Nevşehir Lösemi

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Nevşehir Lösemi İlgili Sorular

  • Çene problemi

    Emrah bey merhabalar, şikayetim çenem ile ilgili olacaktır. çenemde konuşurken ve daha çok yemek yerken tak-tuk sesleri gelmektedir. henüz ağrı veya hareket kısıtlılığı mevcut değil fakat sosyal hayatımı olumsuz etkilemektedir. tabiki muayene etmenizde fayda olacaktır, ama önerebileceğiniz bir yönt... devamı

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Dt. Emrah SOYLU

    Yrd. Doç. Dr. Dt. Emrah SOYLU

    Ses şikayeti tek başına bir sorun teşkil etmemektedir fakat, beraberinde ağrı ve ağız açıklığında kısıtlılık da varsa tedavi edilmesi gereken bir sorundur. sadece ses şikayeti olan hastalarda sesi azaltmaya yönelik olarak hastalar bilgilendirilmekte, tavsiyeler verilmekte ve klinik muayene sonucunda... Cevabı gör

  • Kan kanseri lösemi

    Merhaba tahlil sonuçlarımız:hemogram sonuçlari: wbc:11,18(yüksek) rbc:4,74 hgb:12,9 hct:37,7 mvc:79,5(düşük) mch:27,2 mchc:34,2 plt:398(yüksek) rdw-sd:39,8 rdw-cv:13,8 pdw:11,5 mpv:10 p-lcr:25,2 pct:0,4 nrbc%:0 gra(neut)%:52,8 lym%:30,9 mono%:6,8 eozinofil%:8,8(yüksek)bazofil%:0,7 ig%:0,4 nrbc:0 gra... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Merhaba d vitamini eksikliğin yanı sıra ciddi olmayan bir enfeksiyonda olabilir yüksek değerlerin kontroku uygundur hoşcakalın

  • Bacakta morarma ve ağrı

    Merhabalar değerli doktorum bir süredir bacaklarımda ve kollarım üst kısmında ve kol bileğinin biraz üzerinde şiddetli ağrılarım oluyor yakın zamanda dahiliye bölüne muayene oldum demir ve d vitamini eksikliğim olduğunu söyleyip ilaç verdiler bir haftadır da iki tane dizden aşığıda bir tane de dizde... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın nisa nur şerbet, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. morarmalar ( ekimozlar ) darbe olmaksızın oluştuğu için temel kanama testlerini bir hematoloji uzmanı denetiminde yaptırmanızı öneririm. daha sonra trombosit sayılarında sorun yoksa, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra trombosi... Cevabı gör

  • Kan kanseri lösemi

    Merhaba 4 yaşında oğlum kan ve idrar tahlili yapıldı. wbc oranı 11,18 yüksek çıktı.idrarda sediment ise nadir lökosit,1-2 eritrosit,nadir epitel bulundu. çocuğum lösemi olabilirmi?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Merhaba sorunuzu anlayamadım bk nın ii.18 olması ile bu şekilde sizi düşündürüyorsa böyle bir sonuca gitmek yanlış diğer parametrelere çocuğun muayenesi ve diğer labroratuvar sonuçlarinz bakmak gerekir hoşcakalın

  • Boğaz ağrım

    Hocam 14 yaşındayım cuma akşamı durduk yere yutkununca gırtlağın altındaki boşlukta ağrı oluşmaya başladı yemek yerken su içerken ağrıyor sırtımda ağrıyor nedeni nedir sizce

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Osman DERELİ

    Uzm. Dr. Osman DERELİ

    Muayne etmekte fayda var.basit bir bogaz enefeksiyonu olabılceği gibi daha ciddi seylerde olabilir.

  • Hemogram degerleri

    Hgb:12.8 rbc:4.56 htc:38.3 mcv:84.2 mch:28 mchc:33.3 rdw-cv:13 wbc:11.35 neu#:1.12 neu%:9.8 lym#:9.36 lym%:82.5 mono#:0.73 mono%:6.3 eo#:0.10 eo%:0.9 baso#:0.06 baso%:0.5 plt:359 pdw :15.6 mpw:8.2 pct:0.294 demir:142 demir baglama kapasitesi:103 crp (türbidimetrik):0.03 ferr... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Leyla AĞAOĞLU

    Prof. Dr. Leyla AĞAOĞLU

    Nötropeni bazen bir kaç yıl devam eder ama sizinki çabuk düzeliyor gibi. sonraki tahlillerde de nötrofil normal bulunursa hematolojinin gerekmez!

  • Hgb , hct, mo, ly yüksekliği

    Hocam 55 yaşındaki babamın kan tahlili sonuçları şöyle mo % 9.9 referans aralığı 5.1-9, ly 3.6 referans aralığı 1.3- 3.5 , mo 1 referans aralığı 0.3- 0.8 hgb 17.7 referans aralığı 12.5 -17.2 , hct 51.7 referans aralığı 36-47 rdw 11.3 referans aralığı 11.5 - 15. diğer durumlar normal aralıklarda... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, hemoglobin ve hematokrti değerleri üst sınırda. hemen korkuya kapılmak gereksiz olur. polistemi yönünden incelemek gerekir. geçmiş olsun.

  • Mide agrisi

    Hocam merhaba annem son iki aydir mide ve karninda şiddetli ağrılari var.midesinde yemek yediginde yanma oluyor agri oluyor mide ilaclari vs cok kullaniyor ayrica sağ kaburga altinda ve sırtının iki kürek kemiği arasına vuran kesin ağrıları var.birde sabahlari açken agzimda kan kokusu gibi oluyor di... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Metin KAPAN

    Prof. Dr. Metin KAPAN

    Geçmiş olsun yakınmaları safra kesesi ile ilgili gibi duruyor yinede hastayı muayene etmek gerekir

  • Mide ağrısı

    Hocam merhaba, annemde iki yıldır mide ağrısı var bir kaç defa endoskopi yapıldı gastrit olduğu söylendi en son 12 gün önce midesinden yeniden endoskopi ve biyopsi yapıldı endoskopinin raporunda:antral gastrit yazıyor biyopsi raporunda ise:makroskopik bulgu : 0.1 cm çapında 1 adet gri-beyaz renkli... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nusret ERDOĞAN

    Prof. Dr. Nusret ERDOĞAN

    Sayın hanife özyılmaz geçmiş olsun mide biopsi inceleme sonucunda hepimizde görülebilecek düzeyde" gastrit" dediğimiz iltihabi bir durum saptanmıştır. bu sonuca ,klinik bulgu ve şikayetlerinize göre endoskopi doktorunuz yardımcı olacaktır. iyi günler dilerim.

  • Lym yüksekliği neut düşüklüğü

    Hocam tekrar merhaba ,ben tekrar tahlil yaptırdım bir sorum olacaktı wbc değerim normal sınırlarda;6,8 lym % üst sınır 48 benimki;54,3 gra alt sınır 42 benimki biraz düşük;41 hgb ise;12 diğer değerler ise normal görünüyor. sizce bir sorun varmı? bu arada bu tahlili yaptırma sebebim önceki yıllardak... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, kontrol tahlilde de lenfosit oranınız yüksek. bu durumda konuyu çözmek ve tanı koymak için bir hematolog ile yüz yüze temas kurmanız gerekli geçmiş olsun.