Iğdır Kas Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Iğdır Kas Hastalıkları İlgili Sorular

  • Yoğun kokulu gaz

    Merhaba hocam;39 yaşındayım benim makatta sürekli batma hissi (cam kırıklarının ustune oturmuşum gibi)oluyordu,hafif sarı akıntı olmaya başladı dışkıda bir hafta kadar değişiklik oldu (incelme ve sıvılaşma) sonrasında sanki makat içinde balon şişmiş gibi bişey oldu 4-5 gün sonra makattan yoğun sa... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Sezai LEVENTOĞLU

    Prof. Dr. Sezai LEVENTOĞLU

    Anal fissür yani çatlak zemininde baze bu şekilde apse fistül gelişebiliyor aslı hanım. bu durumda akıntı, ağrı ve kaşıntı sıklıkla kaçınılmaz oluyor. fistül geliştiğinde kendiliğinden ya da antibiyotiklerle iyileşmesi mümkün değil ve mutlaka cerrahi tedavi gerektiriyor. ancak, cerrahinin çok deneyi... Cevabı gör

  • Hamilelik şüphesi

    İyi günler hocam beta hcg baktırdım 1370 h 0-5 mlu/ml çıktı hamile miyim

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Kasım TURAN

    Op. Dr. Kasım TURAN

    Evet hamilesiniz. kliniğimizin tel 05548745757 arayın hemşire hanım size bilgi versin

  • Adet düzensizliği

    Merhabahocam. kasım ayında anal ilişki yaşadım ve boşalma dışarı oldu hiçbir şekilde de vajinaya temas gerçekleşmedi. ancak zevk suyunun akmış olmasından ve analdan ilişkşye girerken zevk suyu içerisindeki spermlerin vajinaya gelebilmiş olmasından şüphelendik. adetimde 7-8 gün gecikme yaşayınca da t... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Ahmet Suphi TOPRAK

    Op. Dr. Ahmet Suphi TOPRAK

    Kendi başınıza ilaç kullanmanız son derece yanlış. düzgün adet oldu iseniz gebe olmanız beklenmez ama kuşkunuz varsa idrar testi bile sorunuzun cevabını verir.

  • Test yapiyormusunuz

    Merhaba hocam 11 aylık oğlumuz var süt ürünleri alerjili neocate mama kullaniyoruz yanlız test yaptırmak istyrouz başka şeylerde alerjisi varmi yokmuş seviyemiz nedir bilmiyoruz vucudundada egzamaya benzer dpkuntuler ve kasinti var bütün testleri yaptırmak ve takip altına alınmak istyoruz ne yapmali... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ahmet AKÇAY

    Prof. Dr. Ahmet AKÇAY

    Merhaba,yakınınızda bulunan çocuk alerji uzmanına öncelikle muayene olun.muayene sonucunda doktorunuz gerekli görür ise sizi testler için yönlendirecektir.

  • Seyirme, baş ağrısı ve beyinde titreşim

    Hocam benim anksiyete, migren ve sinüzitim var. kaslarımda seğirme şikayetiyle muayene oldum 2 ay önce iğneli emg kan tahlilleri normal, demir eksikliği çıktı ve d vitamini. benim sol bacağımın üst kısmı aynı yer arada sürekli seyiriyor ama aynı yer. 7 ay önce beyin mr da normaldi. neden olur hocam,... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Özlem COŞKUN

    Prof. Dr. Özlem COŞKUN

    Geçmiş olsun bazen başağrısına bahsettiğiniz sersemlik hissi eşlik edebilir. bu açıdan bir nöroloji doktorunun görmesi ve yönlendirmesi uygun olacaktır.

  • Ameliyattan sonra yüz felci

    Merhaba hocam,oğlum suan 15 yaşında beyin tumorunden ameliyat olalı 21 ay oldu.tümör temizlendi emarlarimiz temiz çıkıyo.fakat yurumede hafif dengesizlik,yüzde felç olduğundan göz kapağı tam kapanmıyor.altın plak dediler.çocuk kesinlikle istemiyo.sinir kas ameliyatı dediler sonuç pek olumlu deil.baş... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Özlem COŞKUN

    Prof. Dr. Özlem COŞKUN

    Geçmiş olsun maalesef bir ilaç tedavisi yok. bu durumda fizik tedavi ve size önerilen operasyonlar dışında tedaviler sınırlı.

  • Polinöropati

    Hocam 15 yil önce anneme diyabetik nöropati teşhisi konmuştu ama herhangi bi tedavi uygulanmadan 15 sene geçti şu anda yapabileceğimiz bi tedavi var midir kendi başına yürüyemiyor ayaklarda düşük ayak hastalığı da var. bi yol gösterirseniz çok sevinirim

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Özlem COŞKUN

    Prof. Dr. Özlem COŞKUN

    Geçmiş olsun diyabetik nöropati tedavisi için öncelikle kan şekerinin düzenli seyretmesi oldukça önemlidir. diyabetik nöropati en sık rastladığımız nöropatiler arasında yer almaktadır. nöropati tedavisinde kullanılan ilaçlar daha çok ağrıyı azaltmaya yönelik geliştirilen ilaçlar olup hastalığın ver... Cevabı gör

  • Anti hiv hastalığı

    Iyi gunler hocam ekimde cinsel ilişkiyi biraktim kasimin 10unda aids testi yaptirdim elisa sonuc negatif subatin 21inde kemaliseans testi yapildi sonuc negatif 3uncu testi yaptirmaya gerek var mi konuyu kapatsam olur mu 21subatta yapilan test negatifse ertesi gun pozitife dönüşür mu

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hilmi TEZGEL

    Uzm. Dr. Hilmi TEZGEL

    Hesaplamalara göre 21 şubatta yapılan test 90 günü geçen bir sürede yapılmış. 90. gün negatif olan test ondan sonra da negatif çıkacaktır. bu nedenle başka teste gerek yok. konuyu kapatabilirsiniz.

  • Modül hak.

    Hocam ben kasım ve subat aylarında topraksız çektirdim sağ alt lyon'da 8mmsol lopta 1-3 ve 4 mm modül tespit edildi son 1senedir hiç enfeksiyon geçirmedim 7-8 sene önce zatürre geçirdim. bu tehlikeli birşeyim . teşekkürler. hülya

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Sayın bekdaş, çekilen tomografinizde sağ alt lobda 8mm ve sol lobda 3-4mm lik nodüller saptanmış. ilk tomografiden 3 ay sonra kontrol çekilmiş ve anladığım kadarıyla boyutsal değişiklik saptanmamış. hekiminiz bir risk teşkil etmediğini düşünüyorsa birinci yılında kasım 2018 de bt ile takibinin uyg... Cevabı gör

  • Kas seyirmesi

    Merhabalar. 17 yaşndayım. benim sorunum birkaç haftadır kas seyirmesi rahatsızlığım var ve beni fazlasıyla rahatsız etti. kaygı bozukluğum da olduğu için iyice dert ettim. önceden sadece göz kapaklarım seyirirdi kaygıya,uykusuzluğa yorardım ama birkaç haftadır bacaklarımın iki gecedir aynı bölgesi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Melih VURAL

    Uzm. Dr. Melih VURAL

    Merhaba; bunun için bir nöroloji uzmanına görünmeniz uygun olacaktır. seğirmelerin büyük bir yüzdesi selimdir (kötü değildir). geçmiş olsun..