Tüm Kütüphaneler

postmenopozal gebe sebepleri

ile ilgili sorular için 28 sonuç bulundu.

Sorular
postmenopozal gebe sebepleri 28

Hamilelikk

Beta-hCG (total hCG) Kurum Adı Sonuç <0.100 Sonuç Birimi mIU/mL Referans Değeri 0 - 2 sağlıklı, gebe olmayan p...

8 Aralık 2021 23:53
Op. Dr. Başar Önal

Op. Dr. Başar Önal tarafından cevaplandı.

Gebelik riski

Merhabalar, ayın 14ü ve 15inde bakire kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Vajinaya girme durumu olmad...

21 Temmuz 2021 11:28
Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç tarafından cevaplandı.

Hormon sonuclarim

Iyi gunler hocam yas 26adetn 19.gunu yapilan teste gore beta hcg<1.20 gebe olmayan <5 gebelik>25mIU/mL supheli 5-25...

25 Haziran 2018 14:51
Op. Dr. Übeyt Akçin

Op. Dr. Übeyt Akçin tarafından cevaplandı.

Pıhtılaşma var mı

40 yaşındayım. 1 gelişmeyen gebelik bir de 7.haftada kalbi durması nedeniyle 2 kürtaj oldum. Kürtajdan sonraki 2.si...

28 Nisan 2018 12:45
Prof. Dr. Kutay Biberoglu

Prof. Dr. Kutay Biberoglu tarafından cevaplandı.

Hormon ve idrar testi

Hocam merhaba hastanede idrar ve hormon testi yapıldı gebelik şüphem olduğunu demedim gebe olsam bu testlerden bell...

18 Şubat 2018 15:39
Prof. Dr. İsmail Fahri Öçer

Prof. Dr. İsmail Fahri Öçer tarafından cevaplandı.

Adet gecikmesi

Hormon testinde Tsh: 1.02 ( 0,32-5.0) Fsh: 6,43 (Folikuler faz 2,5-10,2) (siklus ortası piki 3,...

17 Mart 2017 14:37
Op. Dr. Fatma Bozkurt

Op. Dr. Fatma Bozkurt tarafından cevaplandı.

Gebe Kalamama Sebepleri

Hocam merhaba,biz eşimle ilk defa 3 ay önce çocuk kararı aldık ve ilk defa o zaman denedik,yumurtlama dönemini hesa...

11 Mayıs 2015 17:04
Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

Op. Dr. H. Yeşim Yerçok tarafından cevaplandı.

gebelik

İyi günler doktor bey, size daha önceden de yazmıştım. klomen tedavisinden sonra oluşan kistlerim için 1 ay doğum k...

30 Temmuz 2012 11:18
Op. Dr. Orkun Çetin

Op. Dr. Orkun Çetin tarafından cevaplandı.

hocam saygılar, ben ablam için yardım istiyorum. 78 doğumlu, 3 yıllık evli.

hocam saygılar, ben ablam için yardım istiyorum. 78 doğumlu, 3 yıllık evli. bu süre zarfında 2 düşük yaptı ve bir d...

22 Ağustos 2011 23:37
Op. Dr. Akin Savci

Op. Dr. Akin Savci tarafından cevaplandı.

hocam günaydın, yaklaşık 1 ay önce yaptırdığım idrar tahlilinde idrarımda &

hocam günaydın, yaklaşık 1 ay önce yaptırdığım idrar tahlilinde idrarımda &#34;&#34;lökosit&#34;&#34; miktarı olduk...

19 Haziran 2011 09:23
Dr. İlkay Süalp

Dr. İlkay Süalp tarafından cevaplandı.

Hocam öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. 6 sene önce sgpt sgpt değerlerimd

Hocam öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. 6 sene önce sgpt sgpt değerlerimde anormal yükselmeler oldu. Sebepleri ar...

14 Mart 2011 00:13
Prof. Dr. Ahmet Dobrucalı

Prof. Dr. Ahmet Dobrucalı tarafından cevaplandı.

FT3 3,21, FT4 1.05, TSH 1.13, FSH 7,26, LH 40.48, PROGESTOREN 1.59, PROLAKT

FT3 3,21, FT4 1.05, TSH 1.13, FSH 7,26, LH 40.48, PROGESTOREN 1.59, PROLAKTİN25,56, TESTESTERON 58.48, B-HCG <3.0, ...

20 Ocak 2011 10:45
Op. Dr. Sinan Kurşun

Op. Dr. Sinan Kurşun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube