Bilecik Hiperparatiroidizm (Paratiroid Hormon Fazlalığı) Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Tiroid sonucum

    Merhaba hocam benım ınce uclu bıyopsı sonucum asagıdakı gıbıdır ben bu durumda bır ılac kullanmalımıyım dr.um eskı drlar onerıyor ama bız onermıyoruz dedı de. 1-2- yaymalarda erıtrosıtlerle kaplı zemınde serpıntıler halınde normokromatık nukleuslu benıgn karakterde tırosıtlerden olusan kohezıv hucr...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN

    Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN

    Merhaba tsh nız normal aralıkta ise nodül için herhangi bir tedavi gerekmez. 6 ay ara ile takip yeterli olur

  • Gebelikte tsh yüksekliği

    Hocam, yeni gebeyim, tsh tahlilim 3,4 olduğu için doktor 25 mcg euthyrox kullanmaya başlattı, 3 hafta oldu tekrar ölçtürdüm 2,64 çıktı, ilaç dozu artırılmalımı? kaç olmalı? teşekkürler..

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN

    Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN

    Merhabalar doktorunuzla irtibatı kesmeyin sadece tsh düzeyine bakarak benim önermede bulunmam doğru olmaz. tiroid ulstrasonunuz, tirid antikorlarınız hepsi birlikte değerlendirilmeli ve ona göre önermede bulunulmalı.

  • Gebelikte hipotiroidi

    Merhaba. 32 yaşındayım. hipotiroidi hastasıyım. tsh 8 lerde çıktı ve hamile olduğumu ogrendim.bebeğimde zeka geriliği olma ihtimali var mi? gebeligin ilk 3 ayindaki tsh yuksekligi ne ölçüde etkiler bebek zekasını?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN

    Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN

    Merhaba gebelik boyunca sıkı bir şekilde aylık takip gerekir özellikle gebeliğin ilk 4 ayı oldukça önemli

  • Graves hastaliği

    İyi akşamlar doktor hanim.26 yaşindaki kardeşime halsizlik ve çarpinti belirtileri ile yapilan testlerde graves tanisi konuldu.ilk testlerde ft3 30 (1,71-3,71) ft4 4,29(0,7-1,48) tsh 0,01(0,35-4,94) yaklaşik 1 yil 1 ay sonraki testlerde ise ft3 4,02 (1,71-3,71) ft4 1,22 (0,7-1,48) tsh 0 (0,35-4,94)...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Graves hastalığının tedavisinin hastanın da koşullarına göre mümkünse en az 1.5-2 yıla tamamlanması gerekir. ancak doktorunuzun önerilerini dikkate almanızı öneririm.