Aksaray Hipotiroidi (Tiroid Bezinin Az Çalışması, Tiroid Hormonu Azlığı)

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Aksaray Hipotiroidi (Tiroid Bezinin Az Çalışması, Tiroid Hormonu Azlığı) İlgili Sorular

  • Haşimato hastaliği

    Hocam merhabalar ;ismim tuğçe 23 yaşındayım.yoğun stres durumuna girmiş durumdayım rica ediyorum hastalığımı yorumlarmısınız , haşimato olduğum söylendi.araştırmalarım: ömür boyu geçmeyen bir hastalık olduğu,yani kesin bir iyileşme söz konusu olmayacak mı ... tavsiyeleriniz nelerdir.boyun ve gogus b... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yüksel GÖKEL

    Prof. Dr. Yüksel GÖKEL

    Serbest t3, serbest t4 ve tsh kan testlerini düzenli aralıklarla yaptırıp bir dahiliye uzmanı tarafından takip edilmeniz gerekmektedir. ilaç gereksiniminiz olabilir. düzenli takip olduğunuz takdirde size sorun çıkarmaz

  • Panik atak

    İlginiz için çok çok teşekkür ederim berna hanım ilacımı düzenli saatinde alıyorum ara da çok nadir atak geliyor artık kendı kendime o anın gerçek olmadığını aklıma getirip izin vermiyorum dediğiniz gibi pozitif insanlarla zaman geçiriyorum yeriniz yakınmı sizinle görüşsek terapi almak için 😊😊

    Doktor Cevabı:
    Psk. Berna İNCEKARA

    Psk. Berna İNCEKARA

    Bizim klinik fatih aksaray’da haseki hast. karşısında. ulaşım ve yeri çok kolay. gelmek istersen 0212 632 69 43 numaradan çiğdem hn yardımcı olur. sevgilerimle

  • Hipotiroid

    Cok tesekkur ederim hocam.

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Elyesa KARACA

    Uzm. Dr. Elyesa KARACA

    Rica ederim, iyi günler dilerim, geçmiş olsun

  • Hipotiroid

    Merhaba ben hipotiroid hastasiyim ve 25mg euthrox kullaniyorum . anksiyete ve sf için de psikiyatri doktorum paxil ve dideral yazdi kullanmamda bi problem olur mu ?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Elyesa KARACA

    Uzm. Dr. Elyesa KARACA

    Hayır hiçbir problem olmaz, rahatlıkla kullanabilirsin, geçmiş olsun

  • Tsh yüksekliği

    Merhaba hocam 8 yaşındaki oğlumun tsh değeri 5,648 çıktı. ultrason sonucu tiroid bezi boyutları normaldir parankimi minimal heterojendir bez parankimi içerisinde kistik solid nodül izlenmemiştir.sol jugulodigastrik bölgede 26x11 mm boyutlarında bir adet sağ jugulodigastrik bölgede en büyüğü 18x7 mm... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Peyami CİNAZ

    Prof. Dr. Peyami CİNAZ

    Serbest t4 degerı normalse yapılacak bır sey yok

  • Kılo verememek

    Hocam öncelıkle sorularıma ictenlıkle cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederım. iş yüküm ve personel azlıgı yuzunden izin alamıyorum ama alır almaz sıze muayene ve tedavı olmak cok istiyorum. hocam bana gecen sene pcos teshısı konulmustu öncelıkle kilo vermen lazım dedı dr oncelıkle. 30 yasındayım beka... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Sinan ALTINER

    Uzm. Dr. Sinan ALTINER

    Ayşe hanım, samimi mesajınız için teşekkür ederim. ben de bunu tamamen samimi olarak söylüyorum: maalesef hastaları görmeden, muayene etmeden, ve tüm hormonlar ve başka hastalıkları değerlendirmeden diyet listesi veremiyorum; daha doğrusu vermem doğru olmaz. anlayışınız için teşekkür ederim,... Cevabı gör

  • İlaç kullanımı

    Hocam iyi günler. ben sizden eşimin tahlil sonuçları hakkında bilgi almak istiyorum. eşimin plt değeri 117 çıktı b 12 eksikliği de çıktı daha sonra yapılan testte anti hbs 24.90 çıktı bu ne anlama geliyo

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Plt: pıhtılaşmayı sağlayan kan pulcuklarıdır, anti hbs yüksekliği ise hepatit b virüsüne karşı bağışıklığı gösterir. daha fazla bilgi için hekime baş vurmalısınız

  • Kilo alamıyorum

    Merhaba 22 yaşındayım boyum 1.60 47 kiloyum .kilo alamıyorum ne yapabilirim?kemik iğnesi yapabilir miyim sizce?çok çabuk kilo alıp veriyorum maalesef

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Sinan ALTINER

    Uzm. Dr. Sinan ALTINER

    İyi akşamlar, kemik iğnesi ile ne kastettiğinizden emin değilim. öncelikle hormonal veya başka bir bozukluğun (örneğin, sindirim sisteminde) olup olmadığına bakılması gerekir. kilo alamamanızın altında yatan bir neden bulunursa, o tedavi edilmeli. altında yatan başka bir sağlık sorunu çıkmazsa, o... Cevabı gör

  • Tiroid sonuç

    Iyi günler hocam, annemin kasım 2017 de yapılan test sonuçları ; kalsiyum 9.88 mg/dl (8.6 - 10.6) tsh 2.21 μiu/ml (0.27 - 4.3) serbest t4 (ft4) 1.21 ng/dl ( 0.93 - 1.7) anti tiroglobulin antikor 577.1 iu/ml (0 - 115) tiroglobulin 1.84 ng/ml (3.5 - 77) iken levotiron 100 mg table kulland... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dr. Sinan ALTINER

    Dr. Sinan ALTINER

    İyi günler, büyük olasılıkla kalp atışlarındaki artış tiroit ilacının yan etkisi, daha doğrusu tiroit ilacının fazla gelmesinden dolayı. dozunda bir ayarlama yapmak gerekebilir.

  • Tsh yüksekliği

    Cok tesekkur ederim hocam. siz testler normal dedikten sonra merak edecegim bir sey yok. iyi calismalar dilerim.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Peyami CİNAZ

    Prof. Dr. Peyami CİNAZ

    Gecmış olsun