Tüm Kütüphaneler

seker carpintiya neden olurmu

ile ilgili sorular için 4184 sonuç bulundu.

Sorular
seker carpintiya neden olurmu 4184

Uykuda Kalbin hızlı atması hakkında

Hocam merhaba,yaşım 62 kilom 63 sadece gece uyku esnasında nabız-tansiyon normalken kalbim daha hızlı atıyor.Bu du...

25 Ekim 2022 08:51
Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan tarafından cevaplandı.

İdrarda köpürme

Sayın değerli hocam benedrarda köpürme için edrar tahlili yaptırdım idrarında +1protein çıktı idrarda seker +++çark...

30 Eylül 2022 10:44
Prof. Dr. Ahmet Gökçe

Prof. Dr. Ahmet Gökçe tarafından cevaplandı.

Kan değerleri hakkında

Hocam merhaba, 9 yıl önce Ablam Guatr Ameliyatı oldu.Kalsiyum(Ca) 6,8 düşük CRP 13,14 TSH 11,97 yüksek.Size bilgi a...

26 Haziran 2022 09:58
Doç. Dr. Deniz Demir

Doç. Dr. Deniz Demir tarafından cevaplandı.

Helicobacter

Hocam merhabalar umarım görürsünüz. Yaşım 20. bundan 3 sene önce mide agrısı ve şişkinlik sebebi ile endeskopi ve k...

13 Haziran 2022 11:04
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç

Uzm. Dr. Ayşen Bayraç tarafından cevaplandı.

Wbc yüksekliği

Hocam merhaba kas ağrısı üzerine acile gittim wbc 11 çıktı dr herhangi bi sıkıntı olmaz dedi normalmi crp değerim n...

29 Mayıs 2022 19:29
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Wbc yüksekliği

Hocam merhabalar kas ağrısı üzerine acile gittim wbc 11 çıktı ilk defa normal değerlerde olurdu genelde çok yüksek ...

27 Mayıs 2022 23:16
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç

Uzm. Dr. Ayşen Bayraç tarafından cevaplandı.

Baş dönmesi

İyi günler doktor bey benim tek taraflı uyuşmalarım oluyor ilaçsız venoğrafi mr çekildim bir sıkıntı yok sağ transv...

8 Mayıs 2022 15:28
Dr. Öğr. Üyesi Onur Serdar Gençler

Dr. Öğr. Üyesi Onur Serdar Gençler tarafından cevaplandı.

Kalp çarpıntısı ve sürekli yüksek nabız

Hocam merhaba cevap verebilirseniz çok sevinirim.. Annem hipertansiyon hastasıydı ama kontrol altında tuttuğunu düş...

5 Nisan 2022 23:18
Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan tarafından cevaplandı.

Iritabl kolon

saygılar ıritabl kolon hastasiyim son yaptığım tahlil sonucumda crp 1.7 tam kan sayımı normal 13.5 diğer değerler n...

2 Nisan 2022 11:49
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Unutkanlik

günler unutkanlik için dr tabi lan fort gunde250 mg onerildi ayrıca şeker için glikofen1000mg içiyorum ters etkiles...

30 Mart 2022 18:42
Uzm. Dr. Zeynep Arslan

Uzm. Dr. Zeynep Arslan tarafından cevaplandı.

Sedimantasyon

Hocam size annemin durumu ile ilgili ulaşıyorum.Kendisi 1950 doğumlu.Annem şeker ve tansiyon hastası.İlaçlarını düz...

17 Şubat 2022 00:08
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Klamidya

Merhaba hocam uzun zamandir kafama takilan bir soru var. 5 yil once korunmasiz iliskim oldu. Gecen sene evlendim. I...

10 Şubat 2022 15:30
Doç. Dr. Can Türkler

Doç. Dr. Can Türkler tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube