Iğdır Lökosit (Beyaz Kan Hücresi) Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Iğdır Lökosit (Beyaz Kan Hücresi) Hastalıkları İlgili Sorular

  • Lenfosit dusuklugu

    Merhaba, burun surtunsutu testinde a grup influnza pozitif cikti. yasim 26 bayanim. hastaligim bu sabahtan itibaren 38-39 derece ile seyrediyor. fakat beni meraklandiran lenfositlerim dusmesi. 2 gun once astim atagim sebebiyle gittigim acilde yapilan kan sayiminda lenfositler %15, 5 ve 1, 38 iken b... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dr. Barbaros İRDELMEN

    Dr. Barbaros İRDELMEN

    Viral infeksiyonlarda kan tablosu dediğiniz şekilde değişir. doktorunuz doğru tedaviye başlamış. siz iyileşince kan tablonuz hızla iyileşir. geçmiş olsun.

  • Hiçbir şekilde kilo alamıyorum ne yapmam gerek?

    Merhaba hocam, 19 yaşında 1.63 boyunda 41 kiloyum. yazın aile hekimimiz rimobolan isimli iğneyi yazdı 1 ay kadar kullandım 3 e çıktım ama aşırı sivilce yaptı sesimi kalınlaştırdı ve adet düzensizliği yaptı bırakmak zorunda kaldım. bu aralar annem hasta diye çok üzülüyorum sürekli hareket halindeyim... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dyt. Doğan Can GÜNER

    Dyt. Doğan Can GÜNER

    Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. kilo alma konusunda ezbere konuşmak yanlış olur. öncelikle kilo almanıza engel durumun ne olduğunu anlamak gerekir. bunun için de kan tahlili sonuçlarına bakmak lazım. kan tahlili sonuçlarıyla birlikte daha doğru önerilerde bulunabilirim

  • Boğazda kabarcık

    Merhabalar benim dilimin biraz ilerisinde yani küçük dille ayni izada küçük küçük baloncuklar oldu sivilce gibi bunun sebebi nedir acaba

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Bunlar dil kökü papillaları iğdır yani tat tomurcukları iğdır herkesle var geçmiş olsun bir sorun yok

  • Istahsizlik

    Hocam bende ciddi istahsizlik var gegirmeler var doktora gittim ve bana ilaç lar verdi istahinda bir degisikilik olmadı hocam bu yüzden çok stres yapıyorum henüz 20 yasindayim

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ

    Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ

    Sizdeki bu durum psikolojik olabilceği gibi yemek borusu veya mide ile ilgili rahatsızlık olabilir.iç hastalıkları uzmanına görünmeniz gerekmektedir.

  • Salmonella typhpi o ve bo

    Gaitasinda beyaz,seffaf bakteri türü birşeyler çıkıyor bu normalmidir peki?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Bakterileri gözle görmek mümkün değildir. eğer tedavi başlandıysa, sonuna kadar beklemenizi ve sonra halen bu şikayeti devam ediyorsa doktorunuza götürmenizi tavsiye ederim.

  • Salmonella typhpi o ve bo

    4 yasndaki oğlumun 3.ye tekrarlayan ishali ve atesi sonnda gaita testinde salmonella bulundu tedavisi nedir tehlikelimi

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Salmonella, tifo olarak bilinen hastalığa sebep olabilen etkendir. günümüzde, antibiyotik tedavisi ile hızla düzelmektedir. geçmiş olsun

  • Hemogram bilgileri

    İyi çalışmalar hocam. şikayetimiz: öksürük ve bir iki gün arayla çıkan ateş.4 yaşında oğlumuzun hemogram bilgileri. wbc:7,3(4,1-10,5) mon%21,7(2,8-8,5) mon#1,6(0,10-0,60) rbc:4,24(4,30-5,80) hgb:11,2(13,1-16,7) plt:321(150-399) hct:32,9 monositin bukadar yüksek olması lenfoma vb. hastalıkları düşün... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Monosit sayısındaki yükseklik, özellikle enfeksiyonlarda sık karşılaştığımız bir kan bulgusudur. bunu söylemek için enfeksiyonu geçtikten sonra yapılan kan sayımında normale geldiğinin görülmesi gerekmektedir. geçmiş olsun

  • Insülin direnci

    Hocam kolay gelsin . bende şeker var ve insülin kullaniyorum . insülin i kullandiktan sonra beni etkiliyo ve rahatsız ediyo ne yapmalıyım . . birde şekerim düşük te olsa sık sık idrara çıkıyorum .

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ

    Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ

    Öncelikle geçmiş olsun.verdiğiniz bilgilerle bir şey söylemek mümkün değil.iç hastalıkları uzmanına müracaat ederek gerekli tetkikleri yaptırmanız gerekmektedir.ancak neticelere bakarak bir şey yapılabilir.

  • Wbc yüksekliği

    Merhaba hocam.yaşım 35 tahlil sonucumu yorumlarmisiniz. teşekkür ediyorum wbc 28.6 .... hgb 14.7 ... mchc 35.5 .... neu 22.4 .... lym 3.68 ....mono2.25 polisitemia vera teşhis kondu. şuan hiçbir ilaç vermediler. sadece kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum. bir tedaviye başlanması için işte wbc değ... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın berkay bayrak, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. polisitemia vera ( pv ) tanısında başta hemoglobin, hematokrit, eritrosit değerleriniz olmak üzere lökosit ( wbc - akyuvarlar ) ve trombosit ( platelet - plt ) değerlerinizin de yüksek çıkması beklenir. ayrıca, lökosit yüksekliği y... Cevabı gör

  • Yeni dogan bebek

    Iyi gunler bugun 26 gunluk kizimi hastaneye kusma sikayetiyle goturduk bi idrar testi yapildi sonuclari yaziyorum inceleyip bilgi verirseniz cok sevinirim tesekkur ederim renk sari görünüm hafif bulanik dansite 1.010 reaksiyon 7.0 protein (-) neg glukoz (-) neg aseton (-) neg bilirubin (-) neg nit... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    İdrar tetkikinde idrarda iltihap olduğunu gösterir bulgular mevcut. idrar kültürü alınarak antibiyotik başlanması gerekmektedir. yenidoğan döneminde olduğu için hastane yatışı gerekebilir. doktorunuz değerlendirerek karar verecektir. geçmiş olsun