Tüm Kütüphaneler

pesketaryen diyet nedir

ile ilgili videolar, makaleler ve sorular için 352 sonuç bulundu.

Makaleler
pesketaryen diyet nedir 1

Sorular
pesketaryen diyet nedir 351

Kilo alımı

Hocam merhabalar Fazla kilolarımı bir türlü veremiyorum diyet, spor, şekersiz, fazla su, az ve sık yeme.. 😔😔 Bunu...

22 Nisan 2022 12:22
Uzm. Dyt. Betül Deniz

Uzm. Dyt. Betül Deniz tarafından cevaplandı.

Fsh dusuklugu ve E2 yüksekliği Ertesi gün hapi

Merhaba Doktor bey. Ben bakire bir kızım. Sürtünme olmuştu akabinde Ertesi gün hapı aldım ve 10 gün sinra adet oldu...

17 Aralık 2021 10:28
Op. Dr. Kemal Hükmen

Op. Dr. Kemal Hükmen tarafından cevaplandı.

İbs sendromu yaşıyorum

Merhabalar hocam makatta ağrı sızlama ve bağırsakta aşırı ve kokulu gaz neticesinde gastroenteroloji doktoruna muay...

17 Ekim 2021 21:52
Prof. Dr. Barış Yılmaz

Prof. Dr. Barış Yılmaz tarafından cevaplandı.

Kilo vermek

İyi günler 70kilo.165.boyum sıkıntım sürekli bir şişkinlik midemde hazımsızlık oluyor tatlı yemeyi çok seviyorum g...

15 Ekim 2021 09:53
Dyt. Volkan Yağdı

Dyt. Volkan Yağdı tarafından cevaplandı.

Metabolizmam yavaşlar mı?

-Hocam 3 ay boyunca düzenli yürüyüş ile beraber her gün 1000 kalori diyet uygulasam metabolizmam yavaşlar mı? Çözüm...

28 Ağustos 2021 08:25
Uzm. Dyt. Aslı Öz

Uzm. Dyt. Aslı Öz tarafından cevaplandı.

Lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba hocam. Ben geçen hafta kan verdim Bilirubin total 2.1 Bilirubin direkt 0.6 çıktı. Diğer değerlerim normal. ...

22 Ağustos 2021 14:52
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç

Uzm. Dr. Ayşen Bayraç tarafından cevaplandı.

Lütfen Yardımcı olur musunuz Lütfen

Merhaba hocam. Ben geçen hafta kan verdim Bilirubin total 2.1 Bilirubin direkt 0.6 çıktı. Diğer değerlerim normal. ...

22 Ağustos 2021 12:09
Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

Prof. Dr. Cengiz Kırmaz tarafından cevaplandı.

Lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba hocam. Ben geçen hafta kan verdim Bilirubin total 2.1 Bilirubin direkt 0.6 çıktı. Diğer değerlerim normal. ...

22 Ağustos 2021 06:19
Prof. Dr. Barış Yılmaz

Prof. Dr. Barış Yılmaz tarafından cevaplandı.

Lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba hocam. Ben geçen hafta kan verdim Bilirubin total 2.1 Bilirubin direkt 0.6 çıktı. Diğer değerlerim normal. ...

22 Ağustos 2021 06:16
Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

Prof. Dr. Murat Taner Gülşen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube