisi var

    Hocam bende sol yumurtalıkta varikozel var çocugum olmuyor 44 milyon sperm var ama canlılık oranı 17 doktorlar amelyad diyor hocam amelyaddan sonra kaç gün sonra çalışa bilirim ben inşaatçıyım şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Volkan SABUR

    Op. Dr. Volkan SABUR

    Merhaba. varikosel ameliyatı ağır bir operasyon değildir. mikrocerrahi yöntemle yapılmaktadır. 10 gün istirahat işe dönmeniz için yeterlidir. geçmiş olsun.

  • Mesane tümörü hakkinda

    Merhaba güven bey, pataloji sonucum ; gönderilen örnekte infiltratif paternde tümör submukozal alanda muskularis propriaya kadar yaklaşmış, ancak muskularis propiraya invazyon varlığı sağlıklı değerlendirilememiştir. uygulanan immunhistokimyasal incelemeler: p63: tümör (+); sitokeratin 7: tümör (+...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Bcg en basit ve görece en az yan etkili tedavidir. hastaların önemli bir kısmında yarar sağlar. bazı hastalara yeniden tur yapıp derin örnekleme yaparız böylece kas tabakası tutulumundan daha emin oluruz.

  • Tıp1 diyabet

    Teşekkürler hocam.

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Volkan SABUR

    Op. Dr. Volkan SABUR

    Rica ederim. geçmiş olsun



  • Tıp1 diyabet

    İyi günler hocam.. eşim 30 yaşında tıp1 dıyabet hastası ve sperm gelmiyor.. bi kaç dr başvurduk herhangi bişey olmadığını söylüyorlar gerekli olan tahlilleri yaptıklar ne bir kist ne bir tıkanıklık var sorunsuz gözüküyor ama o kadar az sperm geliyor ki kulak çöpüyle alınabilir ancak .. ne yapmalıyız...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Volkan SABUR

    Op. Dr. Volkan SABUR

    Merhaba. sperm gelmemesinin çok sayıda nedeni vardır. antidepresan ilaç kullanımı, sperm kanallarında tıkanıklık, geçirilmiş olan idrar yolları operasyonları ve diyabet hastalığına bağlı nöropati yani sinir hasarı. büyük ihtimalle eşinizde ki problemin nedeni diyabet olabilir. kan şekeri seviyesinin... Cevabı gör

  • Tettis ağrısı

    Merhaba doktor bey sağ testisimde yumurtada sertlik ve ağrı sonucu doktora gittim ulturason sonucum ; ''sağ testiste hafif büyümeitestiste testisi tama yakın dolduran yaklaşık 2*3cm boyutlara varan ovoid şekilli hafif düzensiz lobule nisbeten keskın düzgün kenarlı heterojen düşük ekojeniteli solid...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Özgür KOÇ

    Op. Dr. Özgür KOÇ

    Mutlaka acil olarak üroloji uzmanına muayene olunuz. geçmiş olsun.

  • Mesane düşük malignite

    Merhaba, bundan bir sene önce mesane tur-tm oldum mesanedemden alınan parca patolojı sonucu : düşükmalignite potansiyelli ürotelyal neoplazi mesane tabanı : fibrovisküler doku 3. ay sistoskopi oldum negatif 9 ay sonra birdaha olunacak ameliyattan sonra sadece bir doz eprubicin aldım ilac kullanmıyor...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Cenk ACAR

    Doç. Dr. Cenk ACAR

    Nüks oranı oldukça düşğk bir kanserden bahsediyoruz. düzenli takiplerinizi yaptırırsanız ve sigarayı tamamen bırakırsanız sizin için çok daha iyi olur. geçmiş olsun



  • Bel soğukluğu

    Hocam merhabalar bel soğukluğu icin azitro 500 mg ve tetradox kullandim ilaclar biteli 2 hafta oldu ve dunden itibaren peniste yanma ve islaklik hissi duyuyorum sizce hastalik kac gunde gecer gecmemis olabilirmi ya da farkli biseyden dolayimi boyle oluyor ? ve bu sabah masturbasyon yaptim sperm cok...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Tekrar başlamış olabilir. sürüntü kültürü iyi olurdu

  • Üreme sorunu

    Hocam 21 yaşında erkeğim. yumurtalarım yukarıda ancak her iki testistede yumurtalarım var. sağ testiste küçük sol testiste normal. ileride evlenince çocuk yapmama engel olur mu ? teşekkürler..

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ali CENKER

    Op. Dr. Ali CENKER

    Merhaba. mutlaka muayene etmek gerekir

  • Cinsel yolla

    4. nesil anti hiv testlerine ne kadar güvenebiliriz hocam en son 65. gün negatiflik aldım daha teste gerek varmı ki

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Güvenebilirsiniz. isterseniz enfeksiyon hastalıkları uzmanları ile de yazışın



  • Çok korkuyorum

    Nerde yaptırabilirim her hastahane yapabiliyonmu bunu ve hangi testi uygun görürsünüz teşekkürler saygılar

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Bir laboratuvarda yaptırabilirsiniz

  • Çok korkuyorum

    Merhabalar hocam yaklaşık 10 gün önce korunmasız ilişkim oldu sabahında kız arkadaşımın vajşnasının üstünde sihil gibi bir şey oldugunu gördüm daha öncede çıktığımı söyledi bunların benimde penisimde öyle birşey çıktı is halim nezle gibiyim ve ses tellerim tahriş olmuş gibi ve bu kişi hep yorgun fal...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    3 ay sonra hiv testi yaptırın

  • Bobrek kisti

    Bobrek kisti böbrek kisti babamın böbreğinde kis vardı sağ böbrek çıkarıldı patalojik tanı da 1. böbrek parankim karsinomu, klasik tip, who/ısup grade 2 sağ böbrek tümör çapı:10x8,5x5cm ,çevre yağ dokuda tümör izlenmedi, renal arter, renal ven ve üreter cerrahi sınırları salimdir. renal pelvis inva...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Yakın takip gerekli. ameliyat öncesi veya sonrası çekilen tomografide vücudun herhangi bir yerinde metastaz var mı?



  • Prostat biyopsisi

    Teşekkürler hocam. biz 3 ay sonra biyopsi tekrarı yapalım. iyi günler.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Geçmiş olsun

  • Üroloji erkek hastalıkları

    Hocam bu gün kan tahlili yaptı endokrin doktoru çıkan sonuç bu tsh 2,95 iu/ml 0,5 - 5,5 fsh 0,1 mlu/ml - lh 0,0 mlu/ml - prolaktin 6,8 ng/ml 3.4 - 24.1 total testesteron

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Bunları doktorunuzla görüşün, onun tedavisini uygulayın

  • Prostat biyopsisi

    Cevaplar için teşekkürler hocam. bizde mr lı biyopsi yaptırdık. bu sonuçlar mr lı biyopsi sonuçları.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Prof. Dr. Güven ASLAN

    Tekrar biyopsi öneririm veya patoloji örnekleri yeniden incelensin.






.
x