Kan Kanseri (Lösemi)

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Hemogram (Kan Sayımı), Hemolitik Anemi, İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis Pdc-e2 antijen(antimitokondiyal antikor), Rejeneratif tıp, Kemik iliği biyopsisi

Özel Koru Ankara Hastanesi  Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar  Çankaya, Ankara 
0 (850) 811 75 52
Bir doktorun sahip olması gereken bütün niteliklere sahip harika bir doktor. Alanındaki yeterliği, ilgisi, düş... ...

Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Hematolojisi, Ankara

Kemik İliği Nakli (Kök Hücre Nakli), Bebek Ve Çocuk Sağlığı, Lökosit (Beyaz Kan Hücresi) Hastalıkları Çocuklarda egzema, Lenfaferez, Tüberkülin deri testi(tdt)

Özel Liv Hospıtal Ankara  Kavaklıdere, Bestekar Sok. No:8, 06680  Çankaya, Ankara 
0 (850) 811 75 34
hocam cok ama cok tesekkur ederim.inanilmaz guzel ilgilendiniz bizimle.herseyde hemen cevap yazdiniz.verdiniz... ...
Prof. Dr. Betül TAVİL - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Prof. Dr. Betül TAVİL

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Hematolojisi, İstanbul

Hemofili, Kan Kanseri (Lösemi), Kanama Bozuklukları Lenfaferez, Yenidoğan işitme taraması, Tüberkülin deri testi(tdt)

Özel Medıstate Kavacık Hastanesi  Rüzgarlı Bahçe Mah. Cumhuriyet Cad. No: 24 
0 (850) 811 73 25

Prof. Dr. Duran CANATAN

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Hematolojisi, Antalya

Otoimmun Hastalıklar, Wilms Tümörü (Böbrek Tümörü), Von-Willebrand Hastalığı Apgar skoru, Büyüme hormonu testi, Lenfaferez

Özel Antalya Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi  Arapsuyu Mah. 600.Sok. Ayşe Yeşil Apt. No: 39/1  Konyaaltı, Antalya 
0 (850) 811 39 58
Kafamdaki soru işaretlerini giderdiğiniz ve soruma hemen yanıtladığınız için çok teşekkür ederim Hocam ...
Prof. Dr. A. Murat TUNCER - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Prof. Dr. A. Murat TUNCER

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Hematolojisi, Ankara

Kemik İliği Kanseri, Miyelodisplastik Sendrom, Kas Ve Yumuşak Doku Tümörleri (Rabdomyosarkom) Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi), Büyüme hormonu testi, Lenfaferez

A. Murat TUNCER Muayenehanesi  Tepe Prime C blok No: 35  Çankaya, Ankara 
0 (850) 811 76 43
Doç. Dr. Abdullah Altıntaş - Dahiliye - İç Hastalıkları

Doç. Dr. Abdullah Altıntaş

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul

Hemogram (Kan Sayımı), Hemolitik Anemi, İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis Kemik iliği transplantasyonu(periferik hematopoiet, Pet tarama, Platelet sitaferezi(hemaferezis)

Medicana Bahçelievler  Eski Londra Asfaltı No:2 34180   Bahçelievler, İstanbul 
0 (850) 811 41 25
Doç. Dr. Ayla GÖKMEN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Doç. Dr. Ayla GÖKMEN

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Hemogram (Kan Sayımı), Hemolitik Anemi, İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis Hiv testi, Splenektomi, Abdominal parasentez

Medicana Ankara  Söğütözü Caddesi,2165 Sokak No:6 Söğütözü 06520   Çankaya, Ankara 
0 (850) 811 41 23
Dr. Osman CANTEKİN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Osman CANTEKİN

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul

Kan Kanseri (Lösemi), Mesane (İdar Kesesi) Kanseri, Hazımsızlık (Dispepsi) Medikal Estetik ve Cilt Bakımı, Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi), Dgk(dışkıda gizli kan) testi

Medicine Hospital  Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli  Bağcılar, İstanbul 
0 (850) 811 79 77
Uzm. Dr. Hakan ERKMAN - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Uzm. Dr. Hakan ERKMAN

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Hematolojisi, Adana

Hodgkin Hastalığı, İdiyopatik Trombositopenik Purpura (İTP), Kan Kanseri (Lösemi) Apgar skoru, Büyüme hormonu testi, Lenfaferez

Özel Adana Hastanesi  Çınarlı Mah. Atatürk Cad. Büyükşehir Belediye Karşısı No: 23  Seyhan, Adana 
Prof. Dr. Mahmut BAYIK - Dahiliye - İç Hastalıkları

Prof. Dr. Mahmut BAYIK

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, İstanbul

Kolay Kanama, Kan Kanseri (Lösemi), Kanama (Pıhtılaşma) Bozukluğu Gtt(glukoz tolerans testi), Ogtt (oral glukoz tolerans testi), Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi)

  Cemil topuzlu Cad. Sedir apt.No:24 Daire 3  Kadıköy, İstanbul 
Prof. Dr. Bilgehan YALÇIN - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Prof. Dr. Bilgehan YALÇIN

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Onkolojisi, Ankara

Hodgkin Hastalığı, İdiyopatik Trombositopenik Purpura (İTP), Kan Kanseri (Lösemi) Cyberknife tedavisi, Eksternal radyoterapi, Kemik iliği transplantasyonu(periferik hematopoiet

Prof. Dr. Bilgehan YALÇIN Muayenehanesi  Reşit Galip Cad. Rabat Sok. No: 1/3  Çankaya, Ankara 
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Onkolojisi Bölümü  Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü 06100  Çankaya, Ankara 
Doç. Dr. Zekai AVCI - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Doç. Dr. Zekai AVCI

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Hematolojisi, İstanbul

Anemi (kansızlık), Büyümüş Lenf Bezleri, Akdeniz Anemisi (Talasemi) Aşı takibi, Aşı takvimi, Yenidoğan işitme taraması

  Küçükbakkalköy mah, Dudullu cad, No: 23-25/B, Brandium Rezidans, R2 Blok, Daire:13  Ataşehir, İstanbul 
Doç. Dr. Işık ATAGÜNDÜZ - Dahiliye - İç Hastalıkları

Doç. Dr. Işık ATAGÜNDÜZ

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, İstanbul

Kök Hücre Nakli (Transplantasyonu), İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis, Anemi Mezenkimal kök hücre, Fotoferez, Kemik iliği biyopsisi

Marmara Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Fevzi Çakmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 10 Üst Kaynarca  Pendik, İstanbul 
Prof. Dr. Ali ÜNAL - Dahiliye - İç Hastalıkları

Prof. Dr. Ali ÜNAL

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Kayseri

Dalak Büyümesi (Splenomegali), Lenf Bezi Kanseri (Lenfoma), Kan Kanseri (Lösemi) Fotoferez, Lenfaferez, Diabetes mellitusta insülin tedavisi

Özel Muayenehane  Millet Cad Belediye durmaz iş merkezi k:4 no:408  Melikgazi, Kayseri 

Prof. Dr. Orhan SEZER

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, İstanbul

Hodgkin, Kök Hücre Nakli (Transplantasyonu), Hodgkin-dışı Lenfoma(Non-Hodgkin Lenfoma) Abdominal ultrasonografi, Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi), Dgk(dışkıda gizli kan) testi

Memorial Şişli Hastanesi  Piyale Paşa Bulvarı Okmeydanı  Şişli, İstanbul 
Orhan Hocamı, hastalığım Burkitt Lenfoma sayesinde tanıdım. Hocam beni sağlığıma kavusturdu. Allah ondan binle... ...
Doç. Dr. Ender SOYDAN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Doç. Dr. Ender SOYDAN

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Hemogram (Kan Sayımı), Hemolitik Anemi, İdiopatik Pulmoner Hemosiderozis Gtt(glukoz tolerans testi), Pdc-e2 antijen(antimitokondiyal antikor), Hiv testi

Uzm. Dr. Arif TOMAŞ - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Arif TOMAŞ

Dahiliye - İç Hastalıkları, Burdur

Üriner Sistem Anomalisi, Ülser Delinmesi, Ürtiker (Kurdeşen, Dabaz) Medikal Estetik ve Cilt Bakımı, Hdl kolesterol testi, Anti-ccp(sitrülin antikoru)

1 Nolu Aile Sağlığı Hizmetleri İstasyonu  Yenice, Eski Antalya Cad.  Merkez, Burdur 
Uzm. Dr. Rafet BAŞAR - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Rafet BAŞAR

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul

Paget Hastalığı (Kemik), Kan Kanseri (Lösemi), Kanama (Pıhtılaşma) Bozukluğu Radyasyon tedavisi, Dgk(dışkıda gizli kan) testi, Transvenöz karaciğer biyopsisi

İstanbul Tıp Merkezi   
Prof. Dr. Burhan FERHANOĞLU - Dahiliye - İç Hastalıkları

Prof. Dr. Burhan FERHANOĞLU

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul

Hormon Fazlalığı, Kan Kanseri (Lösemi), Ağrı Abdominal parasentez, Bitkisel Tedavi, Kolesterol testi

Özel Muayenehane  Harbiye Mahallesi, Maçka Caddesi, No:17D (Nuri Akın Anadolu Lisesi Karşısı) Maçka / İSTANBUL  Beşiktaş, İstanbul 
Prof. Dr. Önder ARSLAN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Prof. Dr. Önder ARSLAN

Dahiliye - İç Hastalıkları,Hematoloji, Ankara

Kan Kanseri (Lösemi), Biyopsi (Kemik İliği), Kemik İliği Kanseri Mezenkimal kök hücre, Rejeneratif tıp, Gtt(glukoz tolerans testi)

Ankara Üniversitesi  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Hematoloji Bilim Dalı Cebeci  Çankaya, Ankara 
Hemoterapi  İran Cad. 17b/103 Hayat Apt. Kavaklıdere  Çankaya, Ankara 
Uzm. Dr. Kani Masaroğulları - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Kani Masaroğulları

Dahiliye - İç Hastalıkları, Ankara

Böbrek Atardamarı Tıkanıklığı (Renal Arter Trombozu), Makattan Kan Gelmesi, Beyin Tümörü Periferik kan stem hücre transplantasyonu, Pet/bt tarama, Abdominal parasentez

Kolan Brıtısh Hospıtal Ltd. Şti.  Atatürk Cd 13, Gönyeli 

Uzm. Dr. Hatice YAZĞAÇ

Dahiliye - İç Hastalıkları, Balıkesir

Doğumsal Adrenal Hiperplazi, Yumurtalık (Over) Kanseri, Lenfoma (Lenf Bezi Kanseri) Radyofrekanslı ablasyon, Lenfaferez, Böbrek ultrasonu

Balıkesir Ayvalık Devlet Hastanesi  Yeni, Ahmet Taner Kışlalı Cd. No:17, 10400 Küçükköy/Ayvalık/Balıkesir, Turkey 
Bir Dr mesleğini bu kadar sevip bu kadar iyi yapabilir .uzm.Dr. Hatice hanım hastalarını sabırla dinleyip çok... ...
Uzm. Dr. Mehmet Mustafa ÖZER - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Mehmet Mustafa ÖZER

Dahiliye - İç Hastalıkları, Diyarbakır

Akut Böbrek Yetmezliği, Sağlıklı Beslenme, Tromboflebit (Damar İçinde Pıhtılaşma) Oksimetre, Periferik kan stem hücre transplantasyonu, Kolesterol testi

Özel Diyar Life Dağkapı Hastanesi  Yenişehir, Ali Emiri Cd. No:1, 21100 Dağkapı / Yenişehir/Yenişehir/Diyarbakır, Turkey 
Uzm. Dr. Ramazan ACAR - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Ramazan ACAR

Dahiliye - İç Hastalıkları, Erzurum

Yemek Borusu (Özofagus) Kanseri, Solunum Durması, Safra Kanalı Taşı (Koledokolitiazis) Artrosentez (eklem içi sıvı aspirasyonu), Abdominal ultrasonografi, Gtt(glukoz tolerans testi)

Erzurum Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi  Osman Bektaş, Mareşal Fevzi Çakmak Cd., 25070 Palandöken/Erzurum, Turkey 
Gülhane Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Emrah Mahallesi, Gen. Dr. Tevfik Sağlam Cd, 06010 Keçiören/Ankara, Turkey 
Dr. Hikmet AŞKAR - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Hikmet AŞKAR

Dahiliye - İç Hastalıkları, Hatay

Beyin Kanaması, Hepatit A, Alerjik Dermatit (Alerjik Deri Hastalığı) Akciğer ve plevra biyopsisi, Akupunktur Tedavi, Puva tedavisi(fotokemoterapi)

Hatay Antakya Devlet Hastanesı  Altınçay, 31040 Merkez/Antakya/Hatay, Turkey 
Hatay Devlet Hastanesi  Odabaşı Köyü, 31120 Odabaşı/Hatay Merkez/Hatay, Turkey 
Ass. Dr. Emrah KILIÇASLAN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Ass. Dr. Emrah KILIÇASLAN

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul

İdiyopatik Trombositopenik Purpura (İTP), İdrarda Kan Görülmesi (Hematüri), Hırıltılı Solunum Aile ve Çocuk Danışmanlığı, Hdl kolesterol testi, Pdc-e2 antijen(antimitokondiyal antikor)

Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Gata Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Selimiye, Tıbbiye Cd., 34668 Üsküdar/İstanbul, Turkey 
Uzm. Dr. Mehmet TAYFUR - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Mehmet TAYFUR

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul

Kronik Glomerulonefrit, Hepatit A, Mide Gazı Bioenerji, Perkütan karaciğer biyopsisi, Kolesterol testi

Dr. Samprie SARISAKAL - Dahiliye - İç Hastalıkları

Dr. Samprie SARISAKAL

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul

Barrett Özafagusu, Kan Kanseri (Lösemi), İş Stresi Splenektomi, Perkütan karaciğer biyopsisi, Hacamat Tedavisi

Uzm. Dr. Sertaç ÖZTÜRK - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Sertaç ÖZTÜRK

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul

Alzheimer Hastalığı, Böbrek Üstü Bezi Yetmezliği (Adrenal Yetmezlik), Akalazya (Yutma Güçlüğü) Prp tedavisi, Mezoterapi, Oksimetre

Uzm. Dr. Yusuf SAVRAN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Yusuf SAVRAN

Dahiliye - İç Hastalıkları, İzmir

Kan Kanseri (Lösemi), Renal Tübüler Hastalıklar, Polip (Mide, Bağırsak) Periferik kan stem hücre transplantasyonu, Hacamat Tedavisi, Wegamed


Sayfa : 1/16 | Toplam 473 kayıt bulundu.

Kan Kanseri (Lösemi) İlgili Sorular

  • Kan kanseri lösemi

    Merhaba tahlil sonuçlarımız:hemogram sonuçlari: wbc:11,18(yüksek) rbc:4,74 hgb:12,9 hct:37,7 mvc:79,5(düşük) mch:27,2 mchc:34,2 plt:398(yüksek) rdw-sd:39,8 rdw-cv:13,8 pdw:11,5 mpv:10 p-lcr:25,2 pct:0,4 nrbc%:0 gra(neut)%:52,8 lym%:30,9 mono%:6,8 eozinofil%:8,8(yüksek)bazofil%:0,7 ig%:0,4 nrbc:0 gra... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Merhaba d vitamini eksikliğin yanı sıra ciddi olmayan bir enfeksiyonda olabilir yüksek değerlerin kontroku uygundur hoşcakalın

  • Bacakta morarma ve ağrı

    Merhabalar değerli doktorum bir süredir bacaklarımda ve kollarım üst kısmında ve kol bileğinin biraz üzerinde şiddetli ağrılarım oluyor yakın zamanda dahiliye bölüne muayene oldum demir ve d vitamini eksikliğim olduğunu söyleyip ilaç verdiler bir haftadır da iki tane dizden aşığıda bir tane de dizde... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın nisa nur şerbet, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. morarmalar ( ekimozlar ) darbe olmaksızın oluştuğu için temel kanama testlerini bir hematoloji uzmanı denetiminde yaptırmanızı öneririm. daha sonra trombosit sayılarında sorun yoksa, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra trombosi... Cevabı gör

  • Kan kanseri lösemi

    Merhaba 4 yaşında oğlum kan ve idrar tahlili yapıldı. wbc oranı 11,18 yüksek çıktı.idrarda sediment ise nadir lökosit,1-2 eritrosit,nadir epitel bulundu. çocuğum lösemi olabilirmi?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Merhaba sorunuzu anlayamadım bk nın ii.18 olması ile bu şekilde sizi düşündürüyorsa böyle bir sonuca gitmek yanlış diğer parametrelere çocuğun muayenesi ve diğer labroratuvar sonuçlarinz bakmak gerekir hoşcakalın

  • Hemogram degerleri

    Hgb:12.8 rbc:4.56 htc:38.3 mcv:84.2 mch:28 mchc:33.3 rdw-cv:13 wbc:11.35 neu#:1.12 neu%:9.8 lym#:9.36 lym%:82.5 mono#:0.73 mono%:6.3 eo#:0.10 eo%:0.9 baso#:0.06 baso%:0.5 plt:359 pdw :15.6 mpw:8.2 pct:0.294 demir:142 demir baglama kapasitesi:103 crp (türbidimetrik):0.03 ferr... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Leyla AĞAOĞLU

    Prof. Dr. Leyla AĞAOĞLU

    Nötropeni bazen bir kaç yıl devam eder ama sizinki çabuk düzeliyor gibi. sonraki tahlillerde de nötrofil normal bulunursa hematolojinin gerekmez!

  • Hgb , hct, mo, ly yüksekliği

    Hocam 55 yaşındaki babamın kan tahlili sonuçları şöyle mo % 9.9 referans aralığı 5.1-9, ly 3.6 referans aralığı 1.3- 3.5 , mo 1 referans aralığı 0.3- 0.8 hgb 17.7 referans aralığı 12.5 -17.2 , hct 51.7 referans aralığı 36-47 rdw 11.3 referans aralığı 11.5 - 15. diğer durumlar normal aralıklarda... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, hemoglobin ve hematokrti değerleri üst sınırda. hemen korkuya kapılmak gereksiz olur. polistemi yönünden incelemek gerekir. geçmiş olsun.

  • Babam in hastalığı

    Öncelikle merhaba hocam babam à gazi hastanesinde lösemi yani kan kanseri teşhisi koydular daha sonra belli bir süre kemoterapi ilacı verdiler.daha sonra ilik nakli oldu babam ve bundan sonra ki aşama ilk başta iyiydi daha sonra kullandığı bir ilacı kontrole gittikçe arttırdilar bunun sonucunda baba... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, hastaya ait hiç bir bilgi verilmemiş. löseminin tipi yazılmamış, iiacın ne olduğu yazılmamış vb. üstelik de bilinci kapanan bir hasta. demek istemem şu ki böyle bir hastanın durumu hakkında internet üzerinden ve üstelik hastayı hiç bilmeyen birisi olarak hiç bir yorum yapılamaz. çok geçmi... Cevabı gör

  • Hemogram degerleri

    Homogram degerleri hakkinda hemogram kan sonuclari hgb:11.9 rbc:4.33 hct.35.8 mcv.82.8 mch.27.5 mchc.33.2 rdw_cv:13.9 wbc.7.64 neu#:0.75 neu%:9.8 lym#:6.18 lym%:80.9 mono#:0.53 mono%:6.9 eo#:0.14 eo%:1.9 baso#:0.04 baso%:0.5 plt:320 pdw.15.6 mpv.8.2 pct.0.264 hemotolijilik bir durum varmi acaba l... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Leyla AĞAOĞLU

    Prof. Dr. Leyla AĞAOĞLU

    Nötropeni var, viral bir enfeksiyon yapmiş olabilir, düzelene kadar belirli aralarla takip edilmeli!

  • Wbc ve alerji

    Hocam merhabalar. eylül ayında yıllardır (8-9 yıl önce farkettiğim) büyümeyen cene altında bulunan 10 mm'den küçük beze için kontrole gittim. bir kaç yerde kontrolünü yaptırdım. hepsi ultrasonla bakarak lenf nodu olduğunu büyümediği için sorun olmadığını söyledi. eylül ayındaki kontrolünü yaparken... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, wbc (akyuvar) artışı yapan çok sayıda sebep vardır. bunlar arasında enfeksiyonlar ilk sırada gelir. ama elbet bazı kan hastalıkları da ayırıcı tanıda önemlidir. ayrıntılı sorular sormadan ve bizzat muayene etmeden uzaktan karar verilemez. geçmiş olsun.

  • Lösemi hastaligi

    Mrb hocam kardesim lösemi all hastasi tahlillerini kontrol ediyorum ama nrbc04 cikiyo beni cok endiselendiriyo bunun anlamini bana soylermisiniz tsk ederim ....bunun cikmasi normal mi yoksa ciddi durum mu var

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, all sizind e bildiğiniz üzere uzun ve karmaşık bir durum. konunun aslından koparak tek kan testi sorusu çok anlamlı değil. işin doğrusu bunu takip eden doktorlarınızla görüşmelisiniz. geçmiş olsun.

  • Kok hucre uretimi fazlaligi

    Merhaba hocam.. kizim 3.5 yasinda.. geniz eti ameliyati oncesinde yapilan rutin kan testinde iki kere iltihap goruldu ve iki antibiyotik tedavisine ragmen 2.kan testi degerlerinde de dusme olmadi.. 2. antibiyotik kullanimi sonrasinda yapilan son kan testinde crp: 1.37 wbc:16.1 hgb:12.3 plt:380 r... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Bu durum geçici olabilir. bu nedenle aralıklı olarak düzelip düzelmediği kontrol edilir. bu kontrollerde yeni şikayet ortaya çıkıyor mu?, muayenede yeni bir bulgu var mı? kan tablosu düzeldi mi? diye hastanın durumu gözden geçirilir. kan tablosu düzelip gidiyorsa, yeni bir bulgu/şikayet ortaya çıkmı... Cevabı gör