Iğdır Hipertiroid

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Iğdır Hipertiroid İlgili Sorular

  • Tiroit sonda

    Hipertiroidi ve graves hastasıyım. ağustos 2017den bu yana günde 8 defa 50 mg propycil kullanıyorum ve degerlerim düşmüyor. cerrahiye karar verdik. sizce erken mi? teşekkür ederim şimdiden

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Adem KARATAŞ

    Doç. Dr. Adem KARATAŞ

    Gozlerin nasil? geavese bagli herhangi bir degisiklik oldu mu? ilaca yanitsizlik hipertiroidide cerrahi tedavi secenegini gundeme getirebilir.her hasta icin bu zamanlama farklidir. yardim edebilecegim birsey olursa yazabilirsiniz. selamlar

  • Tsh yüksekliği

    Hocam kıymetli zamanınızı çalıyorum 6 aydır hipertiroid tedavisi görmekteyim şu an ft4:9.17 tsh:12.55 trymazol kullanmaktayım ilaç ayarım günde yarım sadece sol gögüs ağrısı yaparmı tsh yüksekliği tekrardan tşkler

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Göğüs ağrısının çok sebebi vardır. tiroid probleminin katkısı az a olsa olabilir. mutlaka kardiyoloğa muayene olmanızı yavsiye ederim. geçmiş olsun

  • Hipertiroid

    Hocam merhabalar.ben hipertiroit hastasıyım.ameliyat oldum.tiroit bezim tamamen çıkarıldı.euthrox 150mg kullanıyoru günde bir tane alıyorum.şu anda değerlerim: tsh (0,3 4,94) 2,69 ft3(1,71 3,71) 2,77 ft4(0,7 1,48)1,27. bu değerler normalmidir.bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba alper bey testleriniz makul sınırlarda. periyodik tetkiklerle takibe devam etmelisiniz. hormon ihtiyaçları zamanla değişkenlik gösterir. sağlıka kalın.

  • Hipertiroid

    Hocam merhabalar.ben hipertiroit hastasıyım.ameliyat oldum.tiroit bezim tamamen çıkarıldı.euthrox 150mg kullanıyoru günde bir tane alıyorum.şu anda değerlerim: tsh (0,3 4,94) 2,69 ft3(1,71 3,71) 2,77 ft4(0,7 1,48)1,27. bu değerler normalmidir.bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Serab ARSLAN

    Prof. Dr. Serab ARSLAN

    Endokrin dr unuza takiplerinize devam edin geçmiş olsun

  • Lenf nodlari

    Iyi aksamlar hocam boynumda sağ tarafında 16 mm solda 18mm çapında görünümünde lenf nodlari izlendi manisa somadan sevk edildim araştırma hastanesine ordada bisey yok değip gönderdiler hangisine inanacagimi sasirdim sorun varsa egerki biran önce tedavi olmak isterim cvp bekliyorum hocam sizden

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. İ. Ömer HARMANCIOĞLU

    Prof. Dr. İ. Ömer HARMANCIOĞLU

    Araştırma hastanesinin görüşüne katılıyorum.

  • Aşırı terleme

    Kan testi sonucu serbest t3 sonuç: 3,10 serbert t4 sonu: 1,04 tsh sonuç : 1,960 astım olabilir dedi kan değerleri normal dedi filme baktı astım olabilir dedi hocam astım aşırı terleme yaparmı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. İ. Ömer HARMANCIOĞLU

    Prof. Dr. İ. Ömer HARMANCIOĞLU

    O konuyu doktorunuzla tartışın ben astım uzmanı değilim. geçmiş olsun

  • Hiçbir şekilde kilo alamıyorum ne yapmam gerek?

    Merhaba hocam, 19 yaşında 1.63 boyunda 41 kiloyum. yazın aile hekimimiz rimobolan isimli iğneyi yazdı 1 ay kadar kullandım 3 e çıktım ama aşırı sivilce yaptı sesimi kalınlaştırdı ve adet düzensizliği yaptı bırakmak zorunda kaldım. bu aralar annem hasta diye çok üzülüyorum sürekli hareket halindeyim... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dyt. Doğan Can GÜNER

    Dyt. Doğan Can GÜNER

    Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. kilo alma konusunda ezbere konuşmak yanlış olur. öncelikle kilo almanıza engel durumun ne olduğunu anlamak gerekir. bunun için de kan tahlili sonuçlarına bakmak lazım. kan tahlili sonuçlarıyla birlikte daha doğru önerilerde bulunabilirim

  • Aşırı terleme

    Hocam sürekli olan el ayak terlemeside geçermi çünkü onlar çocukluktan beri vardı el ayak terlemeside geçermi

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. İ. Ömer HARMANCIOĞLU

    Prof. Dr. İ. Ömer HARMANCIOĞLU

    Hipertiroidiniz var ise tedavi ile terleme önlenebilir.

  • Hipertiroid

    Iki bucuk yildir hipertiroid tedavisi goruyorum en son ultrason sonucum bu. sizce ne yapmaliyim ?sağ lob 14×16×43 sol lob 14×16×44 mm boyutlarında istmus 4mm. her iki lob ve istmus parankimi ileri derecede hipoekkoik heterojen olup kistik ya da solid nodül izlenmemistir. pretrekeal lenf nodlari izle... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Fatih TUNCA

    Prof. Dr. Fatih TUNCA

    Geçmiş olsun hipertiroidiniz iki yıldır düzelmiyorsa yapılacak tedavi ya cerrahi olarak tiroid bezini çıkarmak yada halk arasında atom tedavisi denilen radyoaktif iyot tedavisi yapmak. sizin tiroid ultrasonografinizde nodül yok eğer göz bulgularınızda yoksa radyoaktif iyot tedavisi uygun olabilir.... Cevabı gör

  • Aşırı terleme

    Merhaba ömer bey ben 20 yaşında sürekli gece terlemesi oluşuyor nefes darlığı ağız kuruluğu hafif saç dökülmesi sık idrara çıkma üst üste ve kilo alamıyorum yılladır aynı kilodayım sürekli burun akıntısı ağız akıntısı uyurken liseden beri sürekli bu durumlar meydana geliyor ve aşırı vücut terlemesi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. İ. Ömer HARMANCIOĞLU

    Prof. Dr. İ. Ömer HARMANCIOĞLU

    Toksik guatr ise tedavi ile şikayetler geriler ve kaybolabilir.