Bilecik Hormon Fazlalığı Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Hipertiroid

    1 ay önce göğüs ağrısı,ateş,terleme,halsizlik,bitkinlik,çarpıntı şikayetiyle hastaneye gittim.yapılan kan tahlilinde tsh=0.01 ft4=2,62 çıktı.tiroid ultrason yapıldı.hipertiroid teşhisi kondu.doktor bana tiroid düşürücü ilaç verdi.1 aydır kullanıyorum.sizce tsh değeri ne zaman normale döner?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Mustafa ÜNAL

    Uzm. Dr. Mustafa ÜNAL

    1-2 ayda normale gelir. geçmiş olsun

  • Tiroid ve anne sütü

    İyi günler hocam ben hamileliğimden bu yana euthyrox 25lik kullandım.şu anda üç aylık bebeğim var tsh doğumdan bu yana hep 0.01 çıkıyor yani hipertitoidi.sorum şu hocam bebeğimi emzirdiğim için bu durum sütüme geçiyor bebeğime zararı olur mu?teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Mehmet BOYRAZ

    Doç. Dr. Mehmet BOYRAZ

    Sorunuzu tam anlayamadım hipertiroidiniz var ama eutroks kullanıyorsunuz ters geldi bana. daha açıklayıcı olursanız sorunuza cvp verebilirim

  • Şeker hastaliğimi

    İyi günler. geçenlerde yorgunluk , halsizlik, unutkanlik gibi şikayetlerle dahiliyeye gittim yapilan tahlil sonuçlarim şöle : açlik şeker :100 açlik insülin : 24 trigliserid: 475 hdl kol: 273 ldl kol: 93 tsh : 2,4 kan hemogrami normal . bu değerlere göre ben şeker hastasimiyim. doktorum bana metofin...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Mediha AYHAN

    Doç. Dr. Mediha AYHAN

    Merhaba tetkik sonuçlarınıza göre ciddi bir insülin direnci görünüyor. bu durumu şeker hastalığı başlangıcı gibi değerlendirebiliriz. verilen ilaç insülin direncini kıran bir ilaçtır. diyabet hastalarinda da bu nedenle kullanılır. uygun bir tedaviye seçimidir. kontrollerinizi aksatmayın. sağlık ve... Cevabı gör

  • Ft4 yüksekliği

    Merhaba dün yaptırdığım kan tahlilimde ft4 1.22 çıkmış, alt sınır 1.12. tsh seviyem normal sınırlar içerisinde fakat alt sınıra yakın. t3 e bakılmamış ç. aile hekimim tek başına anlam ifade etmez fakat 2-3 ay sonra tekrar baktır dedi. nabzım genelde yüksek fakat heyecanlı bir yapım var. t4 ün az mi...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Göksun AYVAZ

    Prof. Dr. Göksun AYVAZ

    Hayır bu değerler normal ama kalp hızı yüksek oluyorsa nedenlerini ortaya koymak için bakılmasında fayda olur.