Tüm Kütüphaneler

g bolgesi

ile ilgili videolar, makaleler ve sorular için 6463 sonuç bulundu.

Makaleler
g bolgesi 1

Sorular
g bolgesi 6462

serolojik testler

hocam merhaba ben şişkinlik yemeklerde sonra aşırı gaz cıvık dışkı şikayetiyle doktora gittim ve bana çölyak testle...

23 Haziran 2022 11:18
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

smear iltihap

hocam merhaba bende kaşıntı ve yanma oldu dr. bana smeaar testi yaptı sonuc şu şekilde:Makroskopi MODİFİYE BETHES...

18 Haziran 2022 13:33
Doç. Dr. Murat Öz

Doç. Dr. Murat Öz tarafından cevaplandı.

Bel Fıtığı Ameliyatın Sonrası Gelişen Uyuşmalar

Hocam merhaba, 2019 Haziran ayında L5-S1 düzeyinde Lomber mikrodiskektomi ameliyatı geçirdim. Ameliyattan sonra dö...

12 Mayıs 2022 22:47
Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu tarafından cevaplandı.

Beyin Perfüzyon Spect

Hocam merhaba,Beyin Spect görüntü raporunda sonuç:Sol inferior frontalde hafif derecede hipoperfüzyon sizce ne anla...

15 Nisan 2022 17:05
Uzm. Dr. Nurten Ölmez

Uzm. Dr. Nurten Ölmez tarafından cevaplandı.

Meme CA patoloji sonucu

Sayın Hocam 25 yaşındayım 1.5 cm çapında 1. Evre meme ca saptandı ve 4 gün önce MKC ile tümör alındı. Patoloji sonu...

2 Nisan 2022 01:36
Prof. Dr. Beyza Özçınar

Prof. Dr. Beyza Özçınar tarafından cevaplandı.

Bilgi edinme

Hocam iyi günler dahiliye de muayene oldum gögüs ağrım var 6 aydır 32 yaşında bayanım polikistik overım var kilo pr...

31 Mart 2022 03:54
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Gögüs ağrım

Hocam iyi günler dahiliye de muayene oldum gögüs ağrım var 6 aydır 32 yaşında bayanım polikistik overım var kilo pr...

31 Mart 2022 03:37
Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan tarafından cevaplandı.

BRONŞİOLİT VE YEŞİL KAKA

Merhaba Muhammet bey, 5 buçuk aylık bebeğimin kanda enfeksiyon çıktı ve bronşiolit dendi. 2 gün hastanede tedavi o...

7 Mart 2022 15:16
Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin

Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin tarafından cevaplandı.

Hocam rbc 5.61 10^6/ul, hgb 16. 8 g/dl, pct 3.30 mL/L, Bas% 0.3% bu değerler referans dışı diyo...

rbc 5.61 10^6/ul hgb 16. 8 g/dl pct 3.30 mL/L Bas% 0.3% bu değerler referans dışı diyor hastalığım nedir? Şimdi...

19 Şubat 2022 11:38
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube