Ankara İmmünoloji Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Dr. Tahsin Murat TURGAY

Dr. Tahsin Murat TURGAY

Dahiliye - İç Hastalıkları , İmmünoloji

   
Prof. Dr. Ayşegül ATAK YÜCEL

Prof. Dr. Ayşegül ATAK YÜCEL

Dahiliye - İç Hastalıkları , İmmünoloji

26 yıl mesleki tecrübe

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi  Gazi Universitesi Tip Fakultesi Immunoloji Anabilim Dali Besevler  Ankara 
Dr. Gülay KINIKLI

Dr. Gülay KINIKLI

Dahiliye - İç Hastalıkları , İmmünoloji

   

Sayfa : 1/1 | Toplam 3 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Ağrı ve morarma

    Merhabalar hocam.benim sorum; vücudumun herhangi bir yerini hafifçe bir yere çarpsam bile çarptığım bölge uzun süre ağrıyor.bazende bu hafif çarpmalarda morarmalar oluyor.bir süre sonra kayboluyor.bu neden olabilir ? ayrıca gastrit hastasıyım ve uzun süredir ilaç kullanıyorum.mide rahatsızlıgımdan ö...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Osman ŞENER

    Prof. Dr. Osman ŞENER

    Geçmiş olsun. allerjik hastalıklar ve bağışıklık yetmezlikleriyle ilgili bilgi ve randevu almak için www.allerjimerkezi.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz. sağlıklı günler dilerim.

  • Kan tahlili

    Hocam merhaba..benim tahlil sonuclarim soyle ve ciddi bir hastalik belirtisi mi bunlar yoksa kansizliga bagli mi endiselendim.. wbc 3.94 ↓ 10e3/ul 4.6 - 10.20 rbc 3.9 10e6/ul 3.6 - 4.69 hgb 10.28 ↓ g/dl 10.8 - 14.2 hct 34.91 ↓ % 35 - 45 plt 184.60 10e3/ul 142 - 424 mcv 88.60 fl 81.1 - 96...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Uğur MUŞABAK

    Prof. Dr. Uğur MUŞABAK

    Anemi ve nötropeniniz var. bunların araştırılması gerekiyor. lösemi tanısı için bunlarla bir şey söylemek mümkün değil. geçmiş olsun.

  • İmmün yetmezliği

    İmmün yetmezliği teşhisi ile 1 yıldır ivig tedavisi gormekteyim. 2006 yılında ilk doğumdan 5 ay sonra şiddetli ishal ve zayıflama görüldü. sıklıkla antibiyotik kullanıyordum. çünkü sıklıkla hastalaniyordum.allerjik rinit, astım, otit,zatürre vb. bağırsak florası düzelse bağışıklık sistemi duzelir m...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Uğur MUŞABAK

    Prof. Dr. Uğur MUŞABAK

    Hayır flora tek başına bağışıklığı düzeltmez. ancak hastalığınızla ilgili doktoru bulmanız önemli. ne yazık ki bu konuda eğitimli hekim sayısı az. geçmiş olsun.

  • Hepatit miyim???

    Hepatit ve idrarın turuncu gelmesi hocam merhabalar. ben korunmalı ilişkiden sonraki 48 .günde hepatit belirtileri yaşadm anti hbs negatif 7.20 çıkmis 85. günde anti hcv,hiv,hbsag negatif,anti hbs pozitif 11.62 çıktı hepatit yani hbs ag negatif çıktı ama anti hbs pozitif çıktı acaba hastalığı geçiri...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Uğur MUŞABAK

    Prof. Dr. Uğur MUŞABAK

    Eğer aşı olmadıysanız mikrobu almışsınız ve bağışıklık bırakmış demektir. ancak seviyesi düşük. tekrar ölçtürmenizi öneririm. ayrıca bu pozitifliği ilişkiye bağlamak çok mümkün değiş. başka bir şekilde de almış olabilirsiniz. ayrıca kanda ast, alt, ggt, alp, bilirubinler ve tam idrar tetkiki yaptırı... Cevabı gör