Çorum Genel Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Çorum Genel Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları İlgili Sorular

  • Metabolizma hastalıkları

    İyi günler kolay gelsin , tahlil sonuçlarımda , glukoz açlık 70-100 arasında olması gerekirken 91 çıktı , alt 13,ast 15. tsh.3.7 anti-tpo >1300.0 çıktı . aynı zamanda polikistik over sendromum var . guatır için bir ameliyat olmam gereklimi yutma güçlüğü çekiyorum hele hap yutarken. ilerde gebe... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba zeynep hanım anladığım kadarıyla halen tiroid ile ilgili bir ilaç kullanmıyorsunuz. gönderdiğiniz testlere göre tiroid hastalığına yakınlığınız var henüz hormonlarınız makul sınırlarda . kan şekeriniz de normal sınırlarda. kan sonuçlarına göre tiroid ameliyatı olup olmayacağınız söylenem... Cevabı gör

  • Haşimato troidi

    Iyi günler hocam. doğumdan sonra bende tiroit iltihabı gelişti. ilaç tedavisine başladım. 100 mg hipotiroit ilacı kullanıyorum. anti tpo 1000 ve anti tg 76 cikti. benim sorum şu. ben hipotiroid hastası miyim hasimato hastası mi. durumum geçici olabilir mi yoksa ömür boyu ilaç kullanmak zorunda mıyım... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba deniz hanım. tiroid antikorları yüksek olup tiroid bezi çalışmayan hastalara hashimoto hastası denir. hashimoto hastaları hipotiroid olur. hashimoto hastalığın özel adıdır. keşfeden doktorun adı verilmiş. ömür boyu ilaç kullanacaksımız. tiroid nodülü ayrı bir durum. ultrasonografi ve muayen... Cevabı gör

  • Tsh yuksekliği

    Merhaba 6 haftalık hamileyim tsh 11.430 t3. 2.453 t4. 10.09 ben cezayirde yaşıyorum şuan bırdaki dktorlar önemli değil dedi ama internetten araştırdığım kadarıyla ilaç kullanmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Tsh 11.430 tedavi edilmeli. bir endokrinoloji uzmanına veya dahiliye uzmanına gitmelisiniz.

  • Sersemlik hissi

    Sayin hocam 4 aydir agir stresli donemler geciriyom 2 aydir sersemlik hissi var beyin emarlari falan cekildim 2 kez sorun yok dendi b12 eksikligi dendi igne kullandim b12 500 lere kadar cikti yine sorunum devam etti en son sabah kalktgmda goz kararmasi oldu saglik ocaginda tansiyon olcturdum 9/7 old... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Muayeneye göre durum değişir. iç hastalıkları uzmanına gitmelisiniz. geçmiş olsun

  • Tsh düşüklüğü

    Tsh: 0.01 (0.35 -5.50) t3: 4.14. (2.3-4.2) t4: 1.06. (0.89-1.76) ayni tpo: >1300.0 (0-60) anti tg:81 (0-60) hamile kalmak istiyorum bu değerler ile tsh ı nası düzenleyebilirim iyotsuz diyet yapıyorum şuan. aralık’ ayında boş gebelikden kürtaj olmak kaldım. bu değerler ile hamile kalınır mı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba derin hanım test sonuçlarına göre hipertiroidizm mevcut. yani kanda tiroid hormon fazlalığı var. mutlaka araştırılmalı . bir endokrinoloğa gitmelisiniz. altta yatan sebep bulunduktan sonra hamilelik planı yapılması daha uygun olur. sağlıkla kalın

  • Gaita tahlili

    Merhaba gaita tahlil sonucum renk kahverengi mukussuz lökosit 2-3 eristrosit bol ne demek acaba? lütfen cevaplarsanız sevinirim

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Konu branşımla ilgili değil

  • Bel kayması ve kamburluk

    Merhaba hocam benim kamburuk problemim var çocukluğumdan beri baya uğraştım kendi kendime tamamen dik durabiliyorum ama çok sırt ağrısı yaşıyorum ve belimde kayma varmış bununla ilgili ne yapabilirim birde iki doğum yaptım üst üste küçük bebeğim 6 aylık ve doğumdan beri uyluk keğimde sürekli bir ağr... devamı

    Doktor Cevabı:
    Fzt. Harun ŞİMŞEK

    Fzt. Harun ŞİMŞEK

    Merhaba ferigül hanım geçmiş olsun öncelikle. söylediğiniz şikayetlere uygun tedavi programım var. bilgi için 18:00 dan sonra arayınız. 05327970253

  • Boyun baş ve bütün vücut ağrıları

    Hayırlı günler ben çorum dan yazıyorum. bir kaç yıldır boyundan sırta doğru yanma ve sertlikle birlikte kollarımda parmaklarımda uyuşma oluyor.artık ayak parmaklarım bile uyuşuyor.gece beni uykudan uyandıran belimin sol tarafında ve bacaklarım da sızı şeklinde ağrılar var. mide ve bağırsak sorunları... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Salih ÜRPER

    Uzm. Dr. Salih ÜRPER

    Merhaba arzu hanım; fibromiyalji ye benzer bulgularınız var. beraberinde boyun ve bel omurga ve eklem problemleriniz olabilir. bu tür hastalıklarda genel yaklaşım olarak; rahatsızlığı ortaya çıkaran, tetikleyen ve iyileşmesine engel olan tüm problemlerin saptanıp ona göre bir tedavi seçeneğinin beli... Cevabı gör

  • Hepatit a test sonucu

    Hocam kolay gelsin anti hav igg sonuç 1.1 ne demek lütfen yardım edin. doktor bişeyin yok dedi ama çok merak ediyorum

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Konu branşımla ilgili değildir

  • Hormon bozukluğu

    Merhaba ben 20 yaşındayım 58 kiloydum 4 ay spor yaptım ve 50 kiloya düştüm o günden itibaren yaklaşık 1 yıldır regl olmuyorum ultrason sonuçlarım normal hormon sonuçlarım şu şekilde: tsh: 4.26 serbest t4: 0.73 testosteron: 0.78 dhea-so4: 223.4 estadriol: 21 progesteron: 0.68 lh: 4.35 fsh: 4.31 prola... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Sedat CANER

    Doç. Dr. Sedat CANER

    Merhabalar. gönderdiğiniz hormon sonuçlarinizda ciddi bir patoloji görülmüyor. hizli kilo alip verme ve ağir egzersiz temposu bayanlarda regl düzensizliği yapabilmektedir. boy kilo endeksiniz 18 in altina indiyse biraz kilo almanizi önerebilirim. ayrica mutlaka bir kadin doğum hastaliklari muayen... Cevabı gör