Nevşehir Genel Deri Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Nevşehir Genel Deri Hastalıkları İlgili Sorular

  • Tiroid sonrası atom tedavisi

    Total tiroidektomi ameliyatı olan hastamızın ameliyat sonrası patoloji raporu aşağıdaki gibi, siz atom tedavisini önerir misiniz? hastane bu kararı bize bıraktı, siz ne dersiniz? teşekkürler. tümör çapı ve lokalizasyonu: 1cm,sol lob (1. tümör), 0,1 cm, sağ lob(2. tümör); histolojik tip: tiroidi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Fatih TUNCA

    Prof. Dr. Fatih TUNCA

    Bu çaptaki tümörlere artık atom önermiyoruz ancak sizin parolojinizde lenfovasküler invazyondan bahsediyor bu nedenle sadece paroloji ile değil ameliyat sonrası ilaçsız 3. haftada tsh ve tg’yi görüp beraber karar vermek gerekir saygılar

  • Tiroid hormonları hk.

    Hocam merhaba, 23 yaşındayım ve 24 11.17 tarihinde bir süredir devam eden bölgesel baş ,baş dönmesi, bulantı, ellerde titreme şikayeti ile nöroloji polikliniğine başvurdum yapılan vitamin,hormon tahlillerim normal çıkıp çekilen beyin mrı solda lateral ventrikül arka horn komşuluğunda bir adet milime... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Tuğbay TUĞ

    Prof. Dr. Tuğbay TUĞ

    Tiroid beziniz fazla hormon üretiyor, şikayetlerinizin sebebi olabilir. tedavi edilmeniz lazım ama bunun için başka bazı tetkiklerin yapılması gerekir. bir endokrinolog ya da endokrin sistem cerrahisi uzmanına başvurmanız iyi olur

  • Hpv de siğil varsa basit tıp diyebilir miyiz

    Teşekkürler hocam zaten diğer dozları dr.kontrolünde yaptırcam. hocam saçma sorularım olabilir şimdiden kusura bakmayın bu konuda çok yol katettik ama önümde bir süre daha var sürekli kafaya takılan şeyler var. varsayalım ki nisanlim in ağzında bana öpüşerek hpv bulaşsa ben de bu sürede aşı ya devam... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Cengiz GÜNEY

    Uzm. Dr. Cengiz GÜNEY

    Hpv aşısını tümüyle bitrdikten sonra hpv nin dünya genelinde agresif suşlarına karşı korununmuş oluruz.bu aşının özellikle cinsel yaşama girmeden yapılması gerekir.hpv nin bir şekilde alınması aşıyı yetersiz kılar.bizim burada hedefimiz basit hpv cinslerine değil servix kanseri yapan cinslerine ka... Cevabı gör

  • Akne rozasea

    Merhabalar akne rozasea hastalıgım var 7. senesindeyim son bir senedir grp seansları uygulanıyor ancak son zamanlarda onunda faydasını görmemeye basladım ve şuan yüzümde flashing ataklar dısında sanki yanık izleri varmış gibi sabit lekeler oluşmaya başladı ve yanık acısı ve sızısıda var gecem gündüz... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Şerafettin SARAÇOĞLU

    Uzm. Dr. Şerafettin SARAÇOĞLU

    Ben bu tür tablolarda dual yellow laserle yaptığım tedavilerde olumlu yanıtlar alıyorum. size önerim dual yellow laser tedavisi görmeniz olacaktır.

  • Sol ve sağ yanlarımda (kaburga altı) sürekli yanma şeklinde sızı

    Yaklaşık 12 yıldır sürekli durmaksızın sağ ve sol yanlarımda yanma şeklide sızı hissediyorum. bu bir ağrı şeklinde değil. yaklaşık 5-6 cm çapında bir alanda, rahatsız edici bir yanma şeklinde bir sızı. çok ilginçtir ki soğuk su içince sol ve sağ yanlarımda bir serinlik hissediyorum. bu süreçte iki d... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Murat Emin GÜVELİ

    Uzm. Dr. Murat Emin GÜVELİ

    Mrrhaba eğer klinik plarak bir patoloji tespit edilememişse bir de psikiyatrik muayene isterim. çok faydası olabilir

  • Tsh düşüklüğü

    Tsh: 0.01 (0.35 -5.50) t3: 4.14. (2.3-4.2) t4: 1.06. (0.89-1.76) ayni tpo: >1300.0 (0-60) anti tg:81 (0-60) hamile kalmak istiyorum bu değerler ile tsh ı nası düzenleyebilirim iyotsuz diyet yapıyorum şuan. aralık’ ayında boş gebelikden kürtaj olmak kaldım. bu değerler ile hamile kalınır mı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba derin hanım test sonuçlarına göre hipertiroidizm mevcut. yani kanda tiroid hormon fazlalığı var. mutlaka araştırılmalı . bir endokrinoloğa gitmelisiniz. altta yatan sebep bulunduktan sonra hamilelik planı yapılması daha uygun olur. sağlıkla kalın

  • Cilt hastalık riski

    İyi günler hocam 5 yıl önce böbrek nakli oldum immünsüpresif ilaçlar kullanıyorum biliyorsunuz aynı zamanda beyaz tenliyim sırtımda ve kollarımın arkasında sırt tarafında ufak ufak bşrkaçtane ben var ama et beni değil araştırmalarımda organ nakli olan kişilerin cilt kanserine yakalanma olasılığının... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ahu BİROL KOCAALP

    Doç. Dr. Ahu BİROL KOCAALP

    Merhaba kesinlikle dermatoloji uzmanına muayene olmanızı öneririm. kontrol sıklığını doktorunuz soyleyecektie

  • Boğaz ağrım

    Hocam 14 yaşındayım cuma akşamı durduk yere yutkununca gırtlağın altındaki boşlukta ağrı oluşmaya başladı yemek yerken su içerken ağrıyor sırtımda ağrıyor nedeni nedir sizce

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Osman DERELİ

    Uzm. Dr. Osman DERELİ

    Muayne etmekte fayda var.basit bir bogaz enefeksiyonu olabılceği gibi daha ciddi seylerde olabilir.

  • Gogus agrusi

    Iyi gunler hocam. yaklasik bir haftadir suren gogus kafesi bitiminde (iki kaburga birlesimin alt tarafi) ortaya cikan bir agrim var. derin nefes aldikca agri siddetili hale gelmektedir. sizce neden olabilir.

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hakan ÇELİKHİSAR

    Uzm. Dr. Hakan ÇELİKHİSAR

    Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. böyle bir durumda öncelikle akciğer filmi çekilmeli filimde belirgin bir anormallik çıkmasa bile bizim tietz dediğimiz ve filmde bulgu vermeyen ağrıyla seyreden bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir . yalnızca üşütmeye bağlı bir kas kaynaklı ağrı... Cevabı gör

  • Meme başında döküntü

    Merhaba adem bey, 2 ay önce rutin meme us sırasında sağ memede aerola bölgesinde intraduktal papillom tespit edildi. ilaçlı mr de tip2 tutulum sergiledi ve ameliyat oldum (papillom alındı). şu sıra ise meme başı ve çevresinde dökülme oluyor. meme ucundaki noktaların arasından beyaz deri parçaları... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Adem DERVİŞOĞLU

    Prof. Dr. Adem DERVİŞOĞLU

    Geçmiş olsun, yaklaşık 2 ay önce tetkikler ve muayeneniz yapılmış. bu nedenle bir sıkıntı olmasını beklemem. gene de ameliyat eden doktorunuza gidip muayene olmanızda fayda olabilir. saygılarımla