Tüm Kütüphaneler

kolseterol degerleri

ile ilgili videolar, makaleler ve sorular için 10913 sonuç bulundu.

Sorular
kolseterol degerleri 10913

İdrarda bozukluk

Merhaba, egfr kreatinin albumin lökosit vs değerleri normal , günde 1.5 litre idrara çıkıyorum ortalama su tüketimi...

25 Ağustos 2022 10:33
Op. Dr. Tuğrul Türker

Op. Dr. Tuğrul Türker tarafından cevaplandı.

Tahlil sonucu

Hocam annem tahlil verdi kanda üre 23 ggt 62 sedimantasyon 33 diğer testleri normal yaşı 58 2 ay önce bu değerleri ...

6 Ağustos 2022 11:49
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

CRP 8,12

Hocam merhaba 30 yaşındayım . 3 martta kan verdim tsh 16,ggt 39 referans mak 35di , crp 0-5 benim 7 çıkmıştı doktor...

5 Ağustos 2022 16:59
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç

Uzm. Dr. Ayşen Bayraç tarafından cevaplandı.

Hepatit B

Hocam kolay gelsin...hocam annem 56 yaşında hbsag değeri 7000 çıktı yaklaşık olarak 40 gündür de bu seviyelerde, an...

27 Temmuz 2022 09:11
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Beyin Mr

Merhaba hocam; 12 yaşındaki oğlumun tiroid değerleri sürekli değişiyor ve son bir ayda yapılan testlerinde prolakt...

20 Temmuz 2022 15:49
Prof. Dr. Semih Keskil

Prof. Dr. Semih Keskil tarafından cevaplandı.

Kan degerleri

Merhaba hocam 7 aylık bebeğime kontrol amacli hastaneye götürdük doktor kan ilacını değiştirdi 5 gun sonra kan verd...

29 Haziran 2022 20:02
Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin

Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin tarafından cevaplandı.

Sperm Testi Sonucu

Hocam merhaba, sperm testimde çocuk sahibi olmaya engel bi durum var mıdır acaba, yorumlarsanız sevinirim. teşekkür...

25 Haziran 2022 13:16
Op. Dr. Ramazan Faruk Yerlioğlu

Op. Dr. Ramazan Faruk Yerlioğlu tarafından cevaplandı.

Hepatit B

Hocam iyi akşamlar...annem 56 yaşında 80 kg 1.55 cm...hocam annem huzurevinde bakım görevlisi olarak çalışıyor...he...

24 Haziran 2022 21:36
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Crohn muyum?

Merhaba hocam 23 martta gastroenteroloji ye gittim kalprotektin değerim 93 (50-80) çıktı doktor endoskopi ve kolono...

22 Haziran 2022 23:45
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube