Konya Karaciğer Yağlanması

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Değerlendirme talebi

    Değerli hocam öncelikle merhaba, sağ kaburga altımda ağrı ve büyük abdest'de tam boşalamama ve mide borusunda yanma sorunu ile genel cerrahiye başvurdum.biyokimya: (ldh 230) referans 135-224. hemogram: (wbc 10,85) referans 0,24 - 0,79 (mono 1,01) referans 0,24-0,79 ultrason batın içerisinde yoğun...

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Fatih ÇİFTÇİ

    Yrd. Doç. Dr. Fatih ÇİFTÇİ

    Karaciğer yağlanması mevcut, diyet+ tedavi olmanız da fayda var

  • Karaciğer yağlanması

    Hocam aç karnına yaptır yazmışsınız. yani yanlış mı çıktı sonuç? yüksek iken tok verdiğim içi düşük mü gösterdi? ayrıca hocam 1 haftadır diz kapaklarımın arkası kaşınıyor kaşıyınca kızarıyor bunun yağlanmamla ilgisi varmıdır veya ciddi bi durumla?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın onur yıldız, kaşıntıların karaciğer fonksiyonları ile ilgili olduğunu düşünmek için bir neden yok. biyokimyasal testlerde önerilen 8 saatlik gece açlığı olup, bir sonraki testte bu konuya dikkat ederseniz sonuçlar daha sağlıklı değerlendirilir. sizin testlerde trigliserit düzeylerini çok yük... Cevabı gör

  • Tüm abdominal usg sonucu

    Doktor bey merhaba, karaciğer parankim ekojenitesi grade 2 hepatosteatoz ile uyumlu ve her iki böbrekte multiple kaleektazi alanlari izlenmektedir. ne demek?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Deniz GEZER

    Uzm. Dr. Deniz GEZER

    Karaciğer yağlanması mevcut. gastroenterolji ve dahiliye uzmanına başvurabilirsiniz

  • Karaciğer yağlanması

    Hocam geçen hafta yapılan tahlilleri paylaşmıştım ast 50 alt 102. 1 haftadır diyetteyim 5 kg verdim ayrıca maydonoz limon kuru yaptım dun akşam tekrar yaptırdım fakat ac değildim yaptırırken bi önemi varmı bilmiyorum çıkan sonuç. ast 25 alt 70 aralık (5-55)

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın onur yıldız, ast-alt sonuçlarınız çok iyi. test için aç karnına kan vermeniz uygun olur. özetle, sonuçlarınızda olumlu gelişmeler olmuş. saygı ve sevgilerimle.