Aksaray Parazit Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Ass. Dr. Cemal ÇİÇEK - Tıbbi Mikrobiyoloji

Ass. Dr. Cemal ÇİÇEK

Tıbbi Mikrobiyoloji, Muş

Enfeksiyon Hastalıkları, Parazitoloji, Virus Hastalıkları

Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Zafer Mah., Şifahane, Nevşehir Cad. N:117/A, 68200 Aksaray Merkez/Aksaray, Turkey 
Muş Devlet Hastanesı  Saray, 49200 Merkez/Muş Merkez/Muş, Turkey 
Dr. Altan AKINEDEN - Tıbbi Mikrobiyoloji

Dr. Altan AKINEDEN

Tıbbi Mikrobiyoloji, Aksaray

Enfeksiyon Hastalıkları, Tüberküloz, Parazitoloji

Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Zafer Mah., Şifahane, Nevşehir Cad. N:117/A, 68200 Aksaray Merkez/Aksaray, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 2 kayıt bulundu.

Aksaray Parazit Hastalıkları İlgili Sorular

  • Alt ggt yüksekliği

    Mrblar hocam 32 yaşindayim geçen yil alt 65 ast 35 ggt 110 idi halsizlik sürekli yorgunluk var karaciger yaglanmasi 2. derece demişti doktor ..bu yil andazol kullandim parazit için sonra karaciger üzerinde agri oldu alt 89 ast 54 ggt 265 olmuştu 15 gün sonra alt 76 ast 35 ggt 196 ya düşmüş ama arad... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın serhat tunç, geçmiş olsun. karaciğer ile ilgili yakınmalarınız ve yüksek çıkan testleriniz için hepatoloji ( karaciğer hastalıkları uzmanı ) ya da gastroenteroloji uzmanı tarafından muayene ve takip edilmenizi öneririm. bu şekilde hastalığınız konusunda daha ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz.... Cevabı gör

  • Anal kaşıntı

    Merhaba hocam 1 bucuk sene önce 1 kez korunmasız ters ilişkim oldu bıkac gün sonra kaşıntı yanma batma basladı genel cerrahi proktoloji ye gittim gözle ve parmakla muayene etti makatta bişi yok ama genitalde bikac sigil fark etti ve o gün yakıldı 1sene kontrol altindasın ddi 7 aydir cıkmıo 2 ayda b... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Mert ATAK

    Op. Dr. Mert ATAK

    Geçmiş olsun makatta kaşıntı yapabilecek bir çok sebeb bulunmaktadır bunlerın arasında paraziter hastalıklar, makat çatlağı, hemoroid hastalığı ve allerjik durumlar başta olmak üzere bir çok sebebi bulunmaktadır. bu nedenle muayene sonrasında sizlere daha net yanıt ve tedavi verebilmekteyiz geçmiş o... Cevabı gör

  • Bağışıklık sistemim zayıfladı

    Hocam merhaba 24 yaşındayım 3 yıl önce şüpheli bir cinsel ilişkim olmuştu. o zamandan beri kendimi iyi hissetmiyorum. dönem dönem kötü oluyorum. ilişkinin 1. 2. ve sonuncusu geçen hafta olmak üzere 3. yılı antihıv testleri yaptırdım negatif çıktı . son testi yaptırmamın sebebi son iki haftadır sık... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ali ŞENGÜL

    Prof. Dr. Ali ŞENGÜL

    Bir infeksiyon hastalıkları uzmanına muayene olmadan tetkik yaptırmayınız. size en doğru yolu uzman doktor gösterecektir.

  • Panik atak

    İlginiz için çok çok teşekkür ederim berna hanım ilacımı düzenli saatinde alıyorum ara da çok nadir atak geliyor artık kendı kendime o anın gerçek olmadığını aklıma getirip izin vermiyorum dediğiniz gibi pozitif insanlarla zaman geçiriyorum yeriniz yakınmı sizinle görüşsek terapi almak için 😊😊

    Doktor Cevabı:
    Psk. Berna İNCEKARA

    Psk. Berna İNCEKARA

    Bizim klinik fatih aksaray’da haseki hast. karşısında. ulaşım ve yeri çok kolay. gelmek istersen 0212 632 69 43 numaradan çiğdem hn yardımcı olur. sevgilerimle

  • B12 degeri

    Hüseyin bey baş dönmesi,dengesizlik,kulak çınlaması ve bulantı gibi sorunlarım var kbb kan testi istedi.kanda b12 231 çikti sonuca normal dediler.ayda 1 dedox iğne olabilirsin dediler sizce degerim normal mi?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Vildan hanım geçmiş olsun. yapılan tetkiklerde b12 231 olarak bulunmuş. vb12 değer aralığı 185-900 arası dır.ancak vücutta etkili olması için 400 üzerinde olması istenir.vb12 niz normal sınırlarda ancak kan değeri azalmış görülüyor.vejeteryanlarda ve bazı genetik durumlarda mide hastalıklarında mid... Cevabı gör

  • Yumusak diski

    Teşekkür ederim zamaninizi ayirdiginiz icin hocam. tahlillerimi yeniledim. mchc normal kan sekerim normal b 12 226 refarans (190 707) d vitamni 7 . antigladin iga 2.91 antigaldin igg 1.98 gaita gizli kan parazit erirosit negatif.adenovirus antijeni ve rotavirus antijeni negatif.doktorum çolyak olm... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Serab ARSLAN

    Prof. Dr. Serab ARSLAN

    Evet gastroenteroloji dr una gitmeniz doğruya ulaşmak için gerekli geçmiş olsun

  • Yumusak dışkı

    Yumusak diski merhaba hocam yas 30 kilo 66 boy 170 .bir hafta dir rebalis ve tantum verde kullaniyordum kurdesen oldum tahlil sonuclarim bunlar. wbc 10.67 rbc 5 hgb 15.5 hct 42.7 plt253 mcv85.4 mch 31 ##mchc 36.3 ###rdv.sd 83 rdv.cd12.4 plcr 25.8 mpv10 pct 0.5 pdv 11.4 mono 7.8 eos %1.6 baso%0.2 ac... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Sezai LEVENTOĞLU

    Prof. Dr. Sezai LEVENTOĞLU

    Bir gastroenteroloji uzmanının fikrini almanızda fayda olacaktır. sevgiler... prof. dr. sezai leventoğlu www.sezaileventoglu.com sezaileventoglu@hotmail.com twitter.com/dr. sezai leventoglu (0312) 210 18 66 (muayenehane tel & fax) (0533) 610 79 76 (asistan dilek hanım mobil tel)

  • Sağ kadranda ağrı

    Hocam merhabalar, göbek deliğinin sağ tarafında orta düzeyde geçmeyen ağrı var, kolon ve pankreas kanserinden şüpheleniyorum, belirti bazında baktığında şişkinlik,kaşıntı,dışkı bitmeme hissi,uykuda salya akması. ama iştahsızlık,halsizlik,kansızlık gibi belirtiler gözlenmiyor.doktora gitmeden önce si... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Mahmut DOĞAN

    Op. Dr. Mahmut DOĞAN

    Burak bey geçmiş olsun, şikayetleriniz birçok hastalıkla ilişkili olabilir. ancak sizin yaşınızda bir hastada eğer ailede kanser hastalığı yoksa ön planda bağırsak fonksiyonlarında bozukluk, irritabl bağırsak sendromu, kolit? durumlar akla gelir. bir takım labaratuvar ve radyolojik tahlillerin yapı... Cevabı gör

  • Yumusak diski

    Merhaba hocam yas 30 kilo 66 boy 170 .bir hafta dir rebalis ve tantum verde kullaniyordum kurdesen oldum tahlil sonuclarim bunlar. wbc 10.67 rbc 5 hgb 15.5 hct 42.7 plt253 mcv85.4 mch 31 ##mchc 36.3 ###rdv.sd 83 rdv.cd12.4 plcr 25.8 mpv10 pct 0.5 pdv 11.4 mono 7.8 eos %1.6 baso%0.2 aclik kan se... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Serab ARSLAN

    Prof. Dr. Serab ARSLAN

    Öncelikle çöliak hastalığı düşündürüyor bulgular gastroenteroloji bölümüne başvurarak ileri tetkiklerinizin yapılması gerekli geçmiş olsun

  • Gıda alerjisi

    5,5 aylık anne sütü ile beslenen bir kızım var.kakasinda kan olunca dr sit ürünleri alerjisi olabilir dedi ve gaita kültürü yaptı.10-12 lökosit görüldü parazit ve yumurtaya rastlanmadı yazıyor,gaitada kan negatif diyor.ayrica kültür sonucunda salmonella ve shigella cinsi bakteri gozlenmedigi ve kalp... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Osman YAĞMUR

    Uzm. Dr. Osman YAĞMUR

    Allerjik gibi duruyor. diyet yapıp sonra tekrar yedikten sonra kan varlığı allerji olasılığını artırır.