Iğdır Karaciğer Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Iğdır Karaciğer Hastalıkları İlgili Sorular

  • Detayli tahlil sonuçlarim

    Merhaba hocam kan değerlerimi inceleyip neler yapmam gerektiğini yazarmisiniz saygilar yaş 31 kilo 95 erkek tarih işlem adı sonuç sonuç birimi referans değeri rapor hata bildir 19.02.2018 alanin aminotransferaz (alt) 46 u/l 0-50 19.02.2018 aspartat transaminaz (ast) 25 iu/l 0-50 19.02... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Tahlilleriniz normal görünüyor...

  • Endişeliyim

    Merhaba bnm aklıma takılan bir konu var yardımcı olursanız memnun olurum dün akşam alkol kullandım yüzüm boynum kulaklarım kırmızı oldu ve eve geldim nefes darlığı çarpıntı yaşadım acile gittim iğne ve hava verdiler acaba ne yapmam gerekiyor bir uzman doktora gözükmelimiyim akciğerde yada karaciğerd... devamı

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Ramazan ERSOY

    Yrd. Doç. Dr. Ramazan ERSOY

    Mayalı bira şarap gibi ürünlerle alerjik reaksiyon görülebilir şikayetlerin devam ediyorsa alerji uzmanı görmesi uygun olur

  • Son evre karaciğer yağlanma

    Merhaba sayın doktorum tekrar bugün test yaptırdım kanımda ve karaciğerimde iltihap göründü ben çok üzgünüm ne yapacağm sağlıklı beslenirsemm düzelirmi nolur yardımcı olun:((

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ayşen HELVACI

    Prof. Dr. Ayşen HELVACI

    Merhaba tuğçe hanım, karaciğer enzimleri mi yüksek? ne kadar yüksek? karaciğerde iltihabın tıbbi adı hepatit. hepatit sadece yağlanmadan olmaz. mikrobik olur, başka sebepleri olur. araştırıldı mı? sağlıklı beslenmeniz elbette önemli. ama sebebinin de bulunması gerekli. geçmiş olsun dileklerimle.

  • Hipoekoik nedir

    Hocam sezaryanla doğum yaptım sonra her adet olmamda sağ kasığımda ağr oluyor. doktora gittim sonuçum kc sağ lop posteriorda yaklaşık 12 mm ölçüsünde hipoekoik görünüm izlendi. kc parankim ekosu grade 1 artmıştır. dalak normal boyut ve homojen ekode izlendi. safra kesesi ve safra yolları normaldir... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ali BAŞÇI

    Prof. Dr. Ali BAŞÇI

    Sanırım karaciğer kisti iyi huylu bir durum. karaciğer de ekojen denilmiş. bir gastroenterolog sizi görse iyi olur. fakat bu bulgular kasıktaki ağrıyı açıklamaz. belki gastroenterolog dışında bir jinekolog da sizi görmesinde yarar var. iyi günler

  • Tırnaklarda yuvarlaklık

    Hocam tıp fakültesinde okuyan kardeşimin dikkatiyle parmaklarımla biraz çomaklaşma olduğunu öğrendim. ailemdeki bireylerin parmaklarının benimki gibi olmadığınıda gördüm. 6 yıldır sigara içiyordum hemen bıraktım göğüs hastalıkları dahiliye ve kardiolojiye gittim. kan tesletim ( hemoglobin, biokimya,... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Osman ŞENER

    Prof. Dr. Osman ŞENER

    Geçmiş olsun. sorunuzla ilgili bilgi ve randevu almak için www.allerjimerkezi.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. sağlıklı günler dilerim.

  • Kronikleşen karaciğer enzim yüksekliği sorunu

    Sayın hocam merhaba. 180 cm boyunda 94 kg ağırlığında 38 yaşında bir erkeğim. glikoz tolerans bozukluğu, santral obezite, bacaklarda grade-4 venöz yetmezlik ve karaciğerde hemanjiom dışında bir sağlık sorunum bulunmamakta. benim sorunum devamlı yüksek seyreden karaciğer enzimleri. batın usg... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Bu durum hem alkole hemde kiloya ve metabolik sendroma bağlı olabilir. akdeniz tipi beslenmeli, alkolü azaltmalı, günlik 30 dk yı aşa tempolu yüüryüş yapmalı ve ayda 1-2 kg verecek şekilde diyetiniz ayarlamalısınız. geçmiş olsun..

  • Sarı renk dışkı sol boşlukta yanma

    Hocam merhabalar yaklaşık 1 haftadır dışkım sarı renkte ayrıca sol al boşluğunda zaman zaman geçen 8 aydir yanma hissi mevcut 2017 eylül ayında böbrek ameliyat oldum kis aldılar patoloji temiz çıktı tomografi karaciğer yağlanması vardı aralıkta doblere girdim yine karaciğer yağlanması çıktı kan... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Ishalle birlike mi sarı renkte dışkınız. gidip bir muayene olsanız yi olur. dışkı kan ve idrar örneklemesi gerekebilir.

  • Safra kesesi

    Merhaba hocam. safra kesemde 15 mm boyutlu kalkül izlenmekte ve safra kesesi lumeninin 4 te úcúnú dolduran yoğun içerikli çamur varmış. ayrıca dalak uzun aksí 138 mm olarak görülmüş. cevaplarınizi bekliyorum ne yapmam gerekiyor

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Cemalettin CAMCI

    Prof. Dr. Cemalettin CAMCI

    Gamze hanım geçmiş olsun. safra kesenizde büyüklü küçüklü taşlarınız var ameliyat olmanız gerekiyor. dalak büyüklüğü için de karaciğer ve karaciğere giden ana damarın gözlenmesi gerekiyor. ondan sonra safra kesenizin çıkarılması gündeme gelebilir

  • Çomaklaşmaa

    Hocam tıp fakültesinde okuyan kardeşimin dikkatiyle parmaklarımla biraz çomaklaşma olduğunu öğrendim. ailemdeki bireylerin parmaklarının benimki gibi olmadığınıda gördüm. sigara içiyordum hemen bıraktım göğüs hastalıkları dahiliye ve kardiolojiye gittim. kan tesletim ( hemoglobin, biokimya, hormanla... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Serab ARSLAN

    Prof. Dr. Serab ARSLAN

    Gerekli taramalr yapılmış en önemlileri merak etmeyin anladığım kadarı ile şüpheli çomak parmak tanısı da kaldı ki her zaman tam sebep bulunamıyabikir biz buna idyopatik diyoruz geçmiş olsun

  • Kaşıntı hissi

    Hocam merhabalar benim sorunum yaklaşık üç aydır vücudumda özellikle kollarımda, bacaklarımda,yüzümde ve başımda kaşıntı hissi oluyor.öğle bariz şekilde bir kaşıntı yok,deride kızarıklık ve pullanmada olmuyor.gecen ay içerisinde aile hekimliğinde kan tahlillerim yapıldı özellikle karaciğer değerleri... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Şerafettin SARAÇOĞLU

    Uzm. Dr. Şerafettin SARAÇOĞLU

    Dermatoloji uzmanına muayene olmanızı öneririm.