Konya Kanama Ve Morarıklıklar

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Uzm. Dr. Fahri ARI - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Fahri ARI

Dahiliye - İç Hastalıkları

Büyüme Geriliği (Boy Kısalığı), Makattan Kan Gelmesi, Hazımsızlık (Dispepsi) Aile ve Çocuk Danışmanlığı, Hdl kolesterol testi, Platelet sitaferezi(hemaferezis)

Medicana Konya  Feritpaşa Mah.Gürz Sok. No:1  Selçuklu, Konya 
0 (850) 433 38 45
Dr. Fatih KÜÇÜKKARTALLAR - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Fatih KÜÇÜKKARTALLAR

Dahiliye - İç Hastalıkları

Safra Taşı Ağrısı (Biliyer Kolik), Üriner Sistem Anomalisi, Kanama Ve Morarıklıklar Wegamed, Anti-ccp(sitrülin antikoru), Akciğer ve plevra biyopsisi

Konya Numune Hastanesı  Yeni Şehir, 42060 Selçuklu/Konya, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 2 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Sebepsiz morluk

    Hocam merhabalar. vücudumda oluşan sebepsiz morluklar sebebiyle iç hastalıkları doktoruma gittim ,periferik yayma testi yapıldı ve normal çıktı. c vitamini eksikliği ve kanama bozukluğu da çıkmadı fakat küçük boyutta ve birden fazla olan morluklarım çıkmaya devam ediyor. biri gidiyor yenisi çıkıyor....

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın tuğba batur, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. wbc ( lökosit - akyuvarlar ) düşüklüğü ve morarmalar yönünden hematoloji uzmanına muayene olup daha ayrıntılı olarak testlerin yaptırılması gerekiyor. uzman meslektaşımız bu konuda size test sonuçları çıkınca sizi daha rahat bilgilend... Cevabı gör

  • Dirseklerde morarma

    Merhabalar.annemin kol dirseklerinde morluklar var 4 5 yildir hic gecmedi.ev isi yaptiginda daha cok oluyor.doktora gittik tahlil yaptirdik hic birsey cikmadi.bize yardimci olur musunuz?

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Mediha AYHAN

    Doç. Dr. Mediha AYHAN

    Merhaba hülya hanım annenizdeki lezyonları görmeden birşey demek çok zor. yaş, kullanılan ilaçlar, fizik muayene ve yapılan tetkiklerin hepsini bir bütün olarak değerlendirmek gerekir. sağlık ve esenlik dileklerimle

  • Kan degerlerim

    Hocam kan degerlerimi yorumlayabilir misiniz,bu değerlere göre bir hastalık riski var mıdır? simdiden teşekkür ederim hocam. wbc - 6.77 4.5-10.5 rbc - 4.4 4- 6 hgb -13.3 11-18 hct- 40.6 35-57 mcv- 92.3 80-99 mch- 30.3 27-32 mchc-32.8...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın hocam, hemogram sonuçlarınız ile ilgili bir sorun olmadığını söyleyebilirim. saygı ve sevgilerimle.

  • Morluklar..

    Merhabalar doktor bey ben 19 yaşındayım benim problemim 3 aydır regl olmadığım için bir kadın doğum uzmanına gittim regl sökücü verdi . ve vücudumda bilmediğim morluklar çıkıyor kol kasık bacak. ağır bir spor yapıyorum cardionun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum kan sonuçlarım folat 10.51 ts...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mustafa YENİGÜN

    Prof. Dr. Mustafa YENİGÜN

    Tahlileriniz normal.d vitamini düşük bunun için dahiliyeye gidin.beyaz tenli iseniz morluk olmasi normaldir.