Iğdır Kürtaj

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Iğdır Kürtaj İlgili Sorular

  • 2.düşük

    Merhabalar. temmuz ayında 8 haftalık gebeliğim kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. şuan bu ay yine gebelik oluştu fakat kimyasal gebelik geçirdim şimdide.. bunun sebebi ne olabilir ? nasıl bir yol izlemeliyim ?

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Burçin DEMİREL

    Op. Dr. Burçin DEMİREL

    Erken gebelik haftalarındaki düşüklerin büyük oranda sebebi bebekteki genietik ptoroblemlerdir. doğal sonuç olarak gebelik sonlanır. bu yüzden sakatlığı olan bebeklerin doğma oranlarını azaltna doğal bir eleme yöntemdir. kimyasal gebeliği dikkate almazsanız sabırla gebelik denemeye devam edin. 2 y... Cevabı gör

  • Miyomektomi

    Merhaba hocam, ben ağustos ayında 12 haftalık bebegimi kaybettim. gebelik sırasında miyom tespit edildi ve hızlı büyümesi sonucu alınması gerekiyor denildi. 1 ay sonra parça tespitiyle terapatik kürtaj oldum... miyom ağrılarım devam edince 5 gün önce miyomektomi oldum sorum şu; kanamam ne kadar süre... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Alparslan BAKSU

    Prof. Dr. Alparslan BAKSU

    Bu sorularınıza en iyi cevabı dmeliyatınızı yapan doktorunuz verebilir. çünkü myomun boyutu, rahim içeridindeki yerleşimi , ameliyatın şekli , bu sorularınızın cevabı için önemli.

  • Kürtaj sonrası sorun

    Merhaba doktor bey 27 gün önce kürtaj oldum 2 hafta sonra hormon tahlilinde negatif cikti fakat karnımın sol bölgesinde gıdıklama oluyor ve damar atar gibi atıyor karnım kurgandan buyana ilişki yaşamadım adedini hala olmadım bulantimda var normal mi bunlar ?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kutay BİBEROĞLU

    Prof. Dr. Kutay BİBEROĞLU

    İlk adet kürtajdan kabaca 1 ay sonra olacaktır. bekleyin. benzer sorular için www.drkutaybiberoglu.com adresine gidebilirsiniz.

  • Vajinal ultrason

    Kürtajdan 1 hafta sonra sarı ipliksi akıntı ve aralıklı alt karın ağrısı normal mi peki

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Özge ŞAHİN YAŞAR

    Op. Dr. Özge ŞAHİN YAŞAR

    Hekiminize muayene olun pelvik enfeksiyon eşlik ediyor olabilir antibiyotik ve fitil kullanımı önerilebilir

  • Sorun nedir

    Doktor hanım iyi günler 41 yaşında evli 2 çocuk annesiyim bir kürtajım oldu 29 yaşında 30 yaşına kadar 10 gün süren adet dönemi 2 çocuğumdan sonra yani 9 senedir 15 gün sürüyor doktorlar herhangi bir şey yok diyor ama bu ay 20 günü geçiyor neredeyse ilk 1 buçuk hafta akıntı şeklide kahverengi gibi g... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Övgü DOĞAN

    Op. Dr. Övgü DOĞAN

    Merhaba, muayene bulgularınızı bilmeden birşey söylemek zor, ancak muayene bulgularınız normal ve tahlilleriniz normal ise mirena( hormonlu spiral) ya da doğum kontrol ilaçları, kanama miktarını ve süresini azaltmak için düşünülebilir. geçmiş olsun.

  • Tsh düşüklüğü

    Tsh: 0.01 (0.35 -5.50) t3: 4.14. (2.3-4.2) t4: 1.06. (0.89-1.76) ayni tpo: >1300.0 (0-60) anti tg:81 (0-60) hamile kalmak istiyorum bu değerler ile tsh ı nası düzenleyebilirim iyotsuz diyet yapıyorum şuan. aralık’ ayında boş gebelikden kürtaj olmak kaldım. bu değerler ile hamile kalınır mı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba derin hanım test sonuçlarına göre hipertiroidizm mevcut. yani kanda tiroid hormon fazlalığı var. mutlaka araştırılmalı . bir endokrinoloğa gitmelisiniz. altta yatan sebep bulunduktan sonra hamilelik planı yapılması daha uygun olur. sağlıkla kalın

  • Dna testi olur mu

    Merhaba, ben yaklaşık 2 hafta önce kürtaj oldum şimdi kan değerimle dna testi sonuçlanır mı ? acil cevaplandırırsanız sevinirim

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. H. Yeşim YERÇOK

    Op. Dr. H. Yeşim YERÇOK

    Sorunuzu anlayamadım? kürtajdan 4 hafta sonra gebelik hormonunuz (b-hcg) tamamen sıfıra iner.

  • Tekrarlayan düşük

    Merhaba, kardeşim 2,5 yıllık evli ve 1,5 yıldır bebek düşünüyorlar.eşi haşimato hastası ve kan uyuşmazlığı var. haşimayo iin tedavi görüyor. kan uyuşmazlığı için iğnesi yapıldı. 2 kez hamile kaldı ve hamilelikleri 8. ve 9. hafta gibi sonlandı. doktora gittiğinde ultrasonda kalp atışı duyulmadı ve be... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Birdal TOSYALI ÇETİNOL

    Op. Dr. Birdal TOSYALI ÇETİNOL

    Merhaba,kanda pıhtılaşma değerleri normal çıktıysa ilave olarak anne ve babada genetik inceleme yapılabilir.geçmiş olsun...

  • Dış gebelıkmı?

    Doktor hanım merhaba 10 subat tarihi hcg hormonu1303 dü 3.5 haftalık gbeydim dr a göre. 16sı /878 18zi/800 cıktı kese gorunmuyor dr um dıs gebelık olabılır dedı yasım 26 1 kez kürtaj oldum temmuzda2017/ hic sancım yok kanamam yok , dr um yarın ultrason da dıs gebelık görürsek igne yapıcaz d... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Filiz Candan TOPUZ

    Op. Dr. Filiz Candan TOPUZ

    Özge hanım beta hcg hormonu 2 günde bir ikiye katlanır sağlıklı bir gebelikte. sizin değeriniz yükselmediği gibi düşmüş. spontan düşük olabileceği gibi dış gebelik de ekarte edilemez. yakın takip gerekir böyle dorumlarda, düşmeye devam ederse sorunsuz bir şekilde sonlanabilir gebelik,çok geçmiş olsu... Cevabı gör

  • Trombofili paneli

    Merhabalar ben 2 ay önce 5 haftalık düşük yaptum.ilk hamileliğim ve ilk düşüğümdü kendiliğinden düştü, kürtaj olmadım bi ay sonra kist oluştu tedavi için doğum kontrol ilacı içtim yan etki oluşunca bıraktım 10 günlük kullandım. sonra regl oldum kontrole gittim kist kaybolmuştu. yan etkiden dolayı do... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kutay BİBEROĞLU

    Prof. Dr. Kutay BİBEROĞLU

    Lütfen www.drkutaybiberoglu.com adresli konu ile ilgili blog yazılarımı okuyunuz.