Malatya Klinik Biyokimya Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Dr. Mehmet Çağatay TAŞKAPAN

Dr. Mehmet Çağatay TAŞKAPAN

Klinik Biyokimya

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi   
Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÇIĞLI

Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÇIĞLI

Klinik Biyokimya

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi   
Dr. İsmail AKTAY

Dr. İsmail AKTAY

Klinik Biyokimya

Özel Malatya Park Hospital Hastanesi   
Uzm. Dr. Ayça TUZCU

Uzm. Dr. Ayça TUZCU

Klinik Biyokimya

Malatya Devlet Hastanesı   
Uzm. Dr. Hikmet KUTLAR

Uzm. Dr. Hikmet KUTLAR

Klinik Biyokimya

Malatya Yeşılyurt Devlet Hastanesı   
Dr. Gülsüm YILMAZ

Dr. Gülsüm YILMAZ

Klinik Biyokimya

Malatya Devlet Hastanesı   
Uzm. Dr. Neriman SEVİNÇ

Uzm. Dr. Neriman SEVİNÇ

Klinik Biyokimya

Malatya Yeşılyurt Devlet Hastanesı   

Sayfa : 1/1 | Toplam 7 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Asit baz dengesi bozukluğunun tedavisi nedir hangi bölüme gitmeliyim...!

    Allah razı olsun koray hocam sizden açıklayıcı bilgilendirdiğiniz içinn..herşey gönlünüzce olsun inşallah...

    Doktor Cevabı:
  • Hücresel atıklar

    Hücreler,karaciğer,safra ve diğer organların ürettiği artık ve toksik maddeler hangi yolarla dışarı atılır? idrar ve ter yoluyla mı ? feçes yoluyla da atılır mı ? birde insanın yediği içtiği gıdalaın işe yaramayan posa kısmını feçes mi oluşturur ayrıyeden feçeste zehirli maddeler var mıdır ?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Koray KORKMAZCAN

    Uzm. Dr. Koray KORKMAZCAN

    Karaciğer vücutta üretilen zehirli amonyak maddesinin zararsız üre maddesine dönüştürüldüğü yerdir. böbrek, oluşan bu artık maddeyi idrarla atar. safra kanalı, salgısını oniki parmak bağırsağına aktarır. bu salgı, yağların bağırsakta sindirimine yardımcı olan maddeler içerir. ancak, safra salgısının... Cevabı gör

  • Listeria aglütinasyon test sonucu

    Merhaba, listeria aglutinasyonu test sonucum konusunda desteğinizi ve yorumunuzu rica ederim. listeria monocytogenes 1/2 b: 1/160 titrede negatif listeria monocytogenes 1/2 c: 1/160 titrede negatif listeria monocytogenes 4b: 1/160 titrede negatif listeria monocytogenes 4c: 1/160 titrede negat...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Koray KORKMAZCAN

    Uzm. Dr. Koray KORKMAZCAN

    İyi günler leyla hanım, sornuzla ilgili yardımcı olmak istedim. ancak bahsettiğiniz konu mikrobiyoloji uzmanının alanına girmektedir.

  • Değerlerin sapma hesabı var mı

    Hocam merhaba kısa bir soru sormak istiyorum.1.gün yapılan hemogramda wbc .14.00 htc.46 hgb.16,1 5 gün sonra wbc.8,25 ( enf.bittiği için normal olarak değerlendirildi) htc.41 hgb.14,2 şimdi dahiliye dr.bu gayet normal sorun yok çünkü değerler ref aralığında dedi.peki hgb.11 ise belki gıdalarla anemi...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Koray KORKMAZCAN

    Uzm. Dr. Koray KORKMAZCAN

    Merahablar. göksel bey hgb değeri 16 dan 14 e düşmesi referans aralığında olduğu için anlamlı değişiklik yok demek. aynı sürede referans aralığında iken altına düşerse o zaman patolojik bir durum var demektir.