Miyelofibroz

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Hemogram (Kan Sayımı), Hemolitik Anemi, İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis Pdc-e2 antijen(antimitokondiyal antikor), Rejeneratif tıp, Kemik iliği biyopsisi

Özel Koru Ankara Hastanesi  Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar  Çankaya, Ankara 
0 (850) 811 75 52
Bir doktorun sahip olması gereken bütün niteliklere sahip harika bir doktor. Alanındaki yeterliği, ilgisi, düş... ...

Doç. Dr. Ertan AYDIN

Göğüs Cerrahisi, Ankara

Sık Görülen Belirtiler, Tanı Yöntemleri, Tıkayıcı Akciğer Hastalıkları Meme kanseri genetik testi, Abdominal aort anevrizmasının endovasküler onarımı, Fnab(meme biyopsisi)

Özel Koru Ankara Hastanesi  Kızılırmak Mah. 1450. Sok. no:13 Çukurambar  Çankaya, Ankara 
0 (850) 811 75 52
Hocama sorumu hemen cevaplandırdığı için çok teşekkürr ederim.. ...
Doç. Dr. Abdullah Altıntaş - Dahiliye - İç Hastalıkları

Doç. Dr. Abdullah Altıntaş

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul

Hemogram (Kan Sayımı), Hemolitik Anemi, İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis Kemik iliği transplantasyonu(periferik hematopoiet, Pet tarama, Platelet sitaferezi(hemaferezis)

Medicana Bahçelievler  Eski Londra Asfaltı No:2 34180   Bahçelievler, İstanbul 
0 (850) 811 41 25
Uzm. Dr. Mahmut GÜLGÖSTEREN - Göğüs Cerrahisi

Uzm. Dr. Mahmut GÜLGÖSTEREN

Göğüs Cerrahisi, Ankara

Sık Görülen Belirtiler, Tanı Yöntemleri, Tıkayıcı Akciğer Hastalıkları Trakeostomi, Meme kanseri genetik testi, Teknesyumlu tiroid tarama

Medicana Ankara  Söğütözü Caddesi,2165 Sokak No:6 Söğütözü 06520   Çankaya, Ankara 
0 (850) 811 41 23
Doç. Dr. Ayla GÖKMEN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Doç. Dr. Ayla GÖKMEN

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Hemogram (Kan Sayımı), Hemolitik Anemi, İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis Hiv testi, Splenektomi, Abdominal parasentez

Medicana Ankara  Söğütözü Caddesi,2165 Sokak No:6 Söğütözü 06520   Çankaya, Ankara 
0 (850) 811 41 23
Yrd. Doç. Dr. Salih CÜNEYT AYDEMİR - Göğüs Cerrahisi

Yrd. Doç. Dr. Salih CÜNEYT AYDEMİR

Göğüs Cerrahisi, İstanbul

Sık Görülen Belirtiler, Tanı Yöntemleri, Tıkayıcı Akciğer Hastalıkları Servikal mediastinoskopi, Dekalsifikasyon(kalp kapakçıkları hastalıkları tedavisinde), Abdominal aort anevrizmasının endovasküler onarımı

Medicana Çamlıca  Alemdağ cad. No:113 34767   Üsküdar, İstanbul 
0 (850) 433 38 09
Op. Dr. Mehmet TÜKEL - Göğüs Cerrahisi

Op. Dr. Mehmet TÜKEL

Göğüs Cerrahisi, İstanbul

Torasik Outlet Sendromu, Bel Ağrısı, Göğüs Kafesi Şekil Bozuklukları Venöz dupleks ultrasonografisi, Vakum destekli çekirdek biyopsisi(meme biyopsisi), Uyku testi

Özel Mehmet Toprak Hastanesi  Cevizli Mah. Bağdat Cad. No:547 Maltepe / İSTANBUL  Maltepe, İstanbul 
0 (850) 811 39 93

Prof. Dr. Yener KOÇ

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Antalya

Miyelofibroz, Kemik İliği Nakli, Kök Hücre Nakli (Transplantasyonu) Lenfaferez, Oksimetre, Abdominal parasentez

Medical Park Antalya  Fener Mah. Tekelioğlu Cad. No:7 Lara  Muratpaşa, Antalya 
ben hayatım boyunca yener hoca kadar ilgili dalında tamamen kendini kanıtlamış bir hocam dır 4. evrede lenfoma... ...

Prof. Dr. Osman İLHAN

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Kök Hücre Nakli (Transplantasyonu), Miyelofibroz, Akut Ve Kronik Lösemiler Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi), Hiv testi, Mezenkimal kök hücre

Prof. Dr. Osman İLHAN Muayenehanesi  Güniz Sok. No: 48/5 Kavaklıdere  Çankaya, Ankara 
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Hemotoloji Bilim Dalı / Cebeci  Çankaya, Ankara 
Annemin rahatsızlığı boyunca bizden ilgisini esirgemeyen çok değerli ve saygıdeğer hocama teşekkürü bir borç b... ...
Prof. Dr. Burhan TURGUT - Dahiliye - İç Hastalıkları

Prof. Dr. Burhan TURGUT

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Tekirdağ

İdiyopatik Trombositopenik Purpura (İTP), Lenfanjioma (Lenf Damarı Tümörü), Kansızlık (Anemi) Kemik iliği biyopsisi, Mezenkimal kök hücre, Aferez

Namık Kemal Üniversitesi  Namık Kemal Mahallesi, Kampüs Caddesi No:1, 59030 Süleymanpaşa/Tekirdağ  Merkez, Tekirdağ 
Prof. Dr. Evren ÖZDEMİR - Dahiliye - İç Hastalıkları

Prof. Dr. Evren ÖZDEMİR

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Hematolojik Kanserler, Hodgkin-dışı Lenfoma(Non-Hodgkin Lenfoma), Hodgkin Lökoferez, Dgk(dışkıda gizli kan) testi, Ogtt (oral glukoz tolerans testi)

  Ambrosia İş Merkezi Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi No:18 K:5 D:47 Çukurambar  Çankaya, Ankara 
Op. Dr. Emin AĞAOĞLU - Göğüs Cerrahisi

Op. Dr. Emin AĞAOĞLU

Göğüs Cerrahisi, İstanbul

Kemoradyoterapi Sonrası Cerrahi, Tromboz, Lenfoma Cea(karsinoembriyonik antijen), Solunum fonksiyon testleri, Meme mr'ı

Medistate Kavacık Hastanesi  Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No: 24 PK:34805 Kavacık / Beykoz / İstanbul  Beykoz, İstanbul 
Doç. Dr. Ender SOYDAN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Doç. Dr. Ender SOYDAN

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Hemogram (Kan Sayımı), Hemolitik Anemi, İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis Gtt(glukoz tolerans testi), Pdc-e2 antijen(antimitokondiyal antikor), Hiv testi

Op. Dr. Nihat YEŞİLIRMAK - Göğüs Cerrahisi

Op. Dr. Nihat YEŞİLIRMAK

Göğüs Cerrahisi, Trabzon

Miyelofibroz, Pulmoner Hipertansiyon, Güvercin Göğsü Fibröz tümörün cerrahi olarak çıkarılması, Cea(karsinoembriyonik antijen), Meme muayenesi

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi  İnönü Mah. Maraş Cad.  Merkez, Trabzon 
Doç. Dr. Alper GÖZÜBÜYÜK - Göğüs Cerrahisi

Doç. Dr. Alper GÖZÜBÜYÜK

Göğüs Cerrahisi, Ankara

Bağırsak Kanaması, Plazma Hücre Hastalıkları, Miyelofibroz Video destekli torasik cerrahisi, Tiroid alınması, Meme kanseri genetik testi

GATA  GATA Göğüs Cerrahisi AD Etlik  Keçiören, Ankara 
Doç. Dr. Fahri ŞAHİN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Doç. Dr. Fahri ŞAHİN

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, İzmir

İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis, Kolay Kanama, Miyelofibroz Aferez, Kemik iliği biyopsisi, Abdominal ultrasonografi

Ege Üniversitesi  Ege Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Hematoloji Bilim Dalı  Bornova, İzmir 

Dr. Nezih Onur ERMERAK

Göğüs Cerrahisi, İstanbul

Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL), Atelektazi, Hemofili Akciğer ve plevra biyopsisi, Mediastinoskopi, Transtorasik iğne aspirasyonu

Kılıs Devlet Hastanesı  Abdullah Gül Bulv.Çevre Yolu Üzeri, 79000 Tahtalı/Kilis Merkez/Kilis, Turkey 
Eşimin ameliyatı dolayısıyla tanıdık. Önce insan olarak sonra doktor olarak çok memnun kaldık. Ülkemizde böyl... ...
Prof. Dr. Fahri OĞUSKAYA - Göğüs Cerrahisi

Prof. Dr. Fahri OĞUSKAYA

Göğüs Cerrahisi, Kayseri

Nefes Darlığı, Meslek Hastalıkları, Miyelofibroz Tiroid alınması, Teknesyumlu tiroid tarama, Uyku apnesi ameliyatı

Erciyes Üniversitesi  Köşk, Talas Blv., 38030 Melikgazi/Kayseri, Turkey 
Dr. Engin PABUŞÇU - Göğüs Cerrahisi

Dr. Engin PABUŞÇU

Göğüs Cerrahisi, Manisa

Kan Hastalıkları, Lenfoma, Kötü Huylu Hematolojik Hastalıklar Teknesyumlu tiroid tarama, Meme mr'ı, Tpo(tiroid peroksidaz testi) tpoab

Manısa Turgutlu Devlet Hastanesı  Yıldırım, Turgutlu Devlet Hst., 45400 Turgutlu/Manisa, Turkey 
Uzm. Dr. Ömer Serdar BEKDEMİR - Göğüs Cerrahisi

Uzm. Dr. Ömer Serdar BEKDEMİR

Göğüs Cerrahisi, Samsun

Akciğer Karsinomu, Kısıtlayıcı Akciğer Hastalıkları, Hodgkin Hastalığı Torasentez, Servikal mediastinoskopi, Göğüs x-ray

Samsun Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi  Reşadiye, Osmaniye Cd., 55040 İlkadım/Samsun, Turkey 
Dr. Ergin CAN - Göğüs Cerrahisi

Dr. Ergin CAN

Göğüs Cerrahisi, Bartın

Trombositopeni, Lenfom, Miyelofibroz Meme mr'ı, Abdominal aort anevrizmasının endovasküler onarımı, Sentinel lenf nodu biyopsisi

Bartın Devlet Hastanesi  Tuna Mh., Tuna, Ömer tepesi mevkii, 74100 Bartın Merkez/Bartın, Turkey 
Dr. Figen ATALAY - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Figen ATALAY

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, İstanbul

Burun Kanaması, Kemoterapi (İlaçla Kanser Tedavisi), Kanamaların Uzun Sürmesi Hiv testi, Kemik iliği transplantasyonu(periferik hematopoiet, Ogtt (oral glukoz tolerans testi)

Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi  Altunizade Mah, Kısıklı Cad., Oymacı Sok. No No:7, 34662 Altunizade - Üsküdar/Üsküdar/İstanbul, Turkey 
Dr. Engin KELKİTLİ - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Engin KELKİTLİ

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Samsun

Miyelofibroz, Akdeniz Anemisi (Talasemi), Ateş Aferez, Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi), Splenektomi

19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi  Kurupelit Kampüsü, Körfez, 19 Mayıs Üniversitesi, 55105 Atakum/Samsun, Turkey 
Dr. Muhit ÖZCAN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Muhit ÖZCAN

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Kanama Ve Morarıklıklar, İdiyopatik Trombositopenik Purpura (İTP), Burun Kanaması Fotoferez, Lenfaferez, Rejeneratif tıp

Ankara Üniversitesi  Emniyet, AÜ Tandoğan Kampüsü, 06560 Yenimahalle/Ankara, Turkey 
Prof. Dr. Osman İlhami ÖZCEBE - Dahiliye - İç Hastalıkları

Prof. Dr. Osman İlhami ÖZCEBE

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Pıhtılaşma Testleri, Kanama (Pıhtılaşma) Bozukluğu, Miyelofibroz Lökoferez, Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi), Kemik iliği biyopsisi

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri  Hacettepe mah, 06230 Çankaya/Altındağ/Ankara, Turkey 
Dr. Şahika Zeynep AKI - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Şahika Zeynep AKI

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Periferik Yayma, Hodgkin-dışı Lenfoma(Non-Hodgkin Lenfoma), Çarpıntı (Kalbin Attığını Hissetme) Kolesterol testi, Gtt(glukoz tolerans testi), Abdominal parasentez

Özel Medicalpark Bahçelıevler Hastanesi  Bahçelievler, E-5 Karayolu / Kültür Sok No:1, 34180 Bahçelievler/İstanbul, Turkey 
Dr. Vefki Gürhan KADIKÖYLÜ - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Vefki Gürhan KADIKÖYLÜ

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Aydın

Diş Eti Kanaması, Kemik İliği Yetmezliği, Burun Kanaması Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi), Splenektomi, Ogtt (oral glukoz tolerans testi)

Özel Kent Hastanesi  İstasyonaltı Mahallesi, 8229/1. Sk. No:56, 35630 Aosb  Çiğli, İzmir 
Prof. Dr. Ali ÖZDÜLGER - Göğüs Cerrahisi

Prof. Dr. Ali ÖZDÜLGER

Göğüs Cerrahisi, Mersin

Göğüs Kafesi Şekil Bozuklukları, Miyelodisplastik Sendrom (MDS), Kansızlık (Anemi) Video destekli torasik cerrahisi, Sentinel lenf nodu biyopsisi, Tiroid iğne biyopsisi

Mersin Ün. Tıp Fak.h  Çiftlikköy, Mersin Ünv., 33110 Yenişehir/Mersin, Turkey 
Dr. Aysun Mısırlıoğlu Kosif - Göğüs Cerrahisi

Dr. Aysun Mısırlıoğlu Kosif

Göğüs Cerrahisi, İstanbul

Esansiyel Trombositoz, Kısıtlayıcı Akciğer Hastalıkları, Tüberküloz (Verem) Uyku laboratuvarı (cpap), Video destekli torasik cerrahisi, Mediastinal tümör rezeksiyonu

Dr. Abdülkerim Bayülgen - Göğüs Cerrahisi

Dr. Abdülkerim Bayülgen

Göğüs Cerrahisi, Mersin

Robotik Cerrahi (Videotorakoskopik), Göğüs Ağrısı, Pnömotoraks Uyku apnesi ameliyatı, Teknesyumlu tiroid tarama, Transtorasik iğne aspirasyonu

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi  Esentepe Mah., Ertuğrul Cad., 63300 Merkez/Şanlıurfa Merkez/Şanlıurfa, Turkey 

Sayfa : 1/4 | Toplam 99 kayıt bulundu.

Miyelofibroz İlgili Sorular

  • Zature teshisi dogrumu

    Doktor bey d vitamini ilaçla yerine gelirmi acaba yoksa kızımda kötü bir hastalık mı var kan değerleri sedimantasyon 25 hariç hepsi normal aralık'ta crp hemogram wbc normal sadece tiroitlerinde 4,3 mm lil hipoekoik heterojen nodul var bir yıl sonra takıp dediler lenfoma yada başka bir kanser hastalı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın fatma özerol, kızınız da hafif bir sedimantasyon yüksekliği dışında bir şey bulunmamaktadır. pnömoni, kanser ya da lenfoma gibi tanıları düşünmek için hiçbir neden olmadığını söyleyebilirim. saygı ve sevgilerimle.

  • Zature teshisi dogrumu

    Doktor bey kizim 19 yaşında sedimantasyon30 değeri 9 sedimantasyon 60 değeri ise 25 çıktı bu değerler çökmüş yüksek normal aralık 0_20 olması gerekiyor birde d vitamini 4.95 çıktı coledan damla verdi doktor şişenin yarısını tek seferde diğer yarısını bir hafta sonra alacakmış bu şekilde bir şişe d... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın fatma özerim, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. sedimantasyon değerlerinin sorun oluşturmayacağını düşünmek doğru olabilir. esas sorun vitamin d düzeylerinde. değerler çok düşük. dikkatli bir şekilde normal değerlere getirilmesi gerekir. bu konuda ilaç ve doz önerilerinde bulunmam doğru ol... Cevabı gör

  • Esansiyel trombozite

    Sayın hocam iyi günler, ablam 52 yaşında 2013 yılında dalağındaki büyüme ve trombosit değerinin 1000 leri geçmesi ve kemik taraması sonucuna göre esansiyel trombozite tanısıyla tedavi görüyor.kullandığı ilaç hydra(sabah 2,akşam 2)kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı kullanıyor.hydra yı içtikten sonra... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Hydrea 5 yıldan uzun kullanımlarda deri kanseri riskini artırıyor. hydrea yerine anagrelide (thromboreductin) kullanılabilir.

  • Esansiyel trombosite

    Sayın hocam iyi günler, ablam 52 yaşında 2013 yılında dalağındaki büyüme ve trombosit değerinin 1000 leri geçmesi ve kemik taraması sonucuna göre esansiyel trombozite tanısıyla tedavi görüyor.kullandığı ilaç hydra(sabah 2,akşam 2)kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı kullanıyor.hydra yı içtikten sonra b... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın suzan taş, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. sorunuza yanıtım da gecikti. bu bakımdan özür dilerim. ablanızın klinik bulguları, çok yüksek trombosit değerleri ve bildirdiğiniz kemik iliği sonucları esansiyel trombositoz ( et ) tanısı konusunda bir şüphe olmadığını destekliyor. hi... Cevabı gör

  • Kan değerleri yüksek çıktı

    Kan değerlerim yüksek çıktı kan aldılar ve kan sonucunda bu yazıyor allel spesifik real-time pcr ve fret tekniği kullanılarak yapılan moleküler analiz sonucunda %21 oranında jac2 v617f mutasyonu saptanmıştır. yazıyor bu ne anlama geliyor ?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    İlik hastalığı olduğunu gösteriyor.kemik ilini testi gerekir.

  • Sonuç hakkında

    Merhaba hocam endokrinoloji doktoruna gittim benim sonuçlara baktı ve talasami merkezine gitmemi söyledi sonuçlarım glukoz 101. wbc 10, 17. rbc 6,89 . plt 374 . mcv 71,3. mch 23,2 . rdw_cv 16, 3. kolesterol 209 . ldl kolesterol 132,8. bu sonuçlarda anormallik varmı hocam şimdiden teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Alyuvarlar küçük ve anemi var. ferritin ve hemoglobin elektroforezi testlerinin yapılması gerekiyor

  • Kansizlikve test sonuclarini

    Hocam eşim 27 yasında mide bulantisi çekiyor ne zamandır geçen gece acile gittik kan testinde bazı değerler düşük çıkti bunları size yazıyorum hgb 9'46 hct 31 mcv 76'6 mch 23'4 mchc 30,5 hocam bu durum ndr bu tabloda acil doktor u kansızlık dedi önemli bir şey var midir

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Ferritin bakılmalı. ferritin 15 in altında ise demir eksikliği anemisi vardır. 6 ay demir kullanip (oroferon mideye dokunmaz, gunde 1 kez) 3 ay sonra ferritin bakilmali. 3 ay sonra ferritin 15 in uzerine cikmaz ise kan kaybi nedeni arastirilmali (gastroenteroloji, ust ve alt endoskopi). demir eksikl... Cevabı gör

  • Dalağım 183 oldu ne demek bu

    Ben yasemin trabzondan yazıyorum doktor bey benim dalagım için 130 olması gerekirken doktor 183 oldu dedi amelyat dedi hemetolojiye yöneldim acaba nedir bu

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Çok sayıda hastalık dalağı büyütebiliyor. nedenini testler yapmadan bilmek mümkün değil

  • Karaciğer yag

    Hocam selam hem kendi doktorumun hem sizin takibinizdeyim. hepatiatos 2-3 yaglanma vardı bu yüzden ast 60 alt 102 ggt 59 trigiliserit 500 ldl 162 gibi sonuçlarım vardı. 1.5 aydır diyetteyim 12 kilo verdim. bugun yapılan tahlillerde ast normal. alt 0-40 aralık içinde benim 49 ve ggt 7-49 aralığı i... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın onur yıldız, tekrar geçmiş olsun. başta trigliserit değerleri olmak üzere hemen hemen bütün testlerimizde düzelmeler olmuş. daha önce belirttiğim gibi kan testleri ve ultrasonografi konusunda aceleye gerek yok. bence en önemli sorunuz " eşinizin pozitif çıkan anti- hbs değeri. bu değer eşiniz... Cevabı gör

  • Jak2 testi

    Hocam tahlil sonuçlarini whatsapp tan göndersem bu numaraya olurmu

    Doktor Cevabı: