Tüm Kütüphaneler

crp

ile ilgili videolar, makaleler ve sorular için 6436 sonuç bulundu.

Sorular
crp 6436

Wbc yüksekliği

Hocam merhaba kas ağrısı üzerine acile gittim wbc 11 çıktı dr herhangi bi sıkıntı olmaz dedi normalmi crp değerim n...

29 Mayıs 2022 19:29
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Wbc yüksekliği

Hocam merhabalar kas ağrısı üzerine acile gittim wbc 11 çıktı ilk defa normal değerlerde olurdu genelde çok yüksek ...

27 Mayıs 2022 23:16
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç

Uzm. Dr. Ayşen Bayraç tarafından cevaplandı.

Ulseratif kolit yada crohn

Hocam merhabalar yaş 23 boy 1.75 kilo 78 1 sene once mide bulantisi kusma ates ishal karin agrısı ile doktora git...

30 Nisan 2022 13:17
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Bağırsak rahatsızlıkları

Doktorum nolur cevaplayın 9 Nisan'da karın ağrısı kusma ve ishal ile acile gittim cpr 11 di sonra 10 Nisan'da tekra...

13 Nisan 2022 20:37
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

UNUTKANLIK,HUZURSUZ BACAK

HOCAM İYİ GÜNLER ANNEM 75 YAŞINDA TANSİYON VE ŞEKER HASTASI CADUET,TRAJENTA,JARDİANCE,HYZAAR KULLANIYOR.İKİ YILDIR ...

13 Nisan 2022 15:04
Dr. Öğr. Üyesi Onur Serdar Gençler

Dr. Öğr. Üyesi Onur Serdar Gençler tarafından cevaplandı.

UNUTKANLIK,HUZURSUZ BACAK

HOCAM İYİ GÜNLER ANNEM 75 YAŞINDA TANSİYON VE ŞEKER HASTASI CADUET,TRAJENTA,JARDİANCE,HYZAAR KULLANIYOR.İKİ YILDIR ...

13 Nisan 2022 15:03
Uzm. Dr. Nurten Ölmez

Uzm. Dr. Nurten Ölmez tarafından cevaplandı.

Kalp damari

Doktorum dün akşam acile karinagriso ve kusma şikayeti ishal ile birlikte gittim gogusde Ağrı'da vardı serum filan ...

10 Nisan 2022 20:46
Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan tarafından cevaplandı.

Demir ve ggt yüksekligi

Hocam son 2 kan sonucumda ggt yuksek.son kanımda ggt 187 demir 255 demir santsoryum%66 kolesterol 212 albumin 55 c...

8 Nisan 2022 11:34
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Iritabl kolon

saygılar ıritabl kolon hastasiyim son yaptığım tahlil sonucumda crp 1.7 tam kan sayımı normal 13.5 diğer değerler n...

2 Nisan 2022 11:49
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube