Konya Laboratuvar

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Size önerdiğimiz diğer şehirler


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Hemogram bilgileri

    İyi çalışmalar hocam. şikayetimiz: öksürük ve bir iki gün arayla çıkan ateş.4 yaşında oğlumuzun hemogram bilgileri. wbc:7,3(4,1-10,5) mon%21,7(2,8-8,5) mon#1,6(0,10-0,60) rbc:4,24(4,30-5,80) hgb:11,2(13,1-16,7) plt:321(150-399) hct:32,9 monositin bukadar yüksek olması lenfoma vb. hastalıkları düşünd...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Merhaba oğlunuzun kan sonuçlarında monositoz mevcut.birçok enfeksiyon hastalıkları bu tabloya yol açabilir.endişelendiginiz durum olmayabilir.özellikle belirtmek isterimki bazı laboratuvar sonuçları ile yorum yapmak hatalı sonuçlara yol açar..en doğru yaklaşım doktorunuzun kararıdır.geçmiş olsun

  • Demir anemisi

    Hocam kolay gelsin bir sorum olacaktı doktorlar sende kan fazlalığı var diyorlar. demir bağlama ve gran düşüklüğü var bunlar düşükse kan fazlalığı olur mu acaba.sizce sonuçlar normal mi sonuçlar şöyle saygılarımla kolay gelisin. hgb:16.8 rbc.5.60 hct.48 mcv.85.7 mch.29.9 plt.159 pdw.13.4 mpw.9.7 pct...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, 1. kan değeriniz 16.5. bu haliyle hemen kan fazlalığı var demek doğru değil. çok hafifi bir yükseklik var gibi. izlemek ve ona göre inceleme gerekir. 2. kanı fazla olan kişilerde duruma göre bazen demir eksik de olabilir. bunda bir gariplik yok. 3. sizin demir testleriniz demirin eksik o... Cevabı gör

  • Gebemiyim acaba

    Kan tahlilinde test edince gebelikte 6 a çıktı sonra bir hafta geçtikten sonra tekrar test ettik sonuç sıfır çıktı bunun nedeni ne olduğunu öğrenebilir miyiz

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Gülbin DESTİCİ İŞGÖREN

    Op. Dr. Gülbin DESTİCİ İŞGÖREN

    Laboratuvar hatası olabilir ya da döllenmeden sonra tutunamayan bir gebelik olmuş olabilir.

  • Hamile kalamıyorum

    İyi günler 25 yasında 57 kg olan bit bayanım çocuk sahibi olmak istiyoruz ama 6 ay kadar süredir deniyoruz ama olmuyor. bende hormon testi yaptırdım sonuçları şöyle total testesteron 28,21 estradiol 41,56 fsh 12,56 lh 7,75 çıktı. ayrıca benim yumurtalıkların çalışmadığını söylediler acaba bu değerl...

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Metin KABA

    Yrd. Doç. Dr. Metin KABA

    Önce adetleriniz düzenli mi? onu öğrenmem gerekiyor. her laboratuvarın kendi referans değerleri olduğu için yukarıdaki verilere göre yorum yapmam sağlıklı olmaz. eğer adetleriniz düzenli ise sizin yaşınızda korunmasız ilişki süresi bir yılı doldurduktan sonra çocuk olmuyorsa araştırma yapmak gerekiy... Cevabı gör