Iğdır Hipertiroidi

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Iğdır Hipertiroidi İlgili Sorular

  • Hipertroid

    Hocam merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim dun kan vermistim sonucum t3 t4 normal degerde tsh 0.17 kasim 2017 de 0.11 di birde siz hangi hastanedesiniz acaba cerrahi operasyon icin sizi rahatsiz etsem

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Murat AKIN

    Prof. Dr. Murat AKIN

    Randevu alırsanız çözerim

  • Tiroit sonda

    Hipertiroidi ve graves hastasıyım. ağustos 2017den bu yana günde 8 defa 50 mg propycil kullanıyorum ve degerlerim düşmüyor. cerrahiye karar verdik. sizce erken mi? teşekkür ederim şimdiden

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Adem KARATAŞ

    Doç. Dr. Adem KARATAŞ

    Gozlerin nasil? geavese bagli herhangi bir degisiklik oldu mu? ilaca yanitsizlik hipertiroidide cerrahi tedavi secenegini gundeme getirebilir.her hasta icin bu zamanlama farklidir. yardim edebilecegim birsey olursa yazabilirsiniz. selamlar

  • Hipertroid

    Hocam merhaba benim troid nodullerim var 2 kez biyopsi yapildi ikiside temiz cikti sintigrafi cekildi hizli calisan nodulum var 2 cm capinda hacettepe ameliyat dedi siz hangi hastanedesiniz acaba birde 10 aylik oglum var emziriyorum t3 t4 degerlerim normal tsh en dusuk deger 0.11 0.7 cikiyor nasil b... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Murat AKIN

    Prof. Dr. Murat AKIN

    Dr muayenesi ve yeni kan sonuçlarınıza göre ameliyat kararı verilebilir. bu karar çıkarsa dikkatli bir ameliyat ile herşey düzelir.

  • Tiroid hastalığı

    Tiroid hastalığı merhabalar annem tiroid hastası 30 yıl önce ameliyat olmuş ama hala nodülleri var. en son biyopsisinde sağ tiroid lojunda 7,7*10*33 mm, sol tiroid lojunda 7,8*7*12 mm boyutlarında rezidü-nüks parankim dokusu mevcuttur yazıyor. devamında da her iki tiroid lobunda büyüğü sağda 14*11... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Murat AKIN

    Prof. Dr. Murat AKIN

    Bu nodüllerde kanser şüphesi yok ise veya hipertiroidi denilen hormon fazlalılığı yok ise takip edilebilir. ameliyat kararı öncesi nodüllerden mutlaka biopsi yapılması ve sonucuna göre ameliyat olması gerekir.

  • Tiroid ve lenf nodları

    Hocam merhaba. 30 yaşında 3 çocuk annesiyim. ailede tiroid kanseri ve diğer tiroid rahatsızlıkları mevcut. ben de uzun zamandır şişmiş lenf bezlerinden muzdariptim ki bu yüzden kbb tarafından kontrol altındaydım.son 6 ayda tiroid bölgemde değişiklikler olmaya başladı.önce kanlanma artışı ve hipoekoi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Murat ÜSTÜN

    Op. Dr. Murat ÜSTÜN

    Merhaba, hashimoto tiroiditini andıran belirtiler olmakla birlikte, hipertiroidi ortaya çıkmadan tedavi uygulamak uygun olmayacaktır. ultrasonda 2 mm olan nodül için muayenenin de fazla bir bilgi vereceğini sanmıyorum. dolayısıyla en iyisi takipte kalmanız ve tetkiklerde ortaya çıkan değişikliklere... Cevabı gör

  • Tiroit nodülü

    Hocam merhaba yaşım 18 , özellikle sağ gözüm ve göz kapağımdaki şişlik , kapak düşüklüğünden dolayı göz dr gitmiştim . orbita mr sonucu bilateral ekzoftalmus çıktı. beni dahiliyeye sevk ettiler . graves araştırması icin tsh ft3 ft4 trak antitpo ve anti tg testleri hepsi normal sınırlarda ve antikorl... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Murat AKIN

    Prof. Dr. Murat AKIN

    Endokrin dr ları takibinde kalın. ameliyatlık bir durum yok

  • Troid ve guatr

    Hocam iyi aksamlar ben oglum icin yaziyorum. oglumun troidleri cok hizli calisiyor. ilaclarinida kullanmiyor. bugun bogaxinda guatir gibi sislik oluşmuş. nasil bir yol izlemeliyiz. lutfen yardimci olun.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Erol BOLU

    Prof. Dr. Erol BOLU

    İlaç kullanmıyor ve hipertiroidi ise radyoaktif iyod öneririm. ama mutlaka endokrinoloji uzmanınızın fikrini alın

  • Hipertiroidi

    Mrblar 12 yaşındaki erkek kardeşimin rutin kontrollerde serbest t3 4.43 serbest t4 0.94 tsh 1.39 çıktı hipertiroidi diyerek bir ay sonra tekrarladık serbest t3 5.11 serbest t4 0.75 tsh 1.937 antitpo (anti m)99.5 antitroglobilun antikor(anti t) 0.6 çıktı yorumlarsaniz sevinirim teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ergun ÇETİNKAYA

    Doç. Dr. Ergun ÇETİNKAYA

    Hashimato gibi duruyor ancak tahlillerin normal referans aralıkları yazarsanız iyi olur, çünkü her laboratuarın ki farklı oluyor.

  • Guatr var mı

    Kolay gelsin enver bey size tahlil sonucunu atsam yorumlarmisiniz acaba tsh 5.44 referans 0.27-4.2 lh 25.70 ozel referansi 7.67 prolaktin 22.90 özel referansi 29.44 şimdiden çok teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Enver GÖNCÜOĞLU

    Uzm. Dr. Enver GÖNCÜOĞLU

    Tsh değerinize göre tiroid hormon eksikliğiniz olabilir. bir dahiliye ya da endokrin uzmanına muayene olmanızı öneririm. sağlıcakla kalın

  • Tsh düşüklüğü

    Çok teşekkür ederim mediha hanım 15 aralık da kürtaj oldum. sintigrafi çektirdim normal çıktı. fakat tsh düzeylerim 0.01 den artmıyor tekrar gebelik düşünüyorum. tsh düzeyim artmadan gebelik düşünebilir mi

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Mediha AYHAN

    Doç. Dr. Mediha AYHAN

    Oncelikle beta hcg denilen ve gebelik testi olarak da bilinen testi yaptırmanızda fayda var. bazen bu hormon geç düşer ve tiroid hormonu değerlerinizi etkilyebilir