Konya Karaciğer Enzim Yüksekliği

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Dr. Cemal ÖZGÜN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Cemal ÖZGÜN

Dahiliye - İç Hastalıkları

Karaciğer Enzim Yüksekliği, Kalp Enfartüsü (Akut Koroner Sendrom), Yaygın Vücut Travması Üfürüm, Kan elektrolit testi, Periferik kan stem hücre transplantasyonu

Özel Fmc Akşehir Diyaliz Merkezi  Yarenler, 24. Ağustos Blv. No:202, 42550 Akşehir/Konya, Turkey 
Ass. Dr. Serpil ERGÜLÜ EŞMEN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Ass. Dr. Serpil ERGÜLÜ EŞMEN

Dahiliye - İç Hastalıkları

Paget Hastalığı (Kemik), Şok, Kabızlık (Konstipasyon) Puva tedavisi(fotokemoterapi), Lenfaferez, Kolon kanseri görüntüleme

Konya Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı(S)  Konya Eğitim ve Araştırma Hst., 42090 Meram/Konya, Turkey 
Uzm. Dr. Şerife Figen ÇETİNKAYA - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Şerife Figen ÇETİNKAYA

Dahiliye - İç Hastalıkları

Alerjik Dermatit (Alerjik Deri Hastalığı), Ateroskleroz (Damar Sertliği), Akciğer Ödemi Keratinin kan testi, Kanser görüntüleme kanser deteksiyonu, Tıbbi Sülük

Özel Konya Farabi Hastanesi  Ebru Sok. No:14, Kosova Mah., 42090 KONYA/Selçuklu/Konya, Turkey 
Dr. Ahmet Çizmecioğlu - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Ahmet Çizmecioğlu

Dahiliye - İç Hastalıkları

Karaciğer Kisti, Alzheimer Hastalığı, Obezite Hdl kolesterol testi, Medikal Estetik ve Cilt Bakımı, Cyberknife tedavisi

Özel Konya Farabi Hastanesi  Ebru Sok. No:14, Kosova Mah., 42090 KONYA/Selçuklu/Konya, Turkey 
Prof. Dr. Hakkı POLAT - Dahiliye - İç Hastalıkları

Prof. Dr. Hakkı POLAT

Dahiliye - İç Hastalıkları

Makatta Ağrı, Böbrek İltihabı (Piyelonefrit), Polikistik Böbrek Hastalığı Bioenerji, Melanom alınması, Ozon Tedavisi

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi  Necmettin Erbakan Üniversitesi, Yunus Emre, 42080 Meram/Konya, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 5 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Idrarda dansite yüksekliği

    Çok teşekkür ederim hocam zaten emme problemi yaşıyoruz.memeyi reddediyor.birde kanda karaciğer enzimleri yüksek çıkıyor 50 65 arasında.kilo alımı ve boy uzaması da çok yavaş.bununla alakasi var midir? karaciğer enzim yüksekliği sebebi ne olabilir.

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Fatih MERT

    Uzm. Dr. Fatih MERT

    Kan tahlili verdiğinizde basit bir grip dahi bu yüksekliği yapabilir. 4 aylık bir çocuk ortalama 64 cm ve 6.5 kg gelmeli. bu ölçülerde ise çok sıkıntı yapmayın ayda 500 gr alıyorsanız problem yok demektir.

  • Alt yüksekliği

    Hocam 2. 5 yaşında oğlum var. bademcik rahatsızlığı sebebiyle hastaneye gittiğimizde kan testi yaptırdık.sonuçlan şu şekilde eritrosit:5,4 (3.7-5.3), hemoglobin:12,5 (10,5-13,5), hematokrit:37,5 (33-39), mcv :69,4 (75-85), mch:23.2 (23-31), rdw-cv:16.4 (11-16), mchc:33,4(32-36) ,pdw:19.4(9-17) pct%...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vildan ERTEKİN

    Prof. Dr. Vildan ERTEKİN

    Geçmiş olsun viral enf larda karaciğer enzimleri de yükselir.cocuk gastroenteroloji bilim dalına giderek takip edil.enizi oneriyorum

  • Diyabet hepatomegali

    Hocam 51 yasinda erkek 10 yillik tip 2 diyabet ve hipertrigliseridemi hastasiyim. galvus met ,incuria,lipanthyl,delix kullaniyorum. üreter tasi icin bir sure rowatinex kullandim.ureter tasi icin bt yapildiginda karaciger boyutu 23 cm goruldu ve tam kanda ggt:172 diger karaciger enzimleri normal. 1 a...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Sinan ÇAĞLAYAN

    Doç. Dr. Sinan ÇAĞLAYAN

    Muhtemelen diyabete bağlı karaciğer yağlanması ve bu nedenle gelişen karaciğer büyüklüğü ve enzim yüksekliğidir. diyabetik diyete ek olarak karaciğer koruma diyeti, bazı destek ürünleri ile bir miktar düzelir. kilolu iseniz göbek çevresinin azalması lazım. 1 ay bekleyebilir. doktorunuzla görüşün.

  • Yumuşak doku kitlesi

    Hocam iyi akşamlar daha önce de size yazmıştım geçtiğimiz mayıs ayında ameliyatımı oldum 13 saat süren zorlu bir ameliyattı kitle tamamen çıkarıldı karnında ters l şeklinde bir yara izi mevcut lakin ameliyat sonrası başlayan ve halen süren ishal durumu mevcut yapılan tüm tahliller temiz diski da kan...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Cemalettin CAMCI

    Prof. Dr. Cemalettin CAMCI

    Sizi takip eden doktorunuz öyle öngördü ise geçecektir. geçmiş olsun. saygılarımla